Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Tulevat tapahtumat

Tapahtumakalenteriin »
Kuukausinäkymään »

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Pikkulaskiainen

Alkaato 07.02.2019 klo 13:00
Loppuuto 07.02.2019 klo 23:55
PaikkaSuomen Turku

Helmikuun alussa Koneinsinöörikilta on perinteisesti, Konepajajaos keihäänkärkenään, lähtenyt sankoin joukoin edustamaan ja näyttämään vaaleanpunaista väriä Suomen Turkuun, kun Pikkulaskiaisen mäenlaskutapahtuma ja approt jatkoineen kokoavat yhteen opiskelijoita ympäri Etelä-Suomea. Konepajajaoksen spektaakkelimaiset mäenlaskusuoritukset ovatkin tottuneet kahmimaan menestystä myös Puolalanpuiston kilpailussa, eikä tälläkään kertaa tavoitteena ole vähempi kuin kilpailun voitto! Lähde mukaan seuraamaan ja pitämään hauskaa eksoottisessa Turussa!

Varsinaisen lipunmyynnin auetessa liput on vuodesta toiseen myyty hetkessä loppuun. Kiltalaisten onneksi lippuja voi nyt kuitenkin hankkia ennakkoon killan kautta! Lippuja on tarjolla 50 kappaletta ja yhden lipun hinta on 19 euroa. Hintaan sisältyy approt, jatkot, sekä jatkojen narikkamaksu. Yksi kiltalainen voi ostaa enintään 2 lippua, haluttu lippujen lukumäärä valitaan ilmoittautumislomakkeessa. Tapahtumaan ei järjestetä Koneinsinöörikillan puolesta yhteiskuljetusta.

Killan lipunmyynti tapahtumaan alkaa tiistaina 15.1. klo 12:00 täällä.

HUOM!
Liput jaetaan nopeusjärjestyksessä niin pitkään kun lippuja riittää! Koska lippuja voi ostaa 1-2 kappaletta, lippuja riittää menekistä riippuen 25-50 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Jokainen saa ilmoitautumisvahvistuksessa tiedon varasijalle pääsystä, ja varsinainen vahvistus lipuista tulee erikseen sähköpostilla.
Odotathan järjestäjän vahvistusta, ennen kuin maksat lippusi!

MITÄ: Pikkulaskiainen 2019
MISSÄ: Mäkitapahtuma tois pual jokke Puolalanpuistossa, Approkierros ympäri Turkua, jatkot Naimassa
MILLOIN: Torstaina 7.2.2019 klo 13 alkaen
MITÄ MAKSAA: 19 euroa

Lisätietoa tapahtumasta tapahtuman nettisivuilta sekä facebookista.

Lisätietoja:
Sara Salmu
Sisäministeri
:=:cDJTbExGNW1MSmtncUhPdUxKazBvbDV6bkQ9PQ==:=:
TG: @ssalmu