Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Mario Kart -ilta / Mario Kart -evening

Alkaake 18.11.2020 klo 16:00
Loppuuke 18.11.2020 klo 23:00
PaikkaSmökki

Vaikka kiltahuone on viime aikoina ollut poissa käytöstä, se ei ole estänyt sen kehittämistä! Kiltiksen uusin hankinta, Nintendo Switch, on varustettu legendaarisella Mario Kart -pelillä ja nyt IE tarjoaa kaikille kiltalaisille mahdollisuuden päästä haastamaan kaverit Mario Kartin merkeissä! Tarjolla on myös pientä purtavaa ja juotavaa pikkurahaa vastaan. Tapahtuma järjestetään Smökissä keskiviikkona 18.11. klo 16-23 ja ilmoittautuminen tapahtuu killan nettisivujen kautta 10.11. klo 12 alkaen. Ilta on jaettu kahteen aikaslottiin, klo 16-19 ja klo 19:30-23, joissa kummassakin on 25 paikkaa. Voit halutessasi ilmoittautua myös molempiin ja viettää koko illan paikalla! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtumassa. Ilmoittaudu tästä.

MITÄ?: Mario Kart -ilta
MISSÄ?: Smökki
MILLOIN?: Ke 18.11. klo 16 alkaen
MIKSI?: Haasta kaverit ja pidä hauskaa!
MITÄ MAKSAA?: Ei mitään!

Koronavirustartunnan riskiä lisäävät tekijät tapahtumassa:
- tapahtuma järjestetään sisätiloissa
- tapahtumassa tarjoiltava ruoka/juoma ei ole valmistettu ammattilaisten toimesta

Luethan killan ohjeet koronavirustartuntariskin minimoimiseksi. Tapahtumaan ei missään saa osallistua mikäli tunnet olosi kipeäksi, viranomaiset ovat asettaneet sinut karanteeniin, tai olet palannut ulkomailta kahden viikon sisällä. Muistathan, että ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova, mutta mikäli oletkin estynyt osallistumaan esimerkiksi sairastumisen takia, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman pian isännälle!

Lisätietoja:
Janika Metsola
Isäntä ‘20
TG: janikametsola


Even though the guild room has been closed, it has still been improved! The newest purchase meant to bring joy to all guild members is Nintendo Switch with the legendary Mario Kart game. Now you have a chance to challenge your friends in Mario Kart in Smökki on 18.11.! The event has been divided in two time slots, the first from 4 pm to 7 pm and the second from 7:30pm to 11 pm. You can also register for both and spend the whole evening there! The registration for the event begins on 10.11. at 12 pm. We recommend that you use a face mask during the event. Registrate for the event here.

WHAT?: Mario Kart -evening
WHERE?: Smökki, Jämeräntaival 4
WHEN?: 18.11. from 4 pm to 11 pm
WHY?: Challenge your friends and have fun!
PRICE?: It is free!

Factors that may increase the risk of coronavirus infection in the event:
- the event is held indoors
- the food/beverages served are not prepared by professionals

Every participant must read the guild’s instructions to minimize the risk of coronavirus infection. You absolutely cannot attend the event if you feel even a bit sick, have returned abroad 14 days ago or later, or if officials have ordered you in quarantine. Please remember to inform the guild's host if you have already registered and are not able to attend after all.

More information:
Janika Metsola
Host ‘20
TG: janikametsola