Viikkotiedote 10/2018 Lue viikkotiedote selaimessasi


KILTA TIEDOTTAA 10/18


Uusia työpaikkoja killan nettisivuilla!
Jos haluat joitakin asioita viikkomailiin, lähetä mailia osoitteeseen
kik-info@list.ayy.fi tagilla [Infomaili].

 1. KILTA
  1. AYY
   1. AALTO-YLIOPISTO
    1. MUUT

     1. KILTA
      1. Laulusauna – Cuba night 103 – ti 6.3.
      2. Tervetuloa laulusaunaan! Muistatko Kuubalaisen serenadin leikiten? Osaatko muut vuosijuhlilla tärkeät laulut? Koska et kuitenkaan, on nyt loistava aika tulla laulamaan, hengaamaan, saunomaan ja fiilistelemään lähestyviä vuosijuhlia! Tarjolla on naposteltavaa ja myynnissä virvokkeita, mutta omatkin saa tuoda. Ovet aukeavat kuudelta, alkuilta vietetään yleistiloissa laulellen ja kaikille avoin sauna lämpiää jossain vaiheessa iltaa (ei ole silti pakko saunoa!).

       Illan tarkoituksena on treenata sekä tuttuja että tuntemattomia biisejä lukkareiden johdolla. Tässä tapahtumassa on myös mahdollisuus päästä tutustumaan lukkarointiin ja tulla koeajamaan vitsejä ja aasinsiltoja, mutta paikalle kannattaa ehdottomasti tulla myös vain opettelemaan lauluja ja pitämään hauskaa!

       MISSÄ? Kattosauna
       MILLOIN? 6.3. klo 18
       MITÄ MAKSAA? Ei mitään!
       MITÄ MUKAAN? Wirsu, pyyhe ja OPM

      3. Lappeenrannan KRK Otaniemessä ke 7.3.
      4. Tule moikkaamaan lajitovereitamme Lappeenrannasta! Lappeenrannan Koneenrakennuskilta on tien päällä oman kotimaan excunsa merkeissä, ja majoittuu keskiviikkona KIK:n vieraana Otaniemessä. Kiltalaiset ovat tervetulleita viettämään iltaa lappeenrantalaisten kanssa vapaamuotoisen seurustelun ja saunomisen merkeissä keskiviikkoiltana OK20 pienellä puolella!

       Lisätietoja:
       Varapuheenjohtaja Markus Nevalainen
       TG: @varapuheenjohtaja

      5. Cuba Night 103 silliaamiainen su 11.3.
      6. Tervetuloa Cuba Night 103 sillisaamiaiselle Smökkiin! Tänä vuonna silliksellä pääesiintyjä on Kalevauva.fi! Tule siis kuuntelemaan sulosointuja ja nauttimaan muusta viihdykkeestä sekä maittavasta sillisaamiaisesta. Ovet aukeavat klo 12 ja tapahtumaan saa lippuja ovelta 15€ hintaan.

       Mitä? Cuba Night 103 sillis
       Missä? Servin mökissä
       Milloin? 11.3 klo 12
       Mitä maksaa? 15€ ovelta
       Tapahtuma Facebookissa.

       Lisätietoja:
       Isäntä Joose Haavanlammi
       040 039 1458

      7. Yritysilta: Hefmec ma 19.3.
      8. Yli kahden vuoden odotuksen jälkeen Koneinsinöörikilta järjestää jälleen yritysillan!

       Maanantaina 19.3. Otakaari 20 isolle puolelle saapuu Hefmecin edustajia kertomaan toiminnastaan. Hefmec tarjoaa asiakkailleen konetekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita sekä projektitoimituksia Vantaan toimipisteestään käsin. Tule siis kuuntelemaan esitystä, kysymään kiperiä kysymyksiä ja nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta sekä saunasta. Tapahtumaan on 30 paikkaa ja ilmoittautumisessa noudatetaan excusääntöä.
       Tapahtuma Facebookissa.

       Lue lisää Hefmecin toiminnasta täältä!
       Ilmoittautuminen on auki täällä.

      9. Tule mukaan katsomaan Teekkarispeksiä vuosimallia 2018!
      10. Kaikille killan jäsenille avoin ryhmälipunmyynti 9.4 järjestettävään Teekkarispeksin näytökseen. Näytös järjestetään Aleksanterin teatterissa, Albertinkatu 32. Lipun hinta on 15e + teatterin paikan päällä perimä eteispalvelumaksu. Esitys alkaa klo 19.

       Ilmoittautuminen 50 ensimmäiselle on auki täällä. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, jos tulee peruutuspaikkoja.

       Mikä on speksi?
       Speksi on opiskelijoiden kokoama ja esittämä improvisaatioon nojaava musiikkiteatteri. Speksit eroavat tavallisesta teatterista yleisön osallistumisella: kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen toimien omstart-huudon toivomalla tavalla, palaten sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Omstarteja ei harjoitella, vaan ne syntyvät hetkessä, tehden jokaisesta esityksestä erilaisen.

       Lisätietoja aiheesta:
       Virkistysjaosvastaava Marianne Sola
       050 911 6762, marianne.sola@aalto.fi

     2. AYY
      1. AYY:n viikkotiedote luettavissa täällä.

      2. Kampussauna: Väre + Kampuskehitys ma 5.3.
      3. Väre tulee! Otaniemen kampus kasvaa ja kehittyy!

       Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Tule kuulemaan lisää Kampusjaoston Kampussaunaan ma 5.3. klo 16.30 Rantasaunalle!

       Hankkeiden esittelyn jälkeen pääsemme nauttimaan hyvästä seurasta, keskustelusta ja lämpimästä saunasta. Varustaudu siis omalla pyyhkeellä! Kampusjaosto tarjoaa kaikille makoisaa purtavaa.

       Ohjelma:
       16.30 Tarjoilut
       17.00 Eetu Ristaniemi, Aalto University Campus & Real Estate: "Kampuskehityksen kokonaiskuva ja uudet suunnitelmat"
       18.00 Sari Dhima, One Campus -projekti: "Väre"
       19.00 Saunomista ja vapaata ohjelmaa

       MITÄ? Kampussauna: Väre & Kampuskehitys
       MISSÄ? Rantasauna, Otaniemi
       MILLOIN? Ma 5.3. klo 16.30
       KENELLE? Kaikille Otaniemen kampuksen kehityksestä kiinnostuneille
       HINTA? Ilmainen
       Tapahtuma Facebookissa.

      4. Opiskele ulkomailla InnoEnergy -info to 8.3.
      5. Kiinnostavatko opiskelumahdollisuudet ulkomailla? Haluatko tulla kansainvälisemmäksi? Kuulitko, että tarjolla on ilmaista ruokaa?
       Ilmoita itsesi mukaan kansainvälisiä opiskelu- ja harjoittelumahdollisuuksia avaavaan infotilaisuuteen, jonka järjestävät yhdessä BEST Helsinki, InnoEnergy ja Aalto-yliopiston Oppimispalvelut sekä Ura- ja rekrytointipalvelut.

       Tilaisuus on torstaina 8.3. klo 16–18 Harald Herlin -oppimiskeskuksella (Otaniementie 9, Espoo). Tilaisuus on avoin kaikille Aallon opiskelijoille! Muistathan kuitenkin ilmoittautua, jotta osaamme varata eväitä ja virvokkeita osallistujille. Esitykset ovat pääasiassa englanniksi.

       BEST Helsinki on AYY:n kansainvälisen sektorin piirissä toimiva paikallinen BEST-järjestön (Board of European Students of Technology) alaorganisaatio. BESTin tavoitteena on tukea tekniikan opiskelijoita opiskeluissa ja ura-asioissa sekä kansainvälistymisessä. InnoEnergy on yritys, jonka tavoitteena on lisätä kestävää kasvua ja kilpailukykyä energia-alalla Euroopassa.

       Tilaisuudessa on paikalla myös Insinööritieteiden korkeakoulun oppimispalveluista Börje Helenius, joka kertoo enemmän kansainvälisiin maisteriohjelmiin hakemisesta. Aalto-yliopiston Ura- ja rekrytointipalvelut tulee myös tapahtumaan pitämään tietoiskun kansainvälisistä harjoitteluohjelmista sekä GoingGlobal-palvelusta.

       Tilaisuuden jälkeen olet tervetullut illanviettoon BEST Helsingin kerhohuoneelle osoitteeseen Jämeräntaival 11AB klo 18.30 alkaen.

       Ilmoittautuminen täällä.
       Lisätietoa antaa: Ville Alasalmi (+358402715327) ville.alasalmi@best.eu.org
       MITÄ: Opiskele Ulkomailla! -tilaisuus
       MILLOIN: 8.3.2018 klo 16–18
       MISSÄ: Harald Herlin Oppimiskeskus, Otaniementie 9, Espoo
       MIKSI: Koska tarjolla on vain mahdollisuuksia.

      6. Hae AYY:n Ulkopelitoimikuntaan to 15.3. mennessä
      7. Ulkopelitoimikunta on vanha Humans vs Zombies -toimikunta, joka on nyt mukana järjestämässä myös Akateemisen Huispauksen MM-kisoja.

       Toimikunnasta löytyy tehtäviä monipuolisesti sekä Humans vs Zombies -pelin että huispauksen parista. Voit osallistua esimerkiksi markkinointiin, HvZ-pelin moderoimiseen tai huispauksen tuomarointiin. Vai haluatko lähteä toteuttamaan ideaasi jostain muusta ulkopelistä? Myös siihen on mahdollisuus!

       Jos pidät ihmisistä, zombeista, huispauksesta, suurten tapahtumien järjestämisestä tai pöhköistä ideoista, kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan! Toimikuntaan voi hakea kuka tahansa pelikokemukseen katsomatta. Voit osallistua yhden tai useamman tapahtuman järjestämiseen oman mielenkiintosi mukaan.
       Jos HvZ ja huispaus eivät ole vielä tuttuja, lue perustiedot peleistä hakusivulta. Haku alkaa 5.3. ja päättyy 15.3. täällä!

      8. St Patricksin päivä pe 16.3.
      9. Tule juhlimaan St Patricksin päivää!

       AYYn kansainvälisyysjaosto Mosaic lähettää sinulle onnea nelinapilanmuodossa. Liity seuraan juhlimaan St Patricksin päivää 16. maaliskuuta. Tarjolla on bingoa, karaokea, ilmaista kaljaa ja kaikkea muutakin kivaa!

       MITÄ: St Patricksin päivä
       MISSÄ?: Otakaari 20 yläkerta
       MILLOIN: 16. maaliskuuta klo 19-01
       HINTA: ilmainen!!

      10. Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi AYY:n piikkiin!
      11. AYY järjestää järjestyksenvalvojakurssin huhtikuun alussa. Koulutusta on 6.-8.4. ja 14.-16.4. Koulutuksen saa maksutta lupautuessaan toimimaan neljässä (4) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana vuoden 2019 loppuun mennessä. JV-kertauskurssia vailla olevat voivat suorittaa kertauskurssin 14.4. Kertauskurssin saa maksutta lupautuessaan toimimaan yhdessä (1) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana.

       Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ja se järjestetään Otaniemessä. Ilmoittautuminen aukeaa 12.3. klo 12:00 ja sulkeutuu 22.3. klo 23:59 tai kun kurssi on täynnä. Kurssi pidetään suomeksi.

       Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä.

      12. Oletko kohdannut häirintää tai epäasiallista kohtelua Aallossa? Ota yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin!
      13. AYYllä on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, mies ja nainen, jotka ovat AYY työntekijöitä. Häirintäyhdyshenkilöihin voi olla yhteydessä, jos AYY:n jäsenen on kokenut tai havainnut häirintää yliopistoyhteisössä, sisältäen ylioppilaskunnan toiminnan, järjestöjen toiminnan ja opetuksen aikana tapahtuneen häirinnän. Häirintäyhdyshenkilöt tarjoavat apua häirinnän tunnistamiseen, neuvontaa, keskusteluapua sekä tarvittaessa auttavat tilanteen ratkaisussa. Tarvittaessa kysyjä ohjataan muiden palvelujen piiriin ja ottamaan yhteyttä viranomaisiin tai yliopistohenkilökuntaan, jos tarve siihen yhteydenoton perusteella ilmenee ja yhteydenottaja näin toivoo.

       Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia. Niiden sisällöistä ei kerätä tietoa ylioppilaskuntaan, eikä niiden sisällöstä kerrota eteenpäin ilman yhteydenottajan omaa suostumusta.

       Häirintäyhdyshenkilö Minna Mäkitalo hairinta-nainen@ayy.fi puhelin 050 520 9438
       Häirintäyhdyshenkilö Lauri Jurvanen hairinta-mies@ayy.fi puhelin 050 520 9438

       Häirintä tai epäasiallinen käytös voi ilmetä sanallisena tai sanattomana loukkaamisena, ei-toivottuna fyysisenä koskettamisena, uhkailuna, ei-toivottuna yhteydenpitona, yhteisöstä ulossulkemisena tai muuten sen toimintaan osallistumisen asiattomana vaikeuttamisena. Häirinnän kokemus on subjektiivinen, eli mikä on loukkaavaa ja ahdistavaa ja koetaan häirinnäksi vaihtelee henkilöittäin, joten on ensisijaisesti tärkeintä on yhteyttä ottavan oma kokemus tilanteesta.

       Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos epäilet kohdanneesi häirintää ja kaipaat apua. Neuvomme myös järjestöjä häirinnän ehkäisyssä.

     3. AALTO-YLIOPISTO
      1. Seminaari "Empowering Women in Business leadership" to 8.3.
      2. Seminaari “Empowering Women in Business leadership” järjestetään 8.3. klo 08.30 – 12.00. Paikka: Eurooppasali, Helsinki. The language of the event is English.

       Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

      3. Sivuainemessut to 8.3.
      4. Aallon yhteiset sivuainemessut järjestetään Harald Herlin -oppimiskeskuksessa, Otaniementie 9, Makerspace (K-kerros) to 8.3.2018 klo 12 - 14.30.

       Messupisteillä ja paneelikeskusteluissa esitellään Aallon kaikista korkeakouluista muutama kärkisivuaine. Paneelikeskustelut alkavat klo 13. Tervetuloa mukaan!

       Lisätietoa ja lista esitellyistä sivuaineista täällä.

      5. Uusi Into julkaistaan ma 12.3.
      6. Uusi Into julkaistaan maanantaina 12.3.2018. Opiskelijaportaali Intoa on kehitetty kevään ja viime syksyn aikana opiskelijapalautteen ja opiskelijoiden palvelumuotoiluprojektin tulosten pohjalta.

       Kevään 2018 aikana Inton sisältöjä täydennetään. Vanhan Inton sisältö on käytettävissä uuden Inton rinnalla vielä kevään ajan. Lisätietoa uudistamisesta täältä.

      7. Fulbright Forum - Education, Innovation, Science and Art Fri 16.3.
      8. March 16, Aalto University, Dipoli, Auditorium Lumituuli

       Fulbright Forum on Education, Innovation, Science and Art Explores 21st Century Education, Arctic Health, Innovative Energy Solutions and other current themes!

       Fulbright Forum seminar provides a unique opportunity to hear about the research and projects that the current American Fulbright scholars, teachers, and graduate students are doing in Finland. The first seminar day at the University of Helsinki focuses on Education. The second seminar day at Aalto University is multidisciplinary and it includes a wide array of topics from Health Sciences to Business and Engineering.

       Check out the program here.

       The seminars are open to the public and free of charge. Join us for the whole seminar or pop in for the presentation of your choice and meet with the Fulbrighters! Welcome also to drop by the Fulbright Finland stand during the breaks to speak about study, research, and funding opportunities in the U.S.

       The seminar is organized jointly by Fulbright Finland and the University of Helsinki and Aalto University.

      9. Future-Proof Engineering Education 2018 -seminaari pe 23.3.
      10. Tervetuloa keskustelemaan tekniikan alan yliopistokoulutuksen ajankohtaisista teemoista ja kuulemaan vastavalmistuneiden palautekyselyn uusimmat tulokset TEKin Future-Proof Engineering Education 2018 -seminaariin! Voit tulla mukaan koko päiväksi tai ilmoittautua vain aamu- tai iltapäiväksi.

       Erityisteema 2018: Työelämäintegraatio tekniikan yliopisto-opinnoissa; työnteon opinnollistaminen ja opinnäyteyhteistyö Aika ja paikka: 23.3.3018 klo 9.00 – 15.30, Desing Factory, Otaniemi - 9.00-9.30 aamukahvi
       - Aamupäivä klo 9.30 – 11.45: 2017 valmistuneiden palautekyselyn tulokset
       - Lounas: 11.45 – 12.45
       - Iltapäivä klo 12.45 – 15.30: Erityisteemana työnteon opinnollistaminen ja opinnäyteyhteistyön kehittäminen

       > Lisätietoja ja ilmottautuminen

      11. Mechatronic Circus 2018 to 5.4.
      12. Tervetuloa Mechatronic Circus 2018 -tapahtumaan 5.4.2018 klo 10 – 16. Sirkus valloittaa Otaniemen Puumiehenkorttelin (Puumiehenkuja 5 E), kun opiskelijat esittelevät kevään projektikursseilla rakentamiaan laitteita jokavuotisessa Mechatronic Circus tapahtumassa.

       Lisätietoa täällä.

      13. Kysely seksuaalisesta häirinnästä Aalto-yliopistossa, vastaa 12.3. mennessä
      14. Helsingin tutkijanaiset ry kartoittaa opiskelijoiden ja henkilökunnan kokemuksia seksuaalisesta häirinnästä Aalto-yliopistossa. Häirintää on mm. tahallinen tai tahaton epämiellyttäväksi koettu teko, puhe tai teksti.

       Kyselyyn voivat vastata kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet. Kyselyn voi halutessaan täyttää nimettömänä. Kerättyä aineistoa käsittelee Helsingin tutkijanaisten hallitus häirinnänvastaisen työn edistämiseksi.

       Jos tahdot, voit antaa luvan käyttää vastaustasi myös tutkimustarkoitukseen, jolloin vastauksen käsittelyssä sitoudutaan noudattamaan Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohjeistusta hyvästä tieteellisestä käytännöstä. Kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa yliopistojen piirissä tapahtuneista häirintäkokemuksista, eikä se ole kanava saada henkilökohtaista apua tilanteeseen.

       Jos haluat keskustella kokemastasi tai todistamastasi häiritsevästä käytöksestä, voit ottaa yhteyttä AYY:n koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihin Minna Mäkitaloon hairinta-nainen@ayy.fi tai Lauri Jurvaseen hairinta-mies@ayy.fi. Yhteydenotot ovat luottamuksellisia, eikä mihinkään toimenpiteisiin ryhdytä ilman suostumustasi.

       Vastaa kyselyyn täällä.

     4. MUUT
      1. Avain Meet'n'Mingle -tilaisuus Avain Saunalla to 8.3.
      2. Tartu tilaisuuteen ja vietä unohtumaton kesä Avain Yhtiöissä! Tervetuloa Avain Meet&Mingle -tilaisuuteen kuulemaan Avain Yhtiöiden toiminnasta, kesätyömahdollisuuksista ja henkilöstön urapoluista. Tarjolla pientä purtavaa ja halukkaille saunomismahdollisuus.

       Kaikkien tilaisuuteen osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Giganttiin!
       Tilaisuus järjestetään 8.3. klo 17 alkaen Avain Saunalla osoitteessa Otaranta 8 E. Ilmoittaudu tilaisuuteen 7.3. klo 15 mennessä täällä.

       Toimithan nopeasti, tilaisuudessa on rajoitettu osallistujamäärä. Haussa juuri nyt kesätyöntekijöitä mm. kiinteistöjen hoitoon ja kunnossapitoon, asiakaspalveluun sekä rakennuttamisen ja hallinnon tehtäviin.

       Voit lukea lisää Avaimen kesätyöpaikoista osoitteessa avainasunnot.fi/rekrytointi

      3. Women of Aalto Kick Off + AGM Thu 8.3.
      4. Women of Aalto & Teekkaritytöt unite - Join our growing network

       The winds of change are blowing and it’s time to welcome the new exciting times for Women of Aalto and Teekkaritytöt with our first Kick Off & Annual General Meeting together on March 8th, the International Women’s Day!

       This spring and following year we want to emphasize diversity - how it benefits us all and how to actually work with diversified group of people efficiently. What better way to start this than unifying our powers with Women of Aalto and Teekkaritytöt. Together we have the honour of hearing what our guest speaker from Accenture has learned of the topic.

       After Accenture’s presentation we have time for open discussion and free mingling before the annual general meeting. This is your place and time to really get to know Women of Aalto and Accenture. Don’t miss this opportunity to connect with your future colleagues! We are looking for new board members that are willing to keep developing women’s network in the Aalto society. If you are interested, we are more than happy to tell you more about Women of Aalto!

       On top of all to make the event even more enjoyable, we are happy to offer you drinks and snacks! For more information, check out the event's Facebook page.

       The event is for all Aalto students and it will be held in English.

       WHAT: Women of Aalto Kick Off & AGM
       WHEN: Thursday 8.3.2018 at 18:00
       WHERE: Atlantinkatu 7A, Rooftop Sauna Lounge
       SIGN UP: Here
       HOW MUCH: Free of charge (no-show fee 5€)

       In case of cancellation, please contact us by March 4th 2018 at the latest so that we can give your spot to someone else.

       ABOUT WOMEN OF AALTO
       Women of Aalto is platform for networking and peer support from like-minded students across all the disciplines of Aalto University. More info womenofaalto.com and Facebook

      5. Jäynäkilpailun palkintojen julistus ke 14.3.
      6. Mitkä ovat Jäynäkilpailun huikaisevat palkinnot vuosimallia 2018? Miten se jäynääminen nyt taas menikään?

       Näihin sekä muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin on saatavilla vastaus keskiviikkona 14.3. klo 10-14, kun Jäynäkilpailu valtaa kandikeskuksen aulan. Paikan päällä toimii myös Jäynäklinikka™, jossa saat henkilökohtaista opastusta jäynäsi valmisteluun. Ohessa kerrataan jäynäyksen lyhyt oppimäärä sekä paljastetaan 31. Jäynäkilpailun uskomattomat palkinnot. Mukana myös Academic Work!

       Muista: Kisa on käynnissä.

       MITÄ: Jäynäkilpailun palkintojen julkistus ja työnhaun UKK
       MISSÄ: Kandidaattikeskuksen aula, Otakaari 1
       MILLOIN: 14.3.2018 klo 10-14
       MIKSI: Koska tänä keväänä voit pokata itsellesi työpaikan lisäksi myös paikan Jäynäfinaalissa!
       KUKA: SINÄ!

       Lisätietoja Facebookissa tai sähköpostitse ylituomari@jayna.fi.

      7. [VTK] Planmeca ekskursio ke 14.3.
      8. Tervetuloa Valmistustekniikan kerhon ekskursiolle Planmecan tiloihin Herttoniemeen keskiviikkona 14. maaliskuuta!

       Planmeca valmistaa terveydenhoitoalan korkean teknologian laitteita ja CAD/CAM ratkaisuja. Pääsemme mm. vierailemaan tuotantotiloissa ja kuulemaan hieman enemmän Planmecan toiminnasta.

       Osoite on Asentajankatu 6, Herttoniemi, Helsinki
       Lähdemme yhdessä K1-talon aulasta klo 11.00 kohti metroasemaa. Ekskursio alkaa klo 12.00. Voit myös saapua paikalle omalla kulkuneuvolla.
       Pukukoodina toimii perinteisesti tumma puku.

       Ilmoittaudu täällä! Ilmoittauduthan viimeistään 10.3., paikkoja on 30 ekskuilijalle. Tervetuloa! Tapahtuma Facebookissa.

       Et ole valmistustekniikan kerhon jäsen? - Ei hätää!
       Kerhon jäsenyys on ilmainen, ja samalla ilmolla liityt kätevästi myös jäseneksi.

       Mikä on VTK?
       Valmistustekniikan kerho on Aallon tuotantotekniikan opiskelijoiden ammattiainekerho. Kerholla on vahvat suhteet yritysmaailmaan ja henkilökuntaan. Jäsenenä pääset mukaan kerhon yritysvierailuille ja muuhun toimintaan. Varsinaisella pääaineellasi ei ole väliä. Kiinnostus tuotantotekniikkaan on jo mainio syy liittyä jäseneksi!

       Lisätietoja:
       VTK - Isäntä Benjamin Nikolov
       044 558 8663, benjamin.nikolov@aalto.fi

      9. ALTEN Finlandin leffailta to 15.3.
      10. Tervetuloa ALTEN Finlandin tekniikan alan opiskelijoille tarjoamaan elokuvailtaan 15.3.2018 klo 17.45 alkaen. Luvassa on lyhyt tietopaketti ALTEN Finlandista, leffaherkkuja sekä 2.3. ensi-iltansa saanut elokuva, Game Night. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus sähköpostilla 9.3.2018.

       Ilmottaudu tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtumaan sulkeutuu 8.3.2018 klo 12.00.

       Elokuva: Game Night (Traileri)
       Paikka: Kauppakeskus Sello, Ratsukatu 3, 02600 Espoo

      11. [MKR] Raide-Jokeri excursio to 15.3.
      12. Maa- ja kalliorakentajat järjestää torstaina 15.3 VR-Trackin vieraana excursion Raide-Jokerin Big Roomiin. Excursio järjestetään allianssin yhteisessä työtilassa Helsingin Pitäjänmäessä. VR-Track toimii hankkeessa suunnittelijana sekä urakoitsijana. Muita allianssin osapuolia ovat Helsingin ja Espoon kaupungit, Sitowise, Ramboll sekä YIT. Nyt on oiva mahdollisuus päästä kuulemaan yhdestä pääkaupunkiseudun merkittävimmästä infrarakentamis- ja yhdyskuntasuunnittelun hankkeesta.

       Ilmoittautuminen 12.3. klo 16 mennessä täällä. Mukaan mahtuu 20 nopeinta.

       Lisätietoja:
       Yrityssuhdevastaava Piitu Kurttila | MKR
       040 418 3088, marko.kurttila@aalto.fi

      13. Naisteekkaripäivät Tampereella 23.-24.3.
      14. Naisteekkaripäivät tulevat taas jo seitsemättä kertaa ja tässä olisi hieman lisätietoa tämän vuoden tapahtumasta!

       Teemana on tänä vuonna Yrittäjyys ja luvassa on paljon yhteistä tekemistä, inspiroivia puhujia, sekä verkostoitumisen huipentumana sitsit, jatkot ja aamunpäivän brunssi! Tapahtuman ajankohta on maaliskuun kolmas viikonloppu 23.-24.3.2018 ja kauempaa tuleville hintaan kuuluu majoitus pe-la yöksi. Koko tapahtuman hinta on vain 35€ sisältäen koko viikonlopun ohjelman, sekä ruokailun!

       Ilmoittautuminen aukeaa klo 12 maanantaina 19.2. ja päättyy sunnuntaina 11.3. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tapahtuman fb-sivulla ja naisteekkaripäivien nettisivuilla ilmoittautumisen auetessa.

       Tapahtuma Facebookissa ja naisteekkaripaivat.net

      15. Teekkarispeksin upouusi spektaakkeli "Hurma"!
      16. On kesä 1914 Belfortin lyseossa Ranskassa. Anna valmistautuu kurssitovereidensa kanssa lukuvuoden päättäjäistanssijaisiin. Yksi vaihe nuorten elämässä päättyy ja uusi, tuntematon on edessä. Tanssiaiset ovat aina tärkeä tapahtuma, mutta nyt lyseon on kuitenkin vakuutettava myös valtion lähettämä tarkastaja, joka etsii pienintäkin tekosyytä lakkauttaa vanhoillisena pidetyn koulun toiminta. Annankin on tehtävä osansa, jotta illasta tulisi täydellinen. Hänen ajatuksensa ovat kuitenkin aivan muualla, kun yllättävä kirje salaiselta ihailijalta saapuu. Pian Anna tekeekin ratkaisevan virheen, yksi asia johtaa toiseen, eikä lopputulos ole todellakaan sitä mitä kukaan odotti.

       Speksit ovat täysiverisiä koko illan musikaaleja, joissa näyttelijät, tanssijat, orkesteri ja monimuotoiset taustajoukot loihtivat näyttämölle viihdyttävän, vilpittömän ja teknisesti laadukkaan esityksen. Speksin erikoisuus on kuitenkin yleisön osallistuminen. Kun omstart-huuto kuuluu yleisöstä, näyttelijä improvisoi kohtauksen uudelleen, heittää tilanteeseen liittyvän vitsin tai vaikka puhkeaa lauluun, ja palaa sen jälkeen juoneen ja käsikirjoitukseen. Myös orkesteri, tanssijat ja tekniikka osallistuvat improvisointiin. Omstarteja ei ole harjoiteltu, vaan ne syntyvät hetkessä. Jokainen esitys on erilainen. Jos et usko, tule katsomaan ja kokeile itse!

       Kevään speksistä lisätietoa osoitteessa teekkarispeksi.fi Helsingin näytösten Facebook-tapahtuma.

       Ensi-ilta Aleksanterin teatterissa 4.4.2018 kello 19:00. Esityksen kesto noin kaksi ja puoli tuntia väliaikoineen.

       Näytökset:
       4.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
       9.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
       10.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
       13.4. klo 19 Turku, Sigyn-sali
       16.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri (alumninäytös)
       17.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri
       20.4. klo 19 Kuopio, Kuopion kaupunginteatteri
       23.4. klo 19 Helsinki, Aleksanterin teatteri

       Lipunmyynti osoitteessa liput.teekkarispeksi.fi
       Liput 22/24/29 €, opiskelija-alennus -9€. Saatavilla myös kannatuslippuja.


     Kiltasivut Facebook Instagram

     Haluatko pois killan tiedotuslistalta? Lähetä mailia killan WWW-vastaavalle Vili Kuosmaselle osoitteeseen vili.kuosmanen@aalto.fi ja kerro samalla osoite, johon tiedotusmaili tulee.