Viikkotiedote 16/2018 Lue viikkotiedote selaimessasi


KILTA TIEDOTTAA 16/18


Tiedotussihteerin terveiset täällä!
Jos haluat joitakin asioita viikkomailiin, lähetä mailia osoitteeseen
kik-info@list.ayy.fi tagilla [Infomaili].

 1. KILTA
  1. AYY
   1. AALTO-YLIOPISTO
    1. MUUT

     1. KILTA
      1. Seuraava lätkävuoro pe 20.4
      2. Seuraava kiltalaisille ilmainen jäävuoro on perjantaina 20.4 klo 14-15 Tapiolan harjoitusjäähallilla. Nappaa kaveri mukaan ja pelaamaan!

       >> Ilmoitathan tulostasi pipolätkän FB-ryhmässä

      3. Lakillisten Wappusitsit ke 25.4.
      4. On tullut aika aloittaa Wappu, sillä kiltamme lakilliset jäsenet pääsevät juhlistamaan Wappua sitsien merkeissä. 25.4. Haalarit päällä ja serpentiinit valmiina on hyvä ottaa suunnaksi OK20 yläkerta, jossa fuksit eivät ole jaloissa temmeltämässä.

       Paikkoja on rajoitetusti vain 60, joten vain nopeimmat mahtuvat mukaan.
       >> Ilmoittautuminen sitseille alkaa 19.4. klo 12 Koneinsinöörikillan nettisivuilla.

       Mitä?: Lakillisten waPUSitSIT
       Miksi?: Miksi ei?
       Missä?: Otakaari 20 yläkerta
       Milloin?: 25.4. klo 19
       Mitä maksaa?: 13 €
       DC?: Haalarit+Wappu

      5. Skumppabussi ma 30.4.
      6. Oletko jo miettynyt miten Otaniemestä pääsee Wappuaattona seuraamaan Mantan lakitusta? Huolesi ovat ohi, sillä legendaarinen skumppabussi tulee myös tänä vuonna!

       Kulkuneuvona toimii kaksikerroksinen ja avokattoinen ajoneuvo. Suun ja mielen kostutus onnistuu vaivaisella 10 eurolla. Kyytiin mahtuu 70 nopeinta ilmoittautujaa, mutta varasijojen täyttyessä on busseja mahdollisesti tuplasti.

       Ilmoittautuminin Skumppabussiin alkaa 17.4. klo 12 Koneinsinöörikillan nettisivuilla.

     2. AYY
      1. AYY:n viikkotiedote luettavissa täällä.

      2. Hae AYY:n stipendiä
      3. AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö- ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvää yhteensovittamista.

       Stipendejä voi hakea 28.3. klo 12.00 alkaen. Hakuaika päättyy 18.4. klo 23.59. >> Hae stipendiä!

      4. Alpakoita Alvarilla opiskelijoiden mielenterveyspäivänä ke 18.4.
      5. Vappukevät voi olla kova ja kylmä, mutta alpakan turkki on pehmeä ja lämmin. Tule silittämään alpakkaa Alvarin aukiolle keskiviikkona 18.4. milloin vain klo 11.30–15 välillä ennen Aalto Open Air -tapahtumaa.

       Paikalla tavattavissa alpakoiden lisäksi myös Aallon opintopsykologeja ja AYY:n hyvinvointitoimijoita. Alpakat ovat osa Nyyti ry:n kansallista opiskelijoiden mielenterveyspäivää.
       Lue lisää myötätunnon vaikutuksesta mielenterveyteen: nyyti.fi/mielenterveyspaiva

      6. Aalto Open Air 2018 ke 18.4.
      7. Aalto Open Air tulee keskiviikkona 18.4! Alvarin aukion valtaa hulvaton ulkoilmafestari, jossa pääsee nauttimaan loistavista esityksistä ja festarifiiliksestä. Eivätkä bileet suinkaan lopu festareihin, vaan tänä vuonna Alvarin aukiolle nousee myös telttakylä, jonne jokainen opiskelija on tervetullut telttailemaan ja viettämään yön juhlien ja nukkuen yliopiston pihalla.

       Ikimuistoiset bileet tulossa, joten saavu paikalle kavereiden kanssa! Parhaimman telttakokoonpanon tehnyt ryhmä palkitaan AYY:n tilavuokralla, joten kannattaa totisesti laittaa kaikki peliin.

       MITÄ: Aalto Open Air
       MISSÄ: Alvarin aukio
       MILLOIN: 18.4.2018 klo 16–22
       MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
       MIKSI: Koska on aika aloittaa festarikausi ja Wappu
       Tapahtuma Facebookissa.

      8. Sitsikilpailut la 21.4.
      9. Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää siis kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 21.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

       Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa.

       >> Ilmoittaudu joukkueesi mukaan 19.4. menneessä.

       Yleisen viihtyvyyden vuoksi jokainen sitsijoukkue siivoaa omat jälkensä ja roskansa Alvarilta sitsien jälkeen, jotta aukio pysyy viihtyisänä Wappuviikollakin.
       Tapahtuma Facebookissa.

      10. Wappuvaihto su 22.4.
      11. Tule selvittämään millainen Wappu on Hervannassa ja ilmoittaudu Wappuvaihtoon!

       Iloinen bussimatka Hervantaan lähtee Otaniemestä 22.4. klo 11. Hervannassa luvassa on Wappuradio LIVE -konsertti TTY:n etunurtsilla sekä Akateemisen Beerpongin SM-kisat. Bussit takaisin Otaniemen turvaan lähtee yöllä klo 1 ollen perillä klo 3 mennessä.

       Hintaa (sisältäen bussikyydit Otaniemi-Hervanta-Otaniemi) kertyy noin 16 e henkilöä kohden riippuen osallistujamäärästä. Mukaan mahtuu 100 nopeinta.
       >> Ilmoittaudu Wappuvaihtoon!
       Tapahtuma Facebookissa.

      12. Taikausko pe 27.4.
      13. Kun koko Otaniemi ujosti valmistautuu jo hilpeyden juhlaan, Wappuun, Aallon kansainvälinen trio, BEST Helsinki, ESN Aalto ja AYY:n Mosaic, laittaa viisaat päänsä yhteen elektronisen musiikin yhdistyksen Entropyn kanssa, ja Otaniemen täyttävät mahtipontiset, maanalaiset ääniaallot, jotka virratessaan SMÖKISTÄ hurmaavat ja hypnotisoivat koko kampuksen!

       Saavu siis Smökkiin perjantaina 27. huhtikuuta, anna tanssijalkojesi vipattaa ja nauti äänen voimasta!

       MITÄ: Taikausko
       MILLOIN: 27.4 klo 21 eteenpäin
       MISSÄ: Smökki
       HINTA: 5€
       MIKSI: Paras elektroninen vaihtoehto Wappufiiliksen viritykseen

       Hanki lippusi Otakaari 1 pääaulasta
       16.4.-20.4. klo 11-13
       Lisää tietoa Facebookista sekä AYY:n nettisivuilta.

      14. Wappuriehan julistus su 30.4.
      15. On tullut jälleen aika julistaa wappurieha Kilon poliisien juhlallisella avustuksella!

       Tervetuloa mukaan käynnistämään wappuaaton juhlinta perinteiseen tapaan keskipäivällä Servin mökin edustalle. Klo 12:15 tunnelman avaa mahtava jazz-yhdistys Polirytmi. Esityksen jälkeen julkaistaan wapunajan kilpailujen voittajia Retuperän WBK:n kemiallisesti vahvistettujen tanssirytmien tauottamana.

       Tule siis paikalle kokemaan Wappurieha keväisessä teekkarikylässä ja ota ystäväsikin mukaan!

       MITÄ? Wappuriehan julistus
       MISSÄ? Smökin katto (Jämeräntaival 4), Otaniemi
       MILLOIN? Ma 30.4. klo 12
       KENELLE? Kaikille Wapusta riehaantuneille
       HINTA? Ilmainen
       Tapahtuma Facebookissa.

      16. Dipolin Wappu ma 30.4.
      17. Wappuaattona 30.4. koko wappuhulina huipentuu vuoden isoimpiin bileisiin Dipolissa. Paikalle saapuu 2000 aaltolaista ja meno on sen mukainen! Tänä Wappuna taikasana on #ämpäriwappu. Nouda oma wappuämpärisi lipunmyynneistä Wapun ajan tapahtumista ja nauti lempidrinkkisi bileissä ämpärikoossa!

       Ennen keskiyötä juhlakansaa viihdyttävät päälavalla Astral Bazaar, Sima ja Töölön Ketterä, samalla kun DJ-duo Oto X Monsu kiihdyttää menon valonnopeuteen Rave-Caven puolella. Keskiyöllä sulosoinnut tarjoilee tietenkin aito ja oikea Retuperän WBK! Dipolin vilskeessä mukana myös Aalto Beer Pong, Otaniemen Karaokelaulajat ja legendaarinen Dipolin liukumäki.
       Tapahtuma Facebookissa.

      18. Kylän talkoot la 5.5.
      19. Tuliko Wappuna roskattua? Tervetuloa Kylän talkoisiin, jotka järjestetään la 5.5.2018 klo 14 alkaen! Talkoot keskittyvät Otaniemen ympäristön kunnostamiseen ja siistimiseen Wapun jäljiltä. Roskia kerätään kampuksella ja pihaympäristöissä ja siten panostetaan alueen viihtyisyyteen yhteisvoimin. Apuvälineitä, kuten hanskoja, jätesäkkejä ja roskapihtejä, jaetaan kahdessa pisteessä, joista toinen sijaitsee Smökin edustalla ja toinen Servinkujan ja Servin Maijan tien läheisyydessä.

       Ahkeran talkoopäivän päätteeksi Rantasauna lämpenee talkoolaisille klo 18 alkaen. Jälkilöylyjen ohella tarjolla on myös syötävää ja virvokkeita.

       Haastamme alueen asukkaat ja yhdistysten jäsenet talkoilemaan yhteisvoimin. Lisäkannustimena Kampusjaosto ja OtaHoas haluavat palkita ahkerimmat talkoolaiset. Seuraamme talkoiden tuloksia sekä yksilö- että yhdistyssarjoissa. Ota siis kaverit mukaasi ja voitte voittaa palkinnon ahkeroimalla yhteisen hyvän eteen!

       MITÄ? Kylän talkoot
       MISSÄ? Otaniemi, jälkilöylyt Rantsulla
       MILLOIN? La 5.5. klo 14, jälkilöylyt klo 18
       KENELLE? Kaikille Otaniemen asukkaille
       HINTA? Ilmainen
       Tapahtuma Facebookissa.

      20. Kukanpäivä su 13.5.
      21. AYY:n Kampusjaosto toivottaa teidät tervetulleeksi juhlistamaan perinteistä ylioppilaiden juhlapäivää ja Teekkarikylän 66. syntymäpäivää Kukanpäivänä sunnuntaina 13.5. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Teekkarikylän sydämessä Servin Mökissä klo 18:00 alkaen. Paikan päällä voi nauttia maukkaasta tarjoilusta ja keväisestä ohjelmasta. Tapahtuman kohokohtana on Kukanpäivän viestin juhlallinen luovutustilaisuus.

       Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta julkaistaan myöhemmin.

       MITÄ? Kukanpäivä
       MISSÄ? Smökki, Otaniemi
       MILLOIN? Su 13.5. klo 18
       HINTA? Ilmainen
       Tapahtuma Facebookissa.

      22. AYY:n 8. vuosijuhla 19.5.
      23. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 8. vuosijuhlaa juhlistetaan 19.5.2018. Toivotamme kaikki AYY:n jäsenet tervetulleiksi osallistumaan juhlaan. Tänä vuonna vuosijuhlat aloitetaan Cocktail-tilaisuudella Sahalla osoitteessa Konemiehentie 1 klo 15.00. Itse vuosijuhlat pidetään Helsingissä sijaitsevassa Ravintola Koskenrannassa klo 18 alkaen. Juhlassa on tarjolla maukas kolmen ruokalajin illallinen ja mahtavaa ohjelmaa. Jatkojen sijainti selviää vieraille myöhemmin.

       Vuosijuhlan hinta AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja muille 100 €

       Lisätietoja vuosijuhlat.fi / Sillibrunssi Facebookissa.
       Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

      24. Kiva kämppisteko -kilpailu
      25. Ilmianna kiva kämppisteko!

       Onko kämppiksesi syöttänyt sinulle sinkkiä ja C-vitamiiniä kun olet ollut flunssassa? Auttanut muutossa? Leiponut synttärikeksejä? Siivonnut itsekseen yhteiset tilat? Järjestänyt leffaillan solussa? Avannut tukkeutuneen viemärin? Auttanut laskareiden teossa? Häätänyt yöperhosen huoneestasi? Jotain muuta? Jaa se meille!

       Ilmianna kiva kämppisteko! Teko voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan se on tuottanut jollain tavalla iloa muille kämppiksille. Jos olet itse ollut ilostuttaja, voit ilmiantaa myös oman tekosi. >> Ilmianna kiva kämppisteko!

       Kivoista teoista palkitaan Wappuriehan julistuksessa 30.4., ja jaossa on useita palkintoja. Vielä on siis hyvin aikaa toteuttaa kivoja tekoja kämppiksille! Kämppistekojen ilmoitusten DL kisaan osallistumista varten on ke 18.4.2018. Kilpailussa ovat mukana kaikki AYY:n asunnot sekä Hoasin Otaniemen kämpät. Asuit sitten kaveri-, perhe- tai soluasunnossa, tee jotain kivaa kämppiksillesi!

     3. AALTO-YLIOPISTO
      1. Workshops to support you in your studies every Thursday
      2. Every Thursday during the semester at 12-18 in 302b and 301c (Otakaari 4) we have workshops to support you in your studies. If you are a student at the Aalto University, you are free to join! We will offer you guidance, coffee, snacks and possibility to complete the course ENG-E2010 PDPP (1 cr).

       We have also some special events every now and then. We update the events in Facebook and you can enroll for the events in Facebook. Feel free to suggest a topic for a special event! Of course, you can just come and go as you wish and for the most events, enrolment is not compulsory. If you just feel you need to have a coffee, come and have one. We speak Finnish, English and Swedish. If you want to use another language you have to teach that us first.

       Upcoming workshops

       Thursday 19.4.2018
       Regular workshop at 12-18
       Career Services at 15-16:30: Still looking for a summer job? What else could you do during summer? Are you still wondering about how to get a summer job? Or do you have other ideas in mind for spending your summer? Welcome to talk about different possibilities with Aila Saloranta, the Career Services Manager for the School of Engineering. Enrolment is not required.

       Thursday 26.4.2018
       Regular workshop at 12-18
       Study Psychologist Sanni Saarimäki at 15-17: Workshop for Time Management. No enrolment.

      3. Pysäköinti kampuksella – keskustelutilaisuus ti 17.4.
      4. Pysäköinti kampuksella – keskustelutilaisuus järjestetään ti 17.4.2018. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita avoimeen keskustelutilaisuuteen yliopiston Otaniemen kampuksen autopysäköinnin tulevaisuudesta. Tilaisuuden kieli on pääosin englanti.

       Aika: 17.4.2018 klo 12.00-13.30.
       Paikka: Lumituuli, Dipoli, Otaniemi.
       Lisätietoja keskustelutilaisuudesta.

      5. NORDIC3DEXPO-näyttely Dipolissa 18.-19.4.
      6. Näyttelyssä on esillä yritysten 3D-teknologioihin liittyviä tuotteita ja palveluja. Luvassa on suomalaisittain mielenkiintoisia tuotejulkistuksia, kun monet tunnetut yritykset ovat toistaiseksi keskittyneet ratkaisujensa tuotekehitykseen. Yleisöllä on vapaa pääsy näyttelyyn.
       Lisätietoa 3DEXPO.fi

      7. Maisteriopiskelija: oletko kiinnostunut mentoroinnista?
      8. Lähestyykö valmistuminen, mutta tulevaisuus ja työelämään siirtyminen mietityttävät? Haluatko kehittää työelämätaitojasi ja saada uusia näkökulmia kokeneemmalta alan osaajalta? Aalto-yliopiston Mentorointiohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen uravalmennukseen ja itsesi kehittämiseen. Mentorinasi toimii yliopiston kasvatti, alumni, jonka kanssa voit keskustella tulevaan työuraasi, omaan osaamiseesi ja elämänhallintaasi liittyvistä tavoitteista, haaveista ja epävarmuuksista.

       >> Hae mukaan syksyn mentorointiohjelmaan
       Hakuaika 3.4.–3.5.

      9. Aalto-yliopiston ura-ja rekrytointipalveluiden palautekysely opiskelijoille 2018
      10. Anna palautetta ura- ja rekrytointipalveluista ja voita Aalto-yliopiston Pure Waste –huppari!

       Oletko etsinyt työpaikkoja Aalto CareerWebistä tai osallistunut rekrytointimessuille? Kerro meille, mitä mieltä olet palveluistamme! Jatkossa haluamme palvella sinua entistä paremmin. Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 4 kpl Aalto-yliopiston Pure Waste -hupparia (arvo 49 €). Vastaa 30.4.2018 mennessä. Vastaaminen kestää vain pari minuuttia.
       >> Vastaa kyselyyn!

      11. Tuntiopettajaksi syksylle 2018 matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle
      12. Perustieteiden korkeakoulun matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle haetaan uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia syyslukukaudelle 2018.
       Lisätietoja math.aalto.fi. Haun deadline on 4.5.2018.

       Hakijoilta edellytetään kyseisen kurssin aiempaa suorittamista sekä kiinnostusta opetustyöhön. Työ on osa-aikaista (2 tai 4 h/viikko). Työtehtäviin kuuluu harjoitusryhmän vetämisen lisäksi harjoitustehtävien ja kokeiden tarkastusta. Palkkaus on koulutuksesta riippuen 30-35 euroa/opetustunti. Opetustuntien kokonaismäärään lisätään myöhemmin määriteltävä kiinteä tuntimäärä harjoitustehtävien ja kokeiden tarkastuksesta. Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille.

      13. Aalto ENGin iltatenttitilaisuudet lukuvuonna 2018 – 2019.
      14. Korkeakoulun oppimispalvelut järjestää lukuvuonna 2018 – 2019 seitsemän (7) iltatenttiä toisen suoritusmahdollisuuden toteuttamiseksi klo 16.30 – 19.30 seuraavasti: ti 4.9.2018, to 1.11.2018 ja ti 18.12.2018 sekä to 7.2.2019, to 7.3.2019, ti 16.4.2019 ja to 23.5.2019. Lisätietoja lukuvuoden 2018-19 iltatenteistä.

       Loppukevään 2018 iltatentit järjestetään to 19.4.2018 ja to 17.5.2018. Lisätietoja loppukevään iltatenteistä.

      15. Insinööritieteiden korkeakoulusta valmistuneet työllistyvät erittäin hyvin
      16. TEKin kyselyn mukaan vuonna 2017 diplomi-insinööriksi tai arkkitehdiksi valmistuneista kolme viidestä oli työsuhteessa jo valmistuessaan. Opiskelun aikaiset työelämäkontaktit ovat keskeisiä valmistuvien työllistymisessä.

       Tekniikan akateemiset TEK järjesti 23.3. seminaarin, jossa esiteltiin Graduate survey 2017 -kyselyn tuloksia. Niihin voi tutustua täällä. Lisätietoa seminaarista täällä.

     4. MUUT
      1. Julkun Juhlallinen Julkaisu pe 20.4.
      2. Hyvät ystävät, Julkkumyyjät, Wappukansa!

       Hetki, jota me kaikki olemme jännityksestä soikeina odottaneet, on käsillä! Nimittäin vuoden 2018 kohutuimman Wappulehden julkaisu! Perjantaina 20.4 mulkaista järjestysnumeroltaan kahdennenkymmenennen ja toisen painoksen ensimmäinen Julkku! Sijainniksi tälle spektaakkelille kovan kilpailuttamisen jälkeen on järjestynyt Kandidaattikeskuksen Aalto-sali, Finlandia-talon ollessa varattuna vähäpätöisemmille tapahtumille.

       Tämä kertakaikkisen huikea huumoripläjäys alkaa kutakuinkin elleipä jopa ehkä täsmällisesti klo 18:00 Julkkumyyjille osoitetulla Cocktail-tilaisuudella, jossa on tarjolla Saimaan juomatehtaan tarjoamia maukkaita virvokkeita! Pääsyn Cocktail-tilaisuuteen sekä parhaat näköala-asemat katsomolehtereillä voit varmistaa tekemällä Julkkudiilin osoitteessa: diilit.julkku.fi/deals Tapahtuma on perinteisesti vetänyt teatterin aivan täyteen! Koko wappukansalle Julkaisutilaisuus avaa ovensa klo 19:00.

       Huhuutista sanoi pöllö, sano sinäkin.
       Mitä: Julkun Juhlallinen Julkaisu
       Missä: Kandidaattikeskuksen Aalto-Sali
       Milloin: 20.4. klo 18:00 Julkkumyyjien cocktail-tilaisuus, Julkaisu 19:00 Tapahtuma Facebookissa.

      3. 31. Jäynäfinaali pe 20.4.
      4. On taas aika!
       Tule tsekkaamaan vuoden hervottomimmat ja kutkuttavimmat jäynät U2-saliin perjantaina 20.4. klo 16! Tunnelmaa aletaan nostattamaan salin edustalla jo klo 15 alkaen. Sali on perinteisesti täyttynyt jokaista paikkaa myöten, joten paikalle on suositeltavaa saapua ajoissa.

       Muista myös välittömästi Jäynäfinaalin jälkeen avautuva yleisöäänestys osoitteessa jayna.fi! Yleisön suosikki julkistetaan 30.4. Wappuriehan julistuksessa.

       Huom! Jäynäysaikaa on vielä 12.4. asti. Juuri Sinun joukkueesi jäynä voi päästä finaaliin ja voittaa koko kilpailun! Lisätietoa Jäynäkilpailusta sekä kisan palkinnoista löytyy osoitteesta jayna.fi.

       MITÄ: 31. Jäynäfinaali
       MILLOIN: Pe 20.4.2018 klo 16, ovet saliin avataan klo 15:45
       MISSÄ: U2-sali (entinen Mellin-sali)

      5. Ylonzin jatkot la 21.4.
      6. Gott folk!
       Teknologföreningenin appron, Ylonzin, ja sitsikilpailujen jatkot järjestetään lauantaina 21.4 Täffällä klo 20–04.

       Illan pääesiintyjä on kuuluisin suomenruotsalainen DJ-nelikko Bastupojkarna, joka esiintyy ensi kertaa Täffällä. DJ Per viihdyttää yleisöä illan aikana. Lisäksi tarjolla on happy hour 20–21, beer pongia, sumopainia ja uusia tuttavuuksia.

       Tule Täffälle viettämään sitsikisojen jatkoja tai ihan muuten vaan Täffän vuoden suurimpiin bileisiin! Lippuja voi ostaa joka maanantai, keskiviikko & perjantai Täffältä klo 10.30–14. Liput kustantavat 6 euroa etukäteen ostettuna ja 8 euroa ovelta.

       Nu kör vi! Tapahtuma Facebookissa.

      7. [AA-KERHO] MO-bileet ke 25.4.
      8. !MO-bileet tulee taas, tule sinäkin!

       Kuulutpa sitten mihin tahansa alla olevista ammattiainekerhoista, olet saunan lämpimästi tervetullut keskiviikkona 25.4 klo 19 alkaen Rantsulle! Luvassa on perinteiseen tapaan jäsenille tarjottua lystiä saunan, paljun ja virvokkeiden muodossa, sekä paljon tuttuja ja hyvää seuraa.

       Eikä hätä ole tämän näköinen, jos havahduit juuri, että jäsenmaksusi on hoitamatta, tai et kuulu yhteenkään kerhoista: kaksi viikkoa aikaa pelata tilanne parempaan positioon, ja myös ovella voi liittyä 10€ hintaan. Koska eihän Wappu ole mitään ilman MO-bileitä!

       Rantsulla nähdään! Tapahtuma Facebookissa.
       Terveisin: AKVA, Fundi, Linkki, MKR, Ropo ja Poligoni

      9. WBX: Wappubussin paluu ma 30.4.
      10. Kymmenenvuotista taivaltaan juhliva Wappubussi tekee paluun wappuaattona 2018!

       Vapaateekkareiden kulttimainetta nauttiva juhlabussi on wapun mysteerisin ja epätavallisin bilekonsepti. Tämä keikkuva, hytkyvä ja heiluva kyyti kiertää ympäri pääkaupunkiseutua koheltaen mitä epäortodoksisimmissa paikoissa ja tarjoten kyytiläisille mitä hulvattomimpia aktiviteetteja. Tässä bussissa ei tarkastajista tarvitse huolehtia, seisomapaikkoja riittää ja bus-surfing on sääntö eikä poikkeus.

       Wappubussiterminaali aukeaa maanantaina 30.4. Jämeräntaipaleella heti wappuriehan julistuksen jälkeen. Bussi lähtee noin klo 14.45 ja palaa Otaniemeen noin klo 21. Nouse kyytiin, varaudu henkisesti johonkin ihan muuhun kuin mitä odotat ja nauti wapusta räjähdysmäisesti!

       >> Ilmoittautuminen WBX:ään aukeaa keskiviikkona 18. huhtikuuta tasan kello 12. Ole nopea, sillä bussipaikat täyttyvät odotetusti sekunneissa.

       Bussilipun hinta on 35 €. Mukaan päässeille lähetetään vahvistus viimeistään ilmoittautumista seuraavana päivänä. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta maksusuorituksen jälkeen. Wappubussi Facebookissa ja Wappu.fi
       P.S. Bussiin voit saada liput myös ilmaiseksi Wapputekokilpailun kautta. Kilpailu jatkuu 17.4. kello 12 asti.

      11. VTT-Wappulautta 2018
      12. Eikö hikinen matka Ullikselle täyteen ahdetuissa merossa ja ratikassa houkuttele? Jäynäkilpailu ja Teknologian tutkimuskeskus VTT tarjoavat tänäkin vuonna eeppisen purjehduksen skumppa-aalloilla Wappulautan kyydissä Ullikselle ja takaisin!

       Lautalla voit heittää hyvästit aamuiselle kohmelolle, napata lasin täyteen kuoharia ja ottaa wappuheilan kainaloon nauttien auringon paahteesta kannella. Päivän käynnistämiseen VTT tarjoaa lautalla myös kahvia ja munkkeja. Tästä ei kyyti enää parane, joten valitse ulliskyydiksi todellinen juhlamielen nostattaja!

       Hintaa eeppisellä matkalla on vaivaiset 8 euroa (14e skumppapullon kera), mikä sisältää sekä meno että paluumatkan.
       Lisätietoja Facebookissa.

       Ilmoittautuminen la 21.4 klo 12:00 osoitteessa jayna.fi

      13. Hae viljelypalstaa Ossinlammelta 27.4. mennessä ja lähde kaupunkiviljely-yhdistyksen hallitukseen
      14. Ossinlammen viljelypalstojen haku on käynnissä.
       >> Hae palstaa yksin tai yhdessä kaveriporukan tai yhdistyksen kanssa. Hakuaika on 11.–27.4.

       Etsimme myös uusia jäseniä Otaniemen kaupunkiviljely-yhdistyksen hallitukseen. Hallituksessa pääsee järjestämään viljelyä ja viljelyyn liittyviä tapahtumia, ja hallituksen jäsenet saavat suoraan palstan. Ilmoita kiinnostuksestasi, jos haluaisit mukaan hallitukseen.

       Lisätietoja palstahausta tai hallitustehtävistä antaa Fredrika Hallenberg (fredrika.hallenberg@aalto.fi).
       Seuraa yhdistystä myös Facebookissa.

      15. Aalto Formula Team etsii lisää tekijöitä
      16. Etsimme lisää tekijöitä Aalto Formula Teamiin. Vuoden vaihteessa perustamallamme yhdistyksellä on tässä vaiheessa noin 70 jäsentä ja tarkoituksemme on suunnitella ja rakentaa oma sähkökäyttöinen Formula Student -luokan kilpa-auto. Alkuvuoden olemme neuvotelleet yritysten sekä koulun kanssa yhteistyömahdollisuuksista ja nyt suuntaviivat alkavat hahmottua.

       Auton konseptisuunnittelu aloitettiin viime viikolla, joten nyt on paras aika hypätä tiimiin mukaan. Keneltäkään ei vaadita mitään esitietoja, vaan projektin hengen mukaisesti tarkoitus on oppia itse tekemällä. Tämä on siis loistava mahdollisuus saada käytännön kokemusta suunnittelusta sekä osien valmistuksesta. Projektista on myös mahdollista saada opintopisteitä. Teknisten tehtävien lisäksi on myös mahdollista päästä työskentelemään yritysyhteistyön sekä pr-puolella.

       Aalto Formula Teamin löydät sosiaalisista medioista: Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn sekä YouTube.
       Vuoden 2018 jäsenmaksu on 1€.


     Kiltasivut Facebook Instagram

     Haluatko pois killan tiedotuslistalta? Lähetä mailia killan WWW-vastaavalle Vili Kuosmaselle osoitteeseen vili.kuosmanen@aalto.fi ja kerro samalla osoite, johon tiedotusmaili tulee.