Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Akateeminen Wartti ja AaltoWappu

Alkaato 26.04.2012 klo 16:00
Loppuuto 26.04.2012 klo 21:00
PaikkaSenaatintori

62. Akateeminen Wartti (2012)

Aalto-liike ja AYY järjestävät tänäkin vuonna vapun tuntumassa perinteisen Akateemisen Wartin. Akateeminen Wartti järjestetään tänäkin vuonna Senaatintorilla juuri vapun alla eli torstaina 26.4.2012 klo. 17 alkaen.

Wartti perustuu juoksutapahtumaan, mutta paikalla on mahdollisuus myös muuhun mukavaan kuten benjihyppyihin, jos Helsingin kaupunki sen meille suo. Lisäksi penkkiurheilusta kiinnostuneille tarjolla on erittäin todennäköisesti liukuhihnasitsit, eikä siinä lähellekään kaikki! Tiedossa on siis varsinainen vappukarnevaali.

Wartin kilpajuoksu tapahtuu kolmessa sarjassa. Kaikkien sarjojen joukkueille jaetaan kuitenkin maalissa skumppapullo. Luvassa on myös todella mahtavia palkintoja. Sarjasta riippuen on myös mahdollisuus GPS-seurantaan, joka antaa tilaisuuden joukkueen tilanteen reaaliaikaiseen seurantaan. Juoksukilpailun tavoitteena on edetä 5-7 henkilön joukkueissa viestijuoksuna mahdollisimman pitkälle 15 minuutin ajan sisällä. Wartin historian aikana viestikapulan roolissa on toiminut mitä erikoisempia esineitä aina tuttipullosta elävään vuoheen. Vain mielikuvitus on siis rajana! = oma viestikapula pakollinen! :)

Ilmoittautuminen alkaa 15.3. osoitteessa lomake.ayy.fi/aalto-liike/aw.

Kilpasarjat ovat seuraavat:
Vapaa sarja, 5-7 hengen joukkue
Kilpasarja, 6 hengen joukkue
Sikariporras, 5-7 hengen joukkue

Lisätietoa:
AYY:n sivut ja wappu.fi