Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteriin »
Kuukausinäkymään »

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:
041 549 2669

SRT-päivät

Alkaato 30.01.2020 klo 18:00
Loppuula 01.02.2020 klo 18:00
PaikkaOtaniemi

Jo toistamiseen Koneinsinöörikilta toivottaa Suomen rakentajateekkarit kokoontumaan yhteisen hauskanpidon pariin Otaniemeen! Työmaan peruskivi muurataan torstaina 30.1. klo 18 alkaen avaamalla busseissa paikalle saapuneiden jäykistyneet nivelet saunomisen ja tanssintäyteisen rennon illan merkeissä.

Kun urakkasopimuksista on päästy yhteisymmärrykseen, voidaan projekti polkaista kunnolla käyntiin perjantaina aamupalaseminaarissa, jossa pääsemme kuulemaan SRT-päivien ensimmäiset yritysesittelyt. Seminaarista siirrytään lounaan kautta excubusseihin ja kohti pääkaupunkiseudun omaleimaisia työmaita sekä toimistoja. Excuja järjestetään koulutussuuntausten mukaan, joten olitpa kiinnostunut sitten puurakentamisesta, korjaushankkeista tai rakentamistaloudesta, löytyy excutarjonnasta varmasti jotain mieleistä. Tarkat kohteet julkaistaan myöhemmin ja excutoiveensa saa esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

Excujen jälkeen palataan Otaonnelaan ja tutustutaan paikalliseen opiskelijamenoon rastikiertelyn parissa. Illan tunnelman harjakorkeuteen nostavat Smökkisitsit, joissa kenenkään ei tarvitse istua kuivin korvin tai janoisin suin. Keskiyön tienoilla Servin Mökki muuntautuu sykkivien jatkojen areenaksi ja tanssijalat saavat vipattaa aamunkoitteeseen asti.

Lauantain koittaessa budjetin voidaan todeta olevan reilusti ylitetty ja työmaan aikataulun laahaavan pahasti perässä. Tarvittavia korjausliikkeitä vetäydytään pohtimaan sillikselle ja hyvän tsempin saattelemana urakka saadaan kuin saadaankin hoidettua kotiin - sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti.

Löydä facebook-tapahtuma täältä!

Mitä: SRT-päivät 2020
Missä: Otaniemi, Tekniikan kehto
Milloin: Torstaista 30.1. lauantaille 1.2.
Kui varte: Saunomista, seminaari, excuja, rastikiertely, sitsit, jatkot, sillis, tutustumista sisarkiltalaisiin ja superia yhteistä kivaa!

Lisätietoja:
Lassi Liimatainen, projekti-insinööri
:=:b1RTbXAyeGhvVHljb0pTMExKeWhNSjVOTEpTZnFUOGhNeng9:=:
TG: @Laspe