Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteriin »
Kuukausinäkymään »

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Badekarpadlingen

Alkaake 25.09.2019 klo 12:00
Loppuuma 30.09.2019 klo 12:00
PaikkaTrondheim, Norja

Badekarpadlingen

Jälleen kerran on aika lähteä kohti Trondheimia ja Badekarpadlingeniä. Badekarpadlingen on A/F Smørekoppenin järjestämä jokavuotinen kylpyammesoutukilpailu. Matkan ajankohtana on 25.9-30.9. Alustava hinta-arvio on 200-400€, joka sisältää matkat+majoitukset+tapahtuma. Majoittuminen tapahtuu Trondheimissa hostellissa. Kuitenkin lopullinen hinta tarkentuu lähempänä matkaa ja osallistuvien henkilöiden määrän mukaan.

Lähdemme ke 25.9. kohti Tukholmaa, jonne menemme hyvän kisa tunnelman saavuttamiseksi risteillen. Laiva saapuu perille torstaiaamuna, ja päivän Tukholmassa vietettyämme lähdemme illalla bussilla kohti Trondheimia, jonne on noin. 10 tunnin pitkä ja mäkinen ajomatka. Perjantaiaamuna päästyämme Trondheimiin heitämme tavarat majoitukseemme, jonka jälkeen rakennetaan lautta valmiiksi kilpailua varten. Lauantaina on reissun päätapahtuma eli soutukilpailu. Matkalle lähteneestä ryhmästä kasattu joukkue kilpailee rakentamallamme lautalla ruotsalaisten ja norjalaisten kanssa, muut kannustaen tapahtuman rantapielillä. Illalla on yleensä ollut jonkinlainen lopputapahtuma, jonne menemme juhlistamaan varmaa voittoamme. Luvassa on ainakin hyvää seuraa muiden kilpailijoiden kanssa. Sunnuntaiaamuna lähdemme virkeinä takaisin kohti Tukholmaa, ja siellä hyppäämme Turkuun seilaavaan iltalauttaan, joka on Turun satamassa aikaisin aamulla. Otaniemeen saavutaan puolenpäivän aikoihin, joten siitä on hyvä jatkaa suoraan lakinlaskiaisiin.

Paikkoja on varattu 29:lle henkilölle. Ilmoittautumisessa ei ole käytössä vuosikurssikiintiöt, vaan paikat täytetään nopeusjärjestyksessä. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä peruutuksien myötä loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 10.9. klo 12 ja päättyy 13.9. klo 12.

Ilmoittautuminen

Velkommen til å reise

More information coming soon.

Lisätietoja:
Mikko Heliö
Ulkovastaava
050 3435702
:=:b0p5ZW4yOGhuVElmbko5TkxKU2ZxVDhoTXp4PQ==:=:
telegram: ulkovastaava