Viikkotiedote 15/2018 Lue viikkotiedote selaimessasi


KILTA TIEDOTTAA 15/18


Seuraa Wapun tapahtumia osoitteessa Wappu.fi
Jos haluat joitakin asioita viikkomailiin, lähetä mailia osoitteeseen
kik-info@list.ayy.fi tagilla [Infomaili].

 1. KILTA
  1. AYY
   1. AALTO-YLIOPISTO
    1. MUUT

     1. KILTA
      1. KV- ja Maisteri-ISOja kaivataan lukuvuodelle 2018-19
      2. Jäikö ISOhakemus täyttämättä? Haluaisitko viettää fuksivuoden uudelleen? Oletko halunnut tutustua ihmisiin myös Suomen ulkopuolelta? Ei hätää, sillä kilta tarvitsee juuri sinua!

       Kilta etsii innokkaita ISOja lukuvuodelle 2018-2019 uusien vaihto-opiskelijoiden ja maisterifuksien ohjaamiseen ja teekkarikulttuuriin perehdyttämiseen. Samalla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja kulttuureihin sekä luomaan kontakteja mahdollisiin vaihto-opintoihin liittyen. Lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden hyvin suoritetusta tutoroinnista saa tulevana lukuvuonna 200 € korvauksen.

       Hae pian, sillä ilmoittautuminen AYY:n ISOkoulutuksiin on jo auki! Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ilmoitathan halukkuutesi killan
       maisteri-ISOvastaava Tanvir Hossainille (s-posti: s.hossain@aalto.fi, TG: @tanvir09)
       tai maisterikapteeni Karri Pönnille (s-posti: karri.ponni@aalto.fi, TG: @maisterikapteeni)

      3. Liikuntatiedotusasiaa - vuoroja ja turnauksia
      4. Kilta järjestää liikuntavuoroja ja osallistuu turnauksiin yksin tai yhdessä muiden kiltojen kanssa seuraavissa lajeissa: jalkapallo, lentopallo, koripallo, sähly, jääkiekko, futsal ja telinevoimistelu.

       Vielä tänä keväänä voit päästä pelaamaan jalkapalloa, jääkiekkoa ja koripalloa sekä mennä telinevoimistelemaan.

       Alla on telegram- ja facebookryhmiä eri urheilulajeille, ohessa myös linkit kyseisiin ryhmiin. Ryhmissä julkaistaan aikatauluja, infoa sekä kyselyitä, joissa kartoitetaan halukkaat pelaajat/osallistujat, joten jos jokin laji on lähellä sydäntä tai muuten kiinnostaa, kannattaa liittyä ryhmään.

       Kaikkiin allaoleviin vuoroihin ja turnauksiin osallistuminen on kiltalaisille ilmaista.

       Telegram
       ENG footbal
       = Engiläisistä koostuva jalkapallojoukkue ENGijENGi pelaa tänä keväänä Unisportin kilpasarjassa, joka alkaa 18.4. Mukaan pääsevät kaikki halukkaat taitotasosta riippumatta.

       Facebook - KIK + muita kiltoja
       ENG lentis
       = Engiläisistä koostuva lentisjoukkue, joka pelaa vuosittaisessa Unisportin turnauksessa, joka kestää syksyn ja kevään(riippuu jatkopeleihin pääsystä). Tältä vuodelta pelit pelattu, mutta ensi syksynä jatkuu taas.

       ENG koris
       = Engiläisistä koostuva korisjoukkue, joka pelaa vuosittaisessa Unisportin turnauksessa, joka kestää syksyn ja kevään(riippuu jatkopeleihin pääsystä). Pelit jatkuvat yhä tänä keväänä, eli mukaan pääsee heti taitotasosta riippumatta. Seuraava peli pelataan 27.4 klo 21.

       ENG sähly
       = Engiläisistä koostuva sählyjoukkue, joka pelaa vuosittaisessa Unisportin turnauksessa, joka kestää syksyn ja kevään(riippuu jatkopeleihin pääsystä). Tältä vuodelta pelit pelattu, mutta ensi syksynä jatkuu taas.

       SIK-KIK-IK pipolätkä
       = Lukukauden aikana varataan parin viikon välein Tapiolan harjoitusjäähallista vuoroja, jonne pääsee pelailemaan muiden kiltalaisten kanssa. Tänä keväänä on vielä 3 vuoroa (pe 20.4 klo 14-15 sekä pe 4.5&18.5 klo 13-14).

       Facebook - KIK
       KIK futsal+fudis
       =Futsal: Konelaisista koostuva futsaljengi Pink Balls. Tältä vuodelta pelit pelattu, mutta ensi syksynä jatkuu taas.
       =Fudis: Fudiksen tiedotukseen käytetään ensisijaisesti ENG football -telegramryhmää(yllä).

       KIK telinevoimistelu
       = Löytyessä tarpeeksi halukkaita, varataan Tuulimäen telinevoimistelusalista vuoro, jonne kaikki pääsevät harjoittelemaan. Vuorolle pyritään saamaan aina vähintään yksi lajia harrastanut, joka pystyy auttamaan muita.

     2. AYY
      1. AYY:n viikkotiedote luettavissa täällä.

      2. Hae AYY:n stipendiä
      3. AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö- ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvää yhteensovittamista.

       Stipendejä voi hakea 28.3. klo 12.00 alkaen. Hakuaika päättyy 18.4. klo 23.59. >> Hae stipendiä!

      4. Romupyöräkeräys 6.-8.4.
      5. Otaniemen romupyöräkeräys on täällä taas! Tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Tänä vuonna hylättyjä pyöriä kerätään Otaniemen alueella AYY:n ja Hoasin kiinteistöjen lisäksi myös ACRE:n kiinteistöistä.

       Kaikki pyörät tullaan merkitsemään värikkäillä rannekkeilla 6.-8.4. välisenä aikana. Kaikki pyörät, joista ranneketta ei ole poistettu, tullaan keräämään toukokuun aikana. Poista ranneke siis omasta pyörästäsi mitä pikimmiten! Muistutathan tästä myös kavereitasi ja kämppiksiäsi, jotka eivät itse ole paikalla poistamassa ranneketta pyörästään, esim. vaihdossa olon vuoksi.

       Kerätyt ja hyväkuntoiset pyörät tullaan myymään syyskuussa. Tuolloin sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä edulliseen hintaan.
       >> Lisätietoja keräyksestä

      6. A!-pelit ma 16.4.
      7. Nyt on aika ottaa korkeakouluista mittaa, ja selvittää, mistä tulevat parhaimmat palloilijat! AYY:n Liikuntatoimikunta LTMK järjestää A!-pelit, jossa korkeakoulut pääsevät kasaamaan itselleen joukkueen ja mittelemään muita korkeakouluja vastaan. Turnaus pidetään Otahallilla 16.4. ja pelit pelataan 9-16 välisenä aikana. Joukkueet kohtaavat toisensa koripallossa, salibandyssa, futsalissa, lentopallossa ja ultimatessa. Osallistua voi niin moneen lajiin kuin itse haluaa.

       Turnaukseen saavat osallistua kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat fuksista/mursusta N:nnen vuoden opiskelijaan. Turnauksen aikana tullaan kuitenkin käyttämään paria erikoissääntöä:
       - Joukkueella tulee olla jokaisessa ottelussaan kentällä koko ajan vähintään yksi ensimmäisen vuoden opiskelija
       - Joukkueella tulee olla jokaisessa ottelussaan kentällä koko ajan kummankin sukupuolen edustajia

       >> Ilmoittaudu ENGin edustusjoukkueeseen!

       Turnauksen paras joukkue palkitaan ilmaisella saunavuorolla AYY:n kertavuokrattavissa saunatiloissa!

      8. Aalto Open Air 2018 ke 18.4.
      9. Aalto Open Air tulee keskiviikkona 18.4! Alvarin aukion valtaa hulvaton ulkoilmafestari, jossa pääsee nauttimaan loistavista esityksistä ja festarifiiliksestä. Eivätkä bileet suinkaan lopu festareihin, vaan tänä vuonna Alvarin aukiolle nousee myös telttakylä, jonne jokainen opiskelija on tervetullut telttailemaan ja viettämään yön juhlien ja nukkuen yliopiston pihalla.

       Ikimuistoiset bileet tulossa, joten saavu paikalle kavereiden kanssa! Parhaimman telttakokoonpanon tehnyt ryhmä palkitaan AYY:n tilavuokralla, joten kannattaa totisesti laittaa kaikki peliin.

       Tapahtuma Facebookissa.
       MITÄ: Aalto Open Air
       MISSÄ: Alvarin aukio
       MILLOIN: 18.4.2018 klo 16–22
       MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
       MIKSI: Koska on aika aloittaa festarikausi ja Wappu

      10. Sitsikilpailut la 21.4.
      11. Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää siis kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 21.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

       Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa.

       >> Ilmoittaudu joukkueesi mukaan 19.4. menneessä.

       Yleisen viihtyvyyden vuoksi jokainen sitsijoukkue siivoaa omat jälkensä ja roskansa Alvarilta sitsien jälkeen, jotta aukio pysyy viihtyisänä Wappuviikollakin. Tapahtuma Facebookissa.

      12. Wappuvaihto su 22.4.
      13. Tule selvittämään millainen Wappu on Hervannassa ja ilmoittaudu Wappuvaihtoon!

       Iloinen bussimatka Hervantaan lähtee Otaniemestä 22.4. klo 11. Hervannassa luvassa on Wappuradio LIVE -konsertti TTY:n etunurtsilla sekä Akateemisen Beerpongin SM-kisat. Bussit takaisin Otaniemen turvaan lähtee yöllä klo 1 ollen perillä klo 3 mennessä.

       Hintaa (sisältäen bussikyydit Otaniemi-Hervanta-Otaniemi) kertyy noin 16 e henkilöä kohden riippuen osallistujamäärästä. Mukaan mahtuu 100 nopeinta.
       >> Ilmoittaudu Wappuvaihtoon!
       Tapahtuma Facebookissa.

      14. Kiva kämppisteko -kilpailu
      15. Ilmianna kiva kämppisteko!

       Onko kämppiksesi syöttänyt sinulle sinkkiä ja C-vitamiiniä kun olet ollut flunssassa? Auttanut muutossa? Leiponut synttärikeksejä? Siivonnut itsekseen yhteiset tilat? Järjestänyt leffaillan solussa? Avannut tukkeutuneen viemärin? Auttanut laskareiden teossa? Häätänyt yöperhosen huoneestasi? Jotain muuta? Jaa se meille!

       Ilmianna kiva kämppisteko! Teko voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, kunhan se on tuottanut jollain tavalla iloa muille kämppiksille. Jos olet itse ollut ilostuttaja, voit ilmiantaa myös oman tekosi. >> Ilmianna kiva kämppisteko!

       Kivoista teoista palkitaan Wappuriehan julistuksessa 30.4., ja jaossa on useita palkintoja. Vielä on siis hyvin aikaa toteuttaa kivoja tekoja kämppiksille! Kämppistekojen ilmoitusten DL kisaan osallistumista varten on ke 18.4.2018. Kilpailussa ovat mukana kaikki AYY:n asunnot sekä Hoasin Otaniemen kämpät. Asuit sitten kaveri-, perhe- tai soluasunnossa, tee jotain kivaa kämppiksillesi!

     3. AALTO-YLIOPISTO
      1. Workshops to support you in your studies every Thursday
      2. Every Thursday during the semester at 12-18 in 302b and 301c (Otakaari 4) we have workshops to support you in your studies. If you are a student at the Aalto University, you are free to join! We will offer you guidance, coffee, snacks and possibility to complete the course ENG-E2010 PDPP (1 cr).

       We have also some special events every now and then. We update the events in Facebook and you can enroll for the events in Facebook. Feel free to suggest a topic for a special event! Of course, you can just come and go as you wish and for the most events, enrolment is not compulsory. If you just feel you need to have a coffee, come and have one. We speak Finnish, English and Swedish. If you want to use another language you have to teach that us first.

       Upcoming workshops
       Thursday 12.4.2018
       Regular workshop at 12-18

       Thursday 19.4.2018
       Regular workshop at 12-18
       Career Services at 15-16:30: Still looking for a summer job? What else could you do during summer? Are you still wondering about how to get a summer job? Or do you have other ideas in mind for spending your summer? Welcome to talk about different possibilities with Aila Saloranta, the Career Services Manager for the School of Engineering. Enrolment is not required.

       Thursday 26.4.2018
       Regular workshop at 12-18
       Study Psychologist Sanni Saarimäki at 15-17: Workshop for Time Management. No enrolment.

      3. Maisteriopiskelija: oletko kiinnostunut mentoroinnista?
      4. Lähestyykö valmistuminen, mutta tulevaisuus ja työelämään siirtyminen mietityttävät? Haluatko kehittää työelämätaitojasi ja saada uusia näkökulmia kokeneemmalta alan osaajalta? Aalto-yliopiston Mentorointiohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen uravalmennukseen ja itsesi kehittämiseen. Mentorinasi toimii yliopiston kasvatti, alumni, jonka kanssa voit keskustella tulevaan työuraasi, omaan osaamiseesi ja elämänhallintaasi liittyvistä tavoitteista, haaveista ja epävarmuuksista.

       >> Hae mukaan syksyn mentorointiohjelmaan
       Hakuaika 3.4.–3.5.

      5. Aalto-yliopiston ura-ja rekrytointipalveluiden palautekysely opiskelijoille 2018
      6. Anna palautetta ura- ja rekrytointipalveluista ja voita Aalto-yliopiston Pure Waste –huppari!

       Oletko etsinyt työpaikkoja Aalto CareerWebistä tai osallistunut rekrytointimessuille? Kerro meille, mitä mieltä olet palveluistamme! Jatkossa haluamme palvella sinua entistä paremmin. Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 4 kpl Aalto-yliopiston Pure Waste -hupparia (arvo 49 €). Vastaa 30.4.2018 mennessä. Vastaaminen kestää vain pari minuuttia.
       >> Vastaa kyselyyn!

      7. Tuntiopettajaksi syksylle 2018 matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle
      8. Perustieteiden korkeakoulun matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle haetaan uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia syyslukukaudelle 2018.
       Lisätietoja math.aalto.fi. Haun deadline on 4.5.2018.

       Hakijoilta edellytetään kyseisen kurssin aiempaa suorittamista sekä kiinnostusta opetustyöhön. Työ on osa-aikaista (2 tai 4 h/viikko). Työtehtäviin kuuluu harjoitusryhmän vetämisen lisäksi harjoitustehtävien ja kokeiden tarkastusta. Palkkaus on koulutuksesta riippuen 30-35 euroa/opetustunti. Opetustuntien kokonaismäärään lisätään myöhemmin määriteltävä kiinteä tuntimäärä harjoitustehtävien ja kokeiden tarkastuksesta. Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille.

      9. Inton uutisointi (ml. apurahat) on saatu toimimaan.
      10. Pääuutiset näkyvät Student life -osion etusivulla (kieliversioissa sama sisältö sisällytettynä). Apurahailmoitukset (parhaillaan haettavana olevat) näytetään Grants and awards –osiossa. (kieliversioissa sama sisältö sisällytettynä).

       Lisäksi suomenkieliset lukuvuosi-ilmoittautumisohjeet on lisätty uusituille Into-sivuille, ne löytyvät täältä.

      11. Gary Marquis jatkaa Insinööritieteiden korkeakoulun dekaanina
      12. Professori, TkT Gary Marquis on nimitetty Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun dekaaniksi viisivuotiselle jatkokaudelle 1.7.2018 alkaen. Marquis’n valinta jatkokaudelle perustui kokonaisarviointiin, jossa huomioitiin korkeakoulun tuloksellisuuden kehittyminen, henkilöstökyselyn tulokset, henkilöstön ja opiskelijoiden edustajien haastattelut, dekaanin antama raportti ja suunnitelma korkeakoulun kehittämiseksi sekä dekaanin haastattelu. Lisätietoa asiasta koulun Inside-sivulla.

      13. Aallon kesäopetus on julkaistu
      14. Kesäopetuksen tarjontaan 2018 (ml. kesällä suoritettavat kurssit) voit tutustua Into-sivuilla.

      15. Kevään fuksikysely on lähetetty 262 opiskelijalle
      16. Vastausaikaa Insinööritieteiden korkeakoulun kandidaattiohjelman opiskelijoille 5.4.2018 lähetettyyn kyselyyn on 19.4.2018 saakka. Fuksikyselyn avulla selvitetään 1. vuoden opiskelijoiden kokemuksia ja ajatuksia opiskelusta sekä opinnoista ensimmäisen opiskeluvuoden keväällä. Kyselyn vastausten perusteella vastaajalle voidaan myös kohdentaa hänen toivomaansa palvelua.
       Lisätietoa asiasta on Into-sivuilla.

     4. MUUT
      1. HEL Tech ma 9.4.
      2. HEL Tech on Helsingissä järjestettävä kuukausittainen teknologiatapahtuma. Tapahtumassa alan huippuasiantuntijat tuovat viimeisintä tietoa liittyen kuukauden teema-aiheeseen (9. huhtikuuta aiheena 5G).

       Koneinsinöörikillan jäsenille tapahtuma olisi loistava paikka kohdata teknologia-alan yrittäjiä, rekrytoijia, alasta kiinnostuneita ja kuulla uusista tuulista teknologian saralla. Tapahtuma Facebookissa.

      3. Polyteknikkojen Orkesterin kevätkonsertti la 14.4.
      4. Polyteknikkojen Orkesteri sukeltaa kevätkonsertissaan romantiikan ytimeen viemällä yleisön aluksi matkalle Rahmaninovin Kuolleiden saarelle, sieltä Straussin sankarimaisen ensimmäisen Käyrätorvikonserton tunnelmiin ja esittämällä lopuksi säveliä Uudesta maailmasta Dvořákin 9. sinfonian muodossa. Konsertin solistina kuullaan virtuoosimaista Tapiola Sinfonietan Ilkka Hongistoa. Orkesteria johtaa Eero Lehtimäki

       Lauantaina 14.4. klo 16 Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa
       Liput: VIP/ kannatus/ normaali/ eläkeläinen/ opiskelija
       50/ 25/ 15/ 12/ 8€
       Liput ostettavissa ennakkoon polyteknikkojenorkesteri.fi sekä orkesterilaisilta ja ovelta. Ovella maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.

       Tapahtuma Facebookissa.
       Lisätietoja: tiedottaja@polyteknikkojenorkesteri.fi

      5. Marathon Monday Lappeenrannassa 16.-17.4.
      6. Huhtikuussa Lappeenranta jälleen kerran räjähtää! Tällä kertaa suuremmin kuin koskaan, kun vuosittainen Marathon Monday laittaa kaupungin sekaisin 24 tunniksi. Tapahtuma on saanut vahvasti vaikutteita Blue Mountain Staten Marathon Monday päivästä; haasteena on siis nauttia kuuluisasta ja rakastetusta Wapusta 24 tuntia putkeen! Lipunmyynti tapahtuu Bailataan.fi-sivuston kautta. Lippu maksaa 20 €, ja sisältää tapahtumarannekkeen, appropassin, haalarimerkin ja jatkolipun+narikan.

       MITÄ: Marathon Monday
       MILLOIN: 16.4.(-17.4.)
       MISSÄ: LAPPEENRANTA, päivä alkaa Pusupuistosta.
       MIKSI: Koska olet opiskelija ja tarvitset tämän kokemuksen!
       Tapahtuma Facebookissa.

      7. Julkun Juhlallinen Julkaisu pe 20.4.
      8. Hyvät ystävät, Julkkumyyjät, Wappukansa!

       Hetki, jota me kaikki olemme jännityksestä soikeina odottaneet, on käsillä! Nimittäin vuoden 2018 kohutuimman Wappulehden julkaisu! Perjantaina 20.4 mulkaista järjestysnumeroltaan kahdennenkymmenennen ja toisen painoksen ensimmäinen Julkku! Sijainniksi tälle spektaakkelille kovan kilpailuttamisen jälkeen on järjestynyt Kandidaattikeskuksen Aalto-sali, Finlandia-talon ollessa varattuna vähäpätöisemmille tapahtumille.

       Tämä kertakaikkisen huikea huumoripläjäys alkaa kutakuinkin elleipä jopa ehkä täsmällisesti klo 18:00 Julkkumyyjille osoitetulla Cocktail-tilaisuudella, jossa on tarjolla Saimaan juomatehtaan tarjoamia maukkaita virvokkeita! Pääsyn Cocktail-tilaisuuteen sekä parhaat näköala-asemat katsomolehtereillä voit varmistaa tekemällä Julkkudiilin osoitteessa: diilit.julkku.fi/deals Tapahtuma on perinteisesti vetänyt teatterin aivan täyteen! Koko wappukansalle Julkaisutilaisuus avaa ovensa klo 19:00.

       Huhuutista sanoi pöllö, sano sinäkin.
       Mitä: Julkun Juhlallinen Julkaisu
       Missä: Kandidaattikeskuksen Aalto-Sali
       Milloin: 20.4. klo 18:00 Julkkumyyjien cocktail-tilaisuus, Julkaisu 19:00 Tapahtuma Facebookissa.

      9. 31. Jäynäfinaali pe 20.4.
      10. On taas aika!
       Tule tsekkaamaan vuoden hervottomimmat ja kutkuttavimmat jäynät U2-saliin perjantaina 20.4. klo 16! Tunnelmaa aletaan nostattamaan salin edustalla jo klo 15 alkaen. Sali on perinteisesti täyttynyt jokaista paikkaa myöten, joten paikalle on suositeltavaa saapua ajoissa.

       Muista myös välittömästi Jäynäfinaalin jälkeen avautuva yleisöäänestys osoitteessa jäynä.fi! Yleisön suosikki julkistetaan 30.4. Wappuriehan julistuksessa.

       Huom! Jäynäysaikaa on vielä 12.4. asti. Juuri Sinun joukkueesi jäynä voi päästä finaaliin ja voittaa koko kilpailun! Lisätietoa Jäynäkilpailusta sekä kisan palkinnoista löytyy osoitteesta jäynä.fi.

       MITÄ: 31. Jäynäfinaali
       MILLOIN: Pe 20.4.2018 klo 16, ovet saliin avataan klo 15:45
       MISSÄ: U2-sali (entinen Mellin-sali)

      11. [RIL] Kevätliittokokous Tampereella 27.-28.4.
      12. RIL järjestää mielenkiintoista ohjelmaa sisältävän kaksipäiväisen tilaisuuden huhtikuun lopussa. Ohjelmassa mm. kevätliittokokous, ekskursioita ja illallinen, jossa palkitaan Vuoden 2018 rakennusalan diplomi-insinööri.

       Opiskelijalle viikonlopun hinta on 30€, joka sisältää ohjelman ja ruokailut. >> Lisätietoja ja osallistuminen!

      13. [ROPO] Excursio Pietariin 9.5.-13.5.
      14. Kevät tekee tuloaan ja sen myötä myös eräs Ropon odotetuimmista tapahtumista, ulkoexcursio Pietariin!

       Pietarin excursiolla on pitkä historia ensimmäisten reissujen ulottuessa vuosikymmenien taakse. Suurkaupungin rakentaminen, kulttuuri sekä reissujen elämykset ovat tuskin ovat jättäneet ketään katumaan matkaa. Excursion ilmoittautumien onkin viime aikoina täyttynyt ennätysnopeasti.

       Suuren kysynnän innoittamana päätimme tänä vuonna nostaa excun paikkamäärää neljällä, eli matkalle otetaan excursiomestarimme lisäksi 19 nopeinta ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen alkaa 12.4. klo 12.00. Matkan hinta on 80 euroa, jolle tällä matkalla saat varmasti vastinetta!
       >> Lisätietoja Ropon nettisivuilla.

      15. Aalto Formula Team etsii lisää tekijöitä
      16. Etsimme lisää tekijöitä Aalto Formula Teamiin. Vuoden vaihteessa perustamallamme yhdistyksellä on tässä vaiheessa noin 70 jäsentä ja tarkoituksemme on suunnitella ja rakentaa oma sähkökäyttöinen Formula Student -luokan kilpa-auto. Alkuvuoden olemme neuvotelleet yritysten sekä koulun kanssa yhteistyömahdollisuuksista ja nyt suuntaviivat alkavat hahmottua.

       Auton konseptisuunnittelu aloitettiin viime viikolla, joten nyt on paras aika hypätä tiimiin mukaan. Keneltäkään ei vaadita mitään esitietoja, vaan projektin hengen mukaisesti tarkoitus on oppia itse tekemällä. Tämä on siis loistava mahdollisuus saada käytännön kokemusta suunnittelusta sekä osien valmistuksesta. Projektista on myös mahdollista saada opintopisteitä. Teknisten tehtävien lisäksi on myös mahdollista päästä työskentelemään yritysyhteistyön sekä pr-puolella.

       Aalto Formula Teamin löydät sosiaalisista medioista: Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn sekä YouTube. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 1€.

      17. Vastaa tutkimukseen ja voita matkalahjakortti!
      18. Hei tekniikan tai luonnontieteen alan osaaja, Tervetuloa vastaamaan Työnantajakuva 2018 -tutkimukseen. Tutkimus luotsaa muuttuvaan työelämään liittyviä odotuksia ja asenteita tekniikan ja luonnontieteen alojen osaajien keskuudessa. Tutkimuksessa selvitetään erityisesti Suomessa toimivien työnantajien vetovoimaisuutta sekä työelämään ja työnantajiin liittyviä odotuksia.

       Tutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti sekä 5 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja presentcard.fi -sivustolle. Halutessasi saat käyttöösi myös tutkimustiivistelmän, joka auttaa sinua seuraamaan työelämän trendejä. Tutkimustulosten avulla voimme auttaa työnantajia ja työntekijöitä kohtaamaan entistä paremmin.

       Tutkimukseen vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.
       >> Vastaa kyselyyn!
       Tutkimukseen liittyvät kysymykset: tutkimus@t-media.fi

      19. Tunnetko ammatillisen puolesi?
      20. Onko töiden haussa vaikea kuvailla vahvuuksiasi? Mitkä pehmeät taidot sinulta löytyvät luonnostaan? Mihin työpaikkoihin sopisit parhaiten?

       Osallistumalla Universumin uratestiin voit tukea Suomen Punaisen Ristin toimintaa, sekä saat
       - Analyysin uraprofiilistasi sekä miten sijoitut vertaisiisi nähden mm. palkkaodotuksissa
       - Kohdistetun listan sinulle sopivimmista työnantajista
       - Yli 1000 HR-asiantuntijan selvityksen työnantajien halutuimmista pehmeistä taidoista

       Mikäli uratestiin osallistuu kansalliseti yli 1000 vastaajaa, Universum lahjoittaa 500 euroa Punaisen Ristin Suomen yksikön toimintaan.
       >> Tee uratesti 16.4. mennessä.

       Universum on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Universum toteuttaa jokavuotisen globaalin Career Testin yli 1.4 miljoonalle opiskelijalle 2000 eri yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Uratestin tavoitteena on yhdistää opiskelijat heille ihanteellisimpien yritysten kanssa sekä auttaa heitä tulevaisuuden uravisioissaan. Voit tutustua lisää Universumin liiketoimintamalliin osoitteessa universumglobal.com


     Kiltasivut Facebook Instagram

     Haluatko pois killan tiedotuslistalta? Lähetä mailia killan WWW-vastaavalle Vili Kuosmaselle osoitteeseen vili.kuosmanen@aalto.fi ja kerro samalla osoite, johon tiedotusmaili tulee.