Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteriin »
Kuukausinäkymään »

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

YIT Green Growth- innovaatiokilpailu

Alkaape 25.10.2019 klo 09:00
Loppuupe 25.10.2019 klo 16:00
PaikkaYIT Suomi

YIT Green Growth- innovaatiokilpailu 25.10

Haluatko mukaan innovoimaan rakennusalan kestävän kehityksen uusinta uutta? Kiinnostaako kesäduunihaastattelu YIT:n kestävän kehityksen huippuporukkaan? Lähde mukaan innovaatiokilpailuun 25.10 klo 9-16 YIT:n pääkonttorilla Käpylässä!

YIT järjestää tänä vuonna kestävän kehityksen innovaatiokilpailun opiskelijoille. Kilpailun tarkoituksena on miettiä ja ideoida, kuinka YIT voisi toimia koko alansa edelläkävijänä ympäristöasioissa. Kilpailun tarkka aihe selviää paikan päällä, mutta alta löydät aivonystyröitä herätteleviä ideoita kilpailun teemaan liittyen:

Millaisia palveluita ja käytäntöjä YIT voisi tarjota koko alalle?

Millä tavoin hiilinieluja voidaan lisätä kaupunkiympäristöön?

Miten rakennusala voi kääntyä hiilinegatiiviseksi?

Kilpailuun haemme opiskelijoita, joilla on mielenkiintoa ja tahtoa olla vaikuttamassa YIT:n ja rakennusalan kehitykseen kestävän kehityksen saralla. Green Growth on yksi neljästä YIT:n keskeisestä kehitysohjelmasta, jonka avulla pyrimme tekemään osamme ympäristön eteen. Kestävän kehityksen painoarvo on kasvanut yrityksissä merkittävästi viime vuosina. YIT:lle se on tärkeää, sillä yhdistyneen yhtiön liiketoiminnalla on entistä suurempia vaikutuksia ympäröivään yhteiskuntaan.

Kilpailun voittajatiimille on luvassa kesätyöhaastattelut YIT:lle, joko kestävän kehityksen tiimiimme tai vaihtoehtoisesti rakentamisen puolelle. Voit hakea mukaan joko enintään viiden hengen porukassa tai yksin. Kaikista ilmoittautuneista yhdistellään paikan päällä viiden hengen tiimit.

Kiinnostuitko? Hae mukaan pikimmiten, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautuminen on sitova. Ilmottaudu täällä!.

Kiintiöt:
KIK: 15 paikkaa
IK: 15 paikkaa
MK: 10 paikkaa