Viikkotiedote 21/2019 Tarkasta hallituksen tekemiset "Mitä hallitus tekee?" -blogista


KILTA TIEDOTTAA 21/19


Jos haluat joitakin asioita viikkomailiin, lähetä mailia osoitteeseen
kik-info@list.ayy.fi tagilla [Infomaili].

 1. KILTA
  1. AYY
   1. AALTO-YLIOPISTO
    1. MUUT

     1. KILTA
      1. Killan jäsenkysely lukuvuodesta 2018-2019
      2. Lukuvuosi lähenee loppuaan ja KIKH19 haluaakin kerätä palautetta kiltalaisilta hallituksen toiminnasta ja muihin kiltaan liittyvissä asioissa. Jäsenkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 20€ Verkkokauppa.comin lahjakortteja! Jäsenkysely on auki 10.6. asti täällä.

      3. Kirkkarien suunnittelukokous ke 22.5.
      4. Oletko aina miettinyt, mistä kaikesta saisi mahdollisimman hienon lajin koko Suomen koneinsinöörien väliseen talvikilpailuun? Nyt on aika laittaa ideat käytäntöön!

       Suomen koneteekkarien yhteinen kokoontuminen, Kirkastusjuhlat eli tuttavallisemmin Kirkkarit, järjestetään ensi maaliskuussa Otaniemessä. Nyt pidettävässä kokouksessa käynnistetään Kirkkarien suunnittelu, jota jatketaan aina itse tapahtumaan saakka. Kaikki kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita mukaan ideoimaan ja kehittämään tapahtumaa! Mikäli et juuri nyt paikalle pääsekään, voit ilmoittaa kiinnostuksesi Kirkkarivastaavalle milloin vain.

       Lisätietoja:
       Matti Ylikontiola
       Talousministeri ja Kirkkarivastaava
       TG: @Kirstunvartija
       matti.ylikontiola@aalto.fi

      5. KIK100-historiateoksen julkistus to 23.5.
      6. Vihdoin on koittanut se hetki, jota me kaikki olemme odottaneet. KIK100-historiateos on saapunut painosta ja komea siitä tulikin! On siis juhlan aika.

       Tervetuloa nostamaan malja teoksen valmistumiselle julkistustilaisuuteen torstaina 23.5. klo 18.00 alkaen Design Factorylle (Betonimiehenkuja 5C, 02150 Espoo). Illan aikana nautitaan kuohuvaa sekä maukkaita cocktail-paloja, kuullaan tarinoita teoksen synnystä ja toki julkaistaan itse teos. Varsinainen ohjelma alkaa noin kello 19. Kyseessä on siis cocktail-tilaisuus ja dresscodena toimii smart casual + halutessanne teekkarilakki. Tapahtuma on täysin ilmainen.

       Tämän lisäksi teoksen tilanneilla on vihdoin mahdollisuus saada oma kopionsa teoksesta mukaan tilaisuudesta! Mikäli ette pääse osallistumaan julkistustapahtumaan, teoksen voi noutaa Koneinsinöörikillan kiltahuoneelta pe 24.5. klo 16-19, ma 27.5. klo 16-19 tai ti 28.5. klo 16-19. Tämän jälkeen kaikki noutamattomat teokset toimitetaan tilanneille joko suoraan kotiovelle tai postiautomaatilla. Julkistustilaisuudessa on myös mahdollista ostaa uusia kopioita teoksesta. Lisätietoja teoksien toimituksista antaa Koneinsinöörikillan hallitus.

     2. AYY
      1. AYY:n viikkotiedote luettavissa täällä.

      2. EcoChef Otaniemi ti 21.5.
      3. Haluaisitko viettää rennon illan kavereiden kanssa kokkaillen? Ovatko kokkaustaitosi tasolla “osaan ehkä keittää perunoita” vai oletko jo oikea keittiömestari? Oletko jo pitkään miettinyt, että haluaisit löytää helpon tavan pienentää hiilijalanjälkeäsi? Yhteisöjaosto Aava järjestää 21.5. Kylän olohuoneella kokkausillan EcoChef Otaniemi, jossa osallistujat pääsevät rennossa ympäristössä asiantuntijoiden johdolla opettelemaan ympäristöystävällisen ruoan kokkausta. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin ruoanlaiton vasta-alkajat kuin ammattikokkaajatkin!

       Hintaa tapahtumalle kertyy vaivaiset 5€ ja ilmoittautuminen on nyt auki täällä. Ole nopea, sillä mukaan mahtuu vain ensimmäiset 30 ilmoittautunutta! Tapahtuma on pääasiassa suomeksi, mutta kaikki ovat ehdottomasti tervetulleita!

       Mitä? - EcoChef Otaniemi
       Missä? - Kylän olohuone (Jämeräntaival 5A)
       Milloin? - Tiistaina 21.5. klo 17.00
       Mitä maksaa? - 5 €

      4. Suunnittele nimi ja logo Opiskelijakeskukselle
      5. Opiskelijakeskus on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY), Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) ja Teknologföreningenin (TF) yhteishanke opiskelijoiden yhteisestä rakennuksesta Otaniemen kampuksen keskeiselle paikalle, metroaseman sisäänkäynnin viereen ja Harald Herlinin Oppimiskeskusta vastapäätä.

       Nyt etsimme opiskelijakeskus-projektille yhteistä visuaalista identiteettiä nimi- ja logokilpailun muodossa! Nimeä ja logoa tullaan käyttämään jatkossa mm. projektin esittelymateriaaleissa, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kilpailu alkaa 6.5.2019 ja sen deadline on 27. toukokuuta 2019 kello 16:00. Kilpailusta maksetaan palkintosummana yhteensä 500€, joka voidaan kilpailuraadin päätöksellä jakaa useampaan osaan.

       Lue lisää täältä.

     3. AALTO-YLIOPISTO
      1. Opintoihin toisessa Aallon koulussa voi nyt hakea
      2. Tekniikan alan koulujen opintotarjonta on pääsääntöisesti avointa kaikille, mutta Kauppakorkeakoulun (BIZ) ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (ARTS) sivuaineopintoihin on muiden koulujen opiskelijoiden pääsääntöisesti erikseen haettava opinto-oikeutta. Hakuaika niihin ensi lukuvuonna suoritettaviin opintoihin, joihin tulee erikseen hakea opinto-oikeutta, on nyt käynnissä ja jatkuu 31.5. 2019 saakka.

       Lisätietoja Intossa.

      3. Aalto Festival 2019 ke 8.5.
      4. Aalto-yliopiston taidonnäytteitä kokoava festivaali jatkuu ja tarjoaa seminaareja, näyttelyitä, luentoja ja juhlia.

       Lisätietoja Intossa.

     4. MUUT
      1. Akateeminen kesäkyykkä - Kesähauki 2019
      2. Suomen komein, kaunein, suurin ja ainoa akateemisen kesäkyykän turnaus on täällä taas! Kesähauki on vuosittain järjestettävä kyykkäturnaus, joka järjestetään vuosittain eri kaupungeissa. Tänä vuonna Kesähauki järjestetään ensimmäistä kertaa Hervanta Cityssä! Kesähaukeen on perinteisesti kokoontuneet suomen kovimmat kyykkäjoukkueet, joten nyt on oiva tilaisuus päästä osallistumaan akateemisen kyykän vuoden ykkösturnaukseen!

       Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa 21.5. 17:00 ja tilaa on 32:lle joukkueelle. Joukkuepaikan hinta on 20€ joka sisältää kilpailun, haalarimerkin sekä pääsyn illan jatkoille. Lisäksi ulkopaikkakuntalaisille on mahdollisuus majoitukseen, jonka hinta asettunee 10-20€ luokkaan per joukkue, tästä lisätietoa myöhemmin. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet tulevat myös myöhemmin.

       Kesähauki pelataan akateemisen kyykän säännöillä. Tarkemmat säännöt myöhemmin osoitteessa kyykkaseura.fi. Tapahtuman virallisen Telegram-ryhmän löydät täältä.

       Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

       Mitä? - Akateeminen käsikyykkäturnaus Kesähauki
       Missä? - Hervannan Mäkipuiston kentällä
       Milloin? - Lauantaina 20.7.2019 10:00 alkaen
       Mitä maksaa? - 20 €

      3. Aalto Ventures Program etsii kesätyöntekijää
      4. Aalto Ventures Program is looking for the next Global Partnerships Coordinator!

       As the Global Partnerships Coordinator, you'd be in charge of coordinating AVP international activities, presenting Aalto Ventures Program to international visitors and developing the international activities offered to Aalto students.

       In addition, we offer flexible working hours, a competitive salary and a gateway to Aalto's startup ecosystem. This is a part-time student job (full-time during summer), meaning that only current students of Aalto University can apply.

       Could this be you? Read more about the position from the link below and apply by May 20th through here.


     Kiltasivut Facebook Instagram

     Haluatko pois killan tiedotuslistalta? Voit perua tilauksen täällä.
     Ongelmatilanteissa lähetä mailia killan WWW-vastaavalle Teemu Vierrokselle osoitteeseen teemu.vierros@aalto.fi ja kerro samalla osoite, johon tiedote tuli.