Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteriin »
Kuukausinäkymään »

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Pääainesauna

Alkaake 25.09.2019 klo 16:30
Loppuuke 25.09.2019 klo 23:30
PaikkaRantasauna

LRK, ROPO, VTK?!

Nämä kone- ja rakennustekniikan opiskelijoille tärkeääkin tärkeämmät kirjainlyhenteet saavat selvyyden keskiviikkona 25. syyskuuta järjestettävässä Pääainesaunassa!

Tervetuloa kuulemaan, millaisia urapolkuja uusille opiskelijoille on tarjolla tulevaisuudessa, kun ammattiainekerhot Laivanrakentajain kerho LRK, Rakentamistalouden kerho ROPO ja Valmistustekniikan kerho VTK esittäytyvät. Mukana on myös jokaiselta alalta kaksi yritysesittelyä, ja mahdollisuus kuulla tulevista opiskelijoille suunnatuista harjoittelupaikoista.

Mikäli tiedät mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa, voit oppia mitä kursseja kannattaisi käydä. Mikäli sinulla ei ole mitään hajua mikä sinusta tulee isona, tule kuuntelemaan muiden tarinoita ja saamaan uusia ideoita! Lisäksi kuulet, kuinka voit päästä vierailemaan alan yrityksissä kotimaassa ja ulkomailla!

Ovet aukeavat Rantasaunalla klo 16:30, ja ohjelma alkaa klo 17:00. Kerhojen ja yritysten puheenvuorojen jälkeen sauna on kuumana ja tarjolla purtavaa sekä juomaa. Olethan ajoissa paikalla!

Paikkoja tilaisuuteen on 50 fuksille/maisterifuksille, sekä 20 vanhemmalle tieteenharjoittajalle. Ilmoittautuminen tapahtuu Koneinsinöörikillan sivuilla osoitteessa:
http://koneinsinoorikilta.fi/Ilmot/ainesauna19/
Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 11.9. klo 12:00.

Kyseessä ei ole haalaritapahtuma, pukeuduthan siististi ja nappaa saunatarvikkeet mukaan! Tapahtuma on ilmainen!