For companies

Hei yritysedustaja!

Me Koneinsinöörikillassa olemme tehneet jo pitkään laajaa yhteistyötä rakennus- sekä konetekniikka alojen yritysten kanssa ja olemme laajentamassa yhteistyötä myös energiayrityksiin! Pyrimme jatkuvasti laajentamaan yhteistyötä alojen yrityksiin sekä helpottamaan opiskelijoiden ja yritysten verkostointia.

Killastamme valmistuvat alumnit työllistyvät hyvin ja laajasti. Työnimikkeitä ovat esimerkiksi projektipäällikkö, tuotantopäällikkö, yrittäjä, tuotesuunnittelija, konsultti, tekninen myynti, rakennesuunnittelija, koneistusinsinööri, energia-analyytikko, rakennusfysiikan päällikkö, rakennusprojektipäällikkö, kestävän kehityksen asiantuntija, laatuinsinööri, energia-tehokkuus asiantuntija, turbiinisuunnittelija, energialaskennan asiantuntija, tutkija sekä  kone- ja laitesuunnittelija. 

Yhteistyömme ovat monipuolisia ja mahdollistavat monenlaisen näkyvyyden sekä verkostoitumisen opiskelijoidemme kanssa. Tyypillisiä yhteistöitä ovat esimerkiksi haalaripaikat, vuosijuhlat, kannatusjäsenyys sekä excursiot.

Käyntiosoite:
K1
Otakaari 4
Otaniemi, Espoo

Postiosoite:
Koneinsinöörikilta
PL 14100
00076 Aalto

Tiedotus:
Tiedotusohje netissä

Sähköposti:
kik@list.ayy.fi

Y-tunnus:
1732279-4

Verkkolaskuoperaattori
Apix Messaging Oy (003723327487)

OVT-tunnus
003717322794

PDF-laskut
talousministeri@koneinsinoorikilta.fi

Haalaripaikat

Haalarit ovat kuin opiskelijoiden työasu, joiden käyttö ikä on yli viisi vuotta. Koneinsinöörikillan jäsenet saavat haalarit jo ensimmäisen opiskeluviikon aikana, mikä takaa erityisen hyvän näkyvyyden. Ensimmäisenä opiskelijat katsovat haalareiden sponsorit läpi ja saavat tämän kautta ensimmäisen kosketuksen alan yrityksiin. Jokainen tekee haalarista omanlaisensa, mutta Aalto-yliopistossa toimivana sääntönä on se, että logot pysyvät esillä.

Vuosijuhlat

Cuba Night eli Koneinsinöörikillan vuosijuhlat ovat vuoden hienoimmat juhlat. Vuosijuhliemme järjestäminen aloitetaan jo vuosi ennen itse juhlaa ja panostus on suurta vapaaehtoistoimijoilta, kilta-aktiiveilta sekä yrityksiltä.

Vuosijuhlien tarkoituksena on juhlia Koneinsinöörikillan pitkää yli 100 vuotista aktiivista historiaa, johon on mahtunut lukuisia perinteitä, kokemuksia ja yhteistöitä. Tärkein tehtävämme on jatkaa tulevien asiantuntijoiden sekä yritysten välisten suhteiden luomista ja luoda opiskelijoille ikimuistoiset ja antoisat opiskeluvuodet. Vuosijuhlat ovat yksi näkyvimmistä tavoista tukea kiltamme toimintaa.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenenä yritys näyttää, että kannattaa Koneinsinöörikillan toimintaa ja myös mahdollistaa aktiivisen toiminnan jatkumisen. Kannatusjäsenet saavat näkyvyyttä mm. nettisivuilla ja kiltahuoneella sekä saavat pääsyn sähköpostilistalle sekä nettisivujen Työpaikat -osioon. Kannatusjäsenenä varmistat killan toiminnan jatkumisen ja laajentumisen.

Excursiot

Järjestämme yritysvierailuja laajasti alojen eri yrityksiin ja pidämme opiskelijat kiinnostuneina ja motivoituneina tulevaisuuden urapolkua suunniteltaessa. Excursioita järjestetään monta kertaa vuodessa ja niihin on tyypillisesti killan jäseniltä vapaa pääsy. Vierailut ovat yksi parhaista keinoista verkostoitua meihin, tulevaisuuden asiantuntijoihin, sekä laajentaa yrityksen näkyvyyttä opiskelijoille.

Ota meihin yhteyttä!
Jaakko Ristolainen
Jaakko RistolainenTeollisuusministeri '240440964446jaakko.ristolainen@aalto.fi