Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Palaute

Risuja tai ruusuja koskien IE:n toimintaa tai tapahtumia?

» Anna palautetta!

IE

Wilma Hoskonen
Isäntä

Wilma Hoskonen
044-5070301
:=:cTJ5Zm9KUmhuVDltbjI5aE1KNU5MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:
Valtteri Erkkilä
Isäntä

Valtteri Erkkilä
045-2736446
:=:cXpTZnFVRXlwenhoTUtXZW4yeWZMSE91TEprMG9sNXpuRD09:=:
Nelli Veijalainen
Emäntä

Nelli Veijalainen
044-3130900
:=:b3pJZm9UeGhxekljbnpTZkxKeWhNSjVOTEpTZnFUOGhNeng9:=:
Meri Vallo
Emäntä

Meri Vallo
045-8972224
:=:b0pJbG5GNTJMSmtmbzBPdUxKazBvbDV6bkQ9PQ==:=:
Ada Tavaila
Juomanlaskija

Ada Tavaila
045-8832818
:=:TEpFdVlhRXVxelNjb1RTTkxKU2ZxVDhoTXp4PQ==:=:
Joonas Keskitalo
Juomanlaskija

Joonas Keskitalo
044-5225495
:=:bno5aW96U21Zemd5cDJnY3FUU2ZvME91TEprMG9sNXpuRD09:=:
Sakari  Kemppinen
Juomanlaskija

Sakari Kemppinen
040-0552452
:=:cDJTZUxLV2NZemd5b0tPam5KNXlveE91TEprMG9sNXpuRD09:=:
Jaakko Ristolainen
Juomanlaskija

Jaakko Ristolainen
x
:=:bnpTdW4yZ2lZYVdjcDNFaW9UU2NvekloRFRTdW9VRWlZek1j:=:

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Killan juhlat ja saunaillat

Sitsit

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa nautitaan hyvästä ruoasta, juomasta ja ohjelmasta erinomaisessa seurassa - teekkarilauluja laulaen. Vaikka illan aikana pöytään kannetaan kolme ruokalajia ruokajuomien säestämänä, on syönti monesti unohtunut keskustelun ja laulamisen melskeessä. Lukkarit johtavat laulua ja Isännistö & Emännistö, eli IE, häärii apureineen köökin toisella puolen. Sitsit vaihtuvat keskiyön aikoihin usein jatkoiksi ja iltaa voi jatkaa vapaamuotoisemmin: vaikkapa kravatti otsalla tanssahdellen.

Koneinsinöörikillan perinteestä löytyy muutamia hyvin juurtuneita sitsejä: KIKkujoulut, Fuksisitsit ja Lakkisitsit edustavat nykymaailman menossa pysyvyyttä. Lisäksi löytyy sitsejä monille eri yhteistyötahoille ja teemoille, joissa on suurempi vaihtuvuus. Tule sinäkin kokemaan sitsaamisen riemu ja tiedä, kenen haudalle se oluttynnöri sitten lopulta lasketaan! Sitseistä on moneksi, ja jos jokaiselle ei ole vielä nykyisellään jotakin, auta IE:tä tarjoamaan se.

Dress codesta, sitsietiketistä ja vinkeistä saat lisää tietoa täältä. Muista lukea myös tärkeä Ilmoittautumisohje!

Saunaillat

Kilta järjestää jäsenilleen myös vapaamuotoisempia sauna-iltoja: dress code on vapaa, mutta teeman noudattamisesta saa aina vähintään papukaijamerkkejä. Sauna-iltoja näistä lukuisista erilaisista kekkereistä tekevät lähinnä tilat: suurimmasta osasta Otaniemen tiloja kun löytyy sauna. Vuosien saatossa on nähty Suomi-bileitä, Inttibileitä, Barbi-saunoja, KIK-SIK-turnajaisia, lautapeli-iltoja, sekä urheilusektorin järjestämiä jälkispekulaatiosaunoja. Paljon on nähty ja paljon on näkemättä: nappaa pyyhe mukaan ja koe hyvän seuran, hauskan ohjelman ja löylyjen rentouttava vaikutus!

Vuosijuhlat ja sillis

Killoilla on tapana julistaa vanhenemistaan vuosijuhlilla; Koneinsinöörikilta tekee näin keväisin Cuba Nightin, eli Kuuban Yön sokeriruo’on tuoksun humalluttavassa tunnelmassa. Siinä missä sitsaaja vaihtaa tumman puvun frakkiin ja mekon pitkään iltapukuun sitseiltä vuosijuhlaan lähtiessään, kokee myös tapahtuma metamorfoosin tyylikkäämpään päin. Pääjuhlassa sitsataan fiinisti, kuunnellaan puheita, katsellaan esityksiä ja lopulta tanssitaan vanhoja tansseja. Tämän jälkeen epävirallisempi osuus johtaa juhlajoukon jatkojen, jajatkojen ja kenties vieläpä jajajajatkojen kautta sillikselle, eli silliaamiaiselle. Paikalle voi tulla iltapuvussa ja samoin silmin, yöpaidassa unisena – tai oikeastaan miten vain. Tarjolla on suolaista ja rasvaista ruokaa, mukavasti makeaa, myynnissä skumppaa – ja mikä parasta, jälleen kerran – huippuseuraa. Vuosijuhlat kannattaa kokea, ainakin kerran: tosin frakin hankittuaan niihin voi jäädä koukkuun.