Viikkotiedote 20/2019 Tarkasta hallituksen tekemiset "Mitä hallitus tekee?" -blogista


KILTA TIEDOTTAA 20/19


Jos haluat joitakin asioita viikkomailiin, lähetä mailia osoitteeseen
kik-info@list.ayy.fi tagilla [Infomaili].

 1. KILTA
  1. AYY
   1. AALTO-YLIOPISTO
    1. MUUT

     1. KILTA
      1. Killan jäsenkysely lukuvuodesta 2018-2019
      2. Lukuvuosi lähenee loppuaan ja KIKH19 haluaakin kerätä palautetta kiltalaisilta hallituksen toiminnasta ja muihin kiltaan liittyvissä asioissa. Jäsenkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 20€ Verkkokauppa.comin lahjakortteja! Jäsenkysely on auki 10.6. asti täällä.

     2. AYY
      1. AYY:n viikkotiedote luettavissa täällä.

      2. EcoChef Otaniemi ti 21.5.
      3. Haluaisitko viettää rennon illan kavereiden kanssa kokkaillen? Ovatko kokkaustaitosi tasolla “osaan ehkä keittää perunoita” vai oletko jo oikea keittiömestari? Oletko jo pitkään miettinyt, että haluaisit löytää helpon tavan pienentää hiilijalanjälkeäsi? Yhteisöjaosto Aava järjestää 21.5. Kylän olohuoneella kokkausillan EcoChef Otaniemi, jossa osallistujat pääsevät rennossa ympäristössä asiantuntijoiden johdolla opettelemaan ympäristöystävällisen ruoan kokkausta. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin ruoanlaiton vasta-alkajat kuin ammattikokkaajatkin!

       Hintaa tapahtumalle kertyy vaivaiset 5€ ja ilmoittautuminen on nyt auki täällä. Ole nopea, sillä mukaan mahtuu vain ensimmäiset 30 ilmoittautunutta! Tapahtuma on pääasiassa suomeksi, mutta kaikki ovat ehdottomasti tervetulleita!

       Mitä? - EcoChef Otaniemi
       Missä? - Kylän olohuone (Jämeräntaival 5A)
       Milloin? - Tiistaina 21.5. klo 17.00
       Mitä maksaa? - 5 €

      4. Suunnittele nimi ja logo Opiskelijakeskukselle
      5. Opiskelijakeskus on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY), Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) ja Teknologföreningenin (TF) yhteishanke opiskelijoiden yhteisestä rakennuksesta Otaniemen kampuksen keskeiselle paikalle, metroaseman sisäänkäynnin viereen ja Harald Herlinin Oppimiskeskusta vastapäätä.

       Nyt etsimme opiskelijakeskus-projektille yhteistä visuaalista identiteettiä nimi- ja logokilpailun muodossa! Nimeä ja logoa tullaan käyttämään jatkossa mm. projektin esittelymateriaaleissa, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kilpailu alkaa 6.5.2019 ja sen deadline on 27. toukokuuta 2019 kello 16:00. Kilpailusta maksetaan palkintosummana yhteensä 500€, joka voidaan kilpailuraadin päätöksellä jakaa useampaan osaan.

       Lue lisää täältä.

     3. AALTO-YLIOPISTO
      1. Kysely kampusalueen kehittämisestä
      2. Aalto-yliopisto haluaa kehittää Aallon kampusaluetta opiskelijoiden, työntekijöiden ja muiden alueella kävijöiden näkökulmasta. Vastaamalla kyselyyn pääset vaikuttamaan kampuksen ja sen palveluiden kehittymiseen. Vastaaminen vie aikaa pari minuuttia. Kyselyä saa mielellään jakaa myös eteenpäin.

       Vastaa kyselyyn täällä.

      3. Aalto Festival 2019 ke 8.5.
      4. Aalto-yliopiston taidonnäytteitä kokoava festivaali käynnistyy 8. toukokuuta ja tarjoaa seminaareja, näyttelyitä, luentoja ja juhlia.

       Lisätietoja Intossa.

     4. MUUT
      1. Hää- ja kesätanssien lyhytkurssit toukokuussa
      2. Kesän hääjuhlat ja tanssilavat lähestyvät ja on aika saada varmuutta tanssiaskeliin. Tervetuloa siis opettelemaan valssia ja foksia Pohjalaisten tanssikerhon järjestämälle lyhytkurssille!

       Kurssi sopii erinomaisesti aikaisemmin tanssia harrastamattomille tai kertausta kaipaaville, ja kurssin jälkeen olet valmis osallistumaan hää- ja lavatansseihin paremmin eväin.

       Lyhytkurssi pidetään toukokuussa 2019, ja se on kahden kerran kokonaisuus:
       16.05. kello 18:00 -20:00 ja
       23.05. kello 18:00 -20:00

       Kurssi maksaa osakuntalaisille (EPO, PPO, VN) 15 €, opiskelijoille 20 € ja muille 30 €

       Maksutiedot ja ilmoittautuminen löytyvät kotisivuiltamme pohjalaiset.fi/tanssikerho.

       Kurssilla vaihdetaan paria, minkä ansiosta saat monipuolisemman kokemuksen. Voit siis osallistua ilman omaa paria.

       Opetus tapahtuu Bottalla, 5. kerroksessa osoitteessa Töölönkatu 3 A, Helsinki.

      3. Oranki & Adventures -ulkoiluviikonloppu
      4. Tervetuloa vaellus-kiipeilyviikonlopulle A!dventuresin ja Orangin mukaan!

       Lähdemme Repoveden kansallispuiston alueelle toteuttamaan ainutlaatuista tapahtumaa, jossa yhdistyvät kahden järjestön voimin retkeily & vaellus, sekä kalliokiipeily. Tätä on odotettu jo pitkään!!

       Paikkana toimii Repoveden alue Kouvolan ja Mäntyharjun välissä, josta löytyy Suomikiipeilyn jalokivi Olhavanvuori. Voit osallistua vain vaellukseen, vain kiipeilyyn tai tietysti molempiin!

       Tapahtuma alkaa perjantaina 12.7 ja päättyy sunnuntaina 14.7. Paikalle voi saapua tai lähteä joustavasti, jos koko viikonloppu ei sovi.

       Lisätietoja Facebookissa.

      5. Product Design Gala fri 17.5.
      6. For 22 years PdP has brought students of engineering, design, and business together to tackle industry challenges and develop state of the art solutions to real problems. At the Final Product Design Gala you’ll get to witness and experience these awesome products. We would like to invite you to the Product Design Gala, happening on 17th of May 2019 from 09:00 to 17:00 at Aalto Design Factory & Urban Mill!

       The 12 interdisciplinary student teams from Aalto University and our partner universities from Australia, Brazil, Estonia, India, Latvia, Poland, Portugal, South Korea, Sweden and USA, have been working hard for a whole academic year, to complete their design challenges given by the following industrial companies: Aalto Industries, Future Memory Care (FMC), Haapaniemen Tietotekniikka, Kavo Kerr, KONE, Nose Academy, Omnia AI Lab, Pexraytech, Rapala, Saab, Trenox and Wärtsilä.

       In the public exhibition you will have a chance to hear about the teams’ accomplishments and process, and most importantly, meet these wonderful students with their amazing prototypes. We warmly welcome you to enjoy the public exhibition.

       More information about event at here. You can also find it at Facebook.


     Kiltasivut Facebook Instagram

     Haluatko pois killan tiedotuslistalta? Voit perua tilauksen täällä.
     Ongelmatilanteissa lähetä mailia killan WWW-vastaavalle Teemu Vierrokselle osoitteeseen teemu.vierros@aalto.fi ja kerro samalla osoite, johon tiedote tuli.