Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Leivosterapiaa

Alkaama 10.10.2022 klo 16:30
Loppuuma 10.10.2022 klo 19:30
PaikkaKonelafka (Otakaari 4)

Ai pitikö yliopistossa oikeasti opiskellakin? Miten pidän huolta omasta jaksamisesta opintojen ohella? Entä mitä tehdä ja kenen puoleen kääntyä, jos jokin opintoihin tai omaan jaksamiseen liittyvä huolettaa?

Fuksivuosi tuo mukanaan paljon kaikkea uutta ja tasapainon löytäminen kouluhommien, hauskanpidon, levon ja kaikkien muiden elämän osa-alueiden välille voi tuntua aluksi hankalalta. Tässä auttaakseen ENGin oma opintopsykologi Sanni tulee pitämään meille lyhyen hyvinvointiin ja opinnoissa jaksamiseen liittyvän luennon maanantaina 10.10. Luento alkaa klo 16:30 Konelafkan luokassa 215 ja sen jälkeen tiedossa on rentoa hengailua kiltiksellä. Aikaisemmista tiedoista poiketen paikalla ei tule olemaan tarjolla pehmistä, mutta huhut kertovat fuksikapteenien ja sisäministerin loihtimasta leivosbuffetista.

Tapahtuma löytyy fuksipassistanne nimellä Pehmisterapiaa. Vaikka tapahtuma on fukseille suunnattu, ovat myös vanhemmat tieteenharjoittajat lämpimästi tervetulleita.

MITÄ: Opintopsykologin luento ja leivosjatkot
MISSÄ: Konelafka (Otakaari 4)
MILLOIN: Maanantaina 10.10. klo 16:30

Lisätietoja:
Sisäministeri
Jenny Manner
TG: @jennihuttunen


This event will be held in Finnish.

On Monday October 10th at 16:30 ENG's study psychologist Sanni will come and give us a short lecture on well-being. The event is primarily for our bachelor's freshmen, but everyone is welcome!

More information:
Minister of Interior
Jenny Manner
TG: @jennihuttunen