Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Fuksien Tammiapprot

Alkaati 19.01.2021 klo 16:30
Loppuuti 19.01.2021 klo 21:30
PaikkaOtaniemi

Fuksikapteeninne ovat kaikessa viisaudessaan päättäneet, että tässä vaiheessa fuksikasvatustanne teidät on hyvä perehdyttää opiskelija-approjen hienoon perinteeseen. Koska suuria approja ei tänä lukuvuonna ole ollut, päätimme koulutustarkoitukseen järjestää teille omat Fuksien Tammiapprot tiistaina 19.1.

Approt ovat korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa suosittuja tapahtumia, joissa perinteisesti kierretään baareja tai muita rasteja. Jokaisella rastilla juodaan juoma tai suoritetaan rastiin kuuluva tehtävä ja tästä saadaan merkintä approkarttaan. Tarpeeksi monta rastimerkintää keränneet saavat usein haalarimerkit, joista näkee, kuinka monta rastia approilija on suorittanut.

Fuksien Tammiapproilla rastimerkinnän saa osallistumisesta rastille. Osalla rasteista (esim. panimot) tämä tarkoittaa jonkin tuotteen ostamista, toisilla taas rastitehtävän suorittamisesta. Kaikilla rasteilla ei välttämättä ole tarjolla juomia, joten janoisimpien suositellaan varautuvan myös omin juomin. Approt voi aina suorittaa myös alkoholittomana! Vähintään kuusi rastia suorittaneet approilijat palkitaan Tammiappro-haalarihärpäkkeillä.

MITÄ: KIKin Fuksien Tammiapprot
MISSÄ: Otaniemessä, aloitus omalta aloituspaikalta
MILLOIN: 19.1. klo 16:30 ->
DC: Haalarit + lämmintä vaatetta
MIKSI: Koska kyllähän nyt jo vähän janottaa!
MITÄ MAKSAA: 3€, ilmo aukeaa 11.1. täällä


Ilmoittautumisohjeet:
Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa maanantaina 11.1. klo 12 täällä ja sulkeutuu perjantaina 15.1. Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos esimerkiksi sairastut tai joudut omaehtoiseen karanteeniin, ilmoitathan asiasta kippareille asap!

Tapahtuma on luonteeltaan kiertely, jossa liikutaan kuuden hengen ryhmissä. Aloituspaikka ja ryhmä määräytyvät ilmoittautumiskiintiön mukaan, joten mikäli haluat samaan ryhmään kaverisi kanssa, pidäthän huolta että ilmoittaudutte samaan kiintiöön. Vallitsevan tilanteen takia on tärkeää, että samassa ryhmässä liikkuvat vain siihen ilmoittautuneet. Tarkemmat ohjeet saatte sähköpostitse myöhemmin.

Tapahtuma korvaa fuksipassistanne kohdan "Talvipäivä".

Jokaisen tapahtumaan osallistuvan on noudatettava seuraavia ohjeita koronavirustartuntariskin minimoimiseksi.

Lisätietoja fuksikapteeneilta:
Nelli Huttunen
0504668762
:=:b3pJZm9UeGhuVUkwcVVJaE1KNU5MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:

Jenny Manner
0404175565
:=:bnpJaG9heGhvSlNob3pJbERUU3VvVUVpWXpNYw==:=: