Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

Kiltalaisille

KIK-työ -osiossa yritykset hakevat kone- ja rakennustekniikan opiskelijoita kesätöihin, osa-aikaisiin työsuhteisiin ja projekteihin sekä tietysti diplomitöihin. Jos tarvitset töitä, älä unohda tarkistaa tarjontaa.

Klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa saat lisätietoa!

Yrityksille

Hyvä yritys. Jos tarvitset kone-, rakennus- tai energiatekniikan innokasta ja osaavaa opiskelijaa juuri teille töihin, kannattaa sinun ilmoittaa Koneinsinöörikilta ry:n KIK-työ sivustolla avoimista paikoista. Ilmoitukset voi lähettää osoitteeseen :=:bjJ5ZVlKeWhNejlOb1R5bXFQNXVyS3hoTXp4PQ==:=:, josta ne lisätään sivustolle. Ilmoitusoikeus sisältyy kannatusjäsenyyteen, joka maksaa 400 euroa vuodessa.

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Työpaikkailmoitukset

10.12.2022 - Granlundin harjoitteluhaku

Vuoden 2023 harjoittelijapaikat ovat haettavissa. Tarjoamme useita paikkoja eri alan osaajille ympäri Suomen! Hakuaika on 1.12.2022-19.2.2023. Tutustu harjoittelupaikkoihimme ja hae heti!

Meillä olet ensimmäisestä päivästä alkaen osa porukkaa ja pääset heti oikeisiin hommiin monipuolisissa hankkeissamme kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa.

Tarjoamme kymmenittäin harjoittelupaikkoja toimipaikoillamme ympäri Suomen.

Viime kesän harjoittelijoistamme 97 % suosittelisi meitä ystävälleen, ja mahtavat 99 % haluaa työskennellä meillä myös tulevaisuudessa. Eikä ihme - harjoittelijamme otetaan heti mukaan oikeisiin hommiin ja ammattilaisemme tukevat uransa alkutaipaleella olevaa harjoittelijaa.

Hakuaika on 1.12.2022-19.2.2023. Hakemuksia käsitellään myös hakuajalla, joten hae heti!

Katso avoimet paikat ja hae kira-alan parasta harjoittelupaikkaa https://www.granlund.fi/ura-meilla/opiskelijalle/#harjoittelijahaku2023


13.05.2022 - ABB kesätyöpaikka

Etsitkö kesätyöpaikkaa? ABB:n Large Motors and Generators -divisioona Helsingissä tarjoaa vielä muutamia mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja. Paikkoja on niin kaupallisen puolen kuin tekniikan ja logistiikan opiskelijoille. Hakea voit yhtä tai useampaa paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi 22.5 mennessä. Kurkkaa tarkemmat kuvaukset ja ohjeet hakuun linkistä tai vinkkaa kaverille.

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/abb-kesaharjoittelijoiden-taydennyshaku-sdsuu-14917831


10.02.2022 - A-insinöörit kesätyörekry

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä sekä isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen sekä koko toimialaan.

Ovatko tekniikan, teknologian tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vasta valmistunut? Tule meille kesäksi töihin hankkimaan kannuksia. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saapuessa, joten älä turhaan viivyttele. Toivomme hakemustasi ihan viimeistään 28.2.2022. Hakemaan pääset osoitteessa www.ains.fi/ura.

A-Insinöörit ovat kasvaneet viiden toimialan asiantuntijaverkostoksi. Rakennuttaminen, Rakennesuunnittelu sekä Yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun lisäksi meillä on kaksi uutta toimialaa, Teollisuus- ja talotekniikka sekä Arkkitehtisuunnittelu.


04.02.2022 - Työkokemusta ENG:issä

Tarjolla mahtavaa työkokemusta ENG: issä!

Haemme osa-aikaista kansainvälisten asioiden opintoneuvojaa kehittämään opiskelijoille suunnattuja kansainvälistymispalveluja sekä auttamaan päivittäisissä tehtävissä.

Työssä

-mahdollisuus vaikuttaa opiskelijoiden kansainvälistymismahdollisuuksiin ENG: issä

-joustavat työajat ja rento työyhteisö

Lisätietoa Intossa https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=58430024 tai :=:b0pJZm5KNXVZejUxb0oxY0RUU3VvVUVpWXpNYw==:=:


24.01.2022 - Kesätöihin väyläviraston taitorakenneyksikköön

Rakennustekniikan opiskelija, hae kesätöihin Väyläviraston taitorakenneyksikköön tammikuun aikana!

Taitorakenneyksikön harjoittelijana pääset monipuolisiin tilaajatehtäviin liittyen siltojen ja muiden taitorakenteiden (mm. tunnelit, tukimuurit, kanavarakenteet, merimerkit) omaisuudenhallintaan (kunnonhallinta, suunnittelu, rakentaminen, kunnossapito). Tehtäviin kuuluu tyypillisesti esim. työmaavalvontaan ja varasiltojen tarkastuksiin osallistumista sekä taitorakennerekisterin kehittämistä. Harjoittelijalla on mahdollisuus saada laaja valtakunnallinen kokonaiskuva siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnittelusta, rakentamisesta, korjaamisesta ja omaisuudenhallinnasta.

Harjoittelijoiden haku toteutetaan tänäkin vuonna nimettömänä rekrytointina. Menettelyn myötä haluamme edistää hakijoiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia päästä haastatteluun.

Haku on auki maanantaihin 31.1 asti.

Katso myös muut Väyläviraston harjoittelijapaikat täältä!


20.01.2022 - YIT: Harjoittelijoita rakennusalan tehtäviin

Etsimme nyt kesäharjoittelijoita monipuolisiin rakennusalan tehtäviin ympäri Suomen

”Hartioille sopivasti kuormaa ja aina isommat saappaat tarjolla.”

Oletko innokas ja oppimishaluinen uran alkuvaiheessa oleva rakennusalan osaaja, joka haluaa näyttää taitonsa rehdissä ja raudanlujassa työporukassa? Tule kesäharjoittelijaksi YIT:lle, jossa pääset työskentelemään ammattilaistemme kanssa, kohtaamaan haasteita ja viemään oppimasi seuraavalle tasolle. Rakennusalan opiskelijoille tarjoamme erilaisia harjoittelumahdollisuuksia niin työmaalla kuin toimistollakin. Tulevaksi kesäksi etsimme joukkoomme muun muassa haalari-, työnjohto- ja työmaainsinööriharjoittelijoita.

Hae paikkaa täältä.


20.01.2022 - Konecranesin kesätyörekryt

Konecranesin kesätyörekrytoinnit starttaavat ja uramahdollisuuksia on tänäkin vuonna tarjolla niin alku- kuin loppuvaiheenkin opiskelijoille. Tänä vuonna meillä on yli sata avointa paikkaa: tuotannon kesätyöpaikoista, tuote- ja ohjelmistokehitykseen, hankintaan sekä viestintään. Kesätyö onkin erinomainen ponnahduslauta Konecranes-uralle. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että olemme voineet tarjota työntekijöillemme mielenkiintoisia kasvupolkuja yrityksemme sisällä. Olisitko sinä kenties seuraava?

Me Konecranesilla pyrimme edistämään monipuolista ja osallistavaa työympäristöä, jossa ihmisiin luotetaan ja jossa jokainen voi olla oma itsensä, tuntien saavansa arvostusta omasta panoksestaan. Vaalimme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hyödynnämme erojemme vahvuuksia, valjastaen ne yrityksemme voimavaroiksi. Tule siis sellaisena kuin olet!

Avoimista paikoistamme tiedotetaan Konecranesin urasivuilla sekä muualla verkossa. Kesätyöpaikoista voit lukea lisää täällä.


17.01.2022 - Cronvall: Operations Specialist

Cronvall is a fast-growing B2B marketplace on a mission to make it easy to buy industrial products. The sector is predominantly transacted offline with big inefficiencies and Cronvall will lead the industry’s shift to online through advanced technology and unrivaled customer experience. The company has been around for a few years, is profitable and growing (~50% CAGR) and backed by seasoned professionals with 20+ years of tech, startup and growth company experience. Cronvall is now looking for an operation specialist to drive the day-to-day order fulfillment process and to contribute in further development of this process to support growth in the company. More information about the position here.

Please send your CV and short cover letter to :=:b3p5ZW8ya3VwME93cHo5aHF6U2ZvUDV6bkQ9PQ==:=: and feel free to ask for further information via email or phone +358503071868


12.01.2022 - [aTalent Recruiting] Dosetec: Projektipäällikkö

Onko sinulla kokemusta projektienhallinnasta? Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec hakee Nastolaan tiimiinsä kokenutta Projektipäällikköä. Tässä tehtävässä vastaat projektien johtamisesta, pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa. Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae pian!

Hae paikkaa: https://atalent.fi/open-position/dosetec-projektipaallikko


08.01.2022 - Ruduksen kesärekryt 2022

Ruduksen kesärekryt vuodelle 2022 on nyt avoinna. Kaikki paikat löytyvät täältä!

Etelä-Suomen paikat listattuna alla:


29.12.2021 - [aTalent Recruiting] Rapal: CAD-Piirtäjä/Suunnittelija (Junior)

Rapal etsii nyt keväällä 2022 alkavaan projektiin kahta AutoCAD-Piirtäjää/Suunnittelijaa 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen! Tässä roolissa työtehtäviisi kuuluu rakennusten pohjakuvien piirtotyötä, tietomallintamista sekä olemassa olevien CAD-kuvien muokkausta. Roolissa työskentelet osana asiantuntevaa Saat tehtävään ja käytössä oleviin järjestelmiin kattavan perehdytyksen ja osaamisesi kehittyessä pääset nappaamaan vastuuta vaativammista piirtotöistä.

Hae paikkaa: https://atalent.fi/open-position/cad-piirtaja-suunnittelija-junior


29.12.2021 - [aTalent Recruiting] Microtec Espoo: Huoltoinsinööri

MiCROTEC, maailman johtava puun ominaisuuksien älykkääseen mittaukseen keskittyvä teknologiayhtiö etsii nyt innovatiiviseen joukkoonsa huoltoinsinööriä. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset matkustamaan asiakkaiden tehtaille asentamaan ja huoltamaan MiCROTECin mittalaitteita, kun taas toisena hetkenä istut konttorilla tai kotitoimistolla antamassa teknistä tukea asiakkaille etäyhteyksiä hyödyntäen.

Hae paikkaa: https://atalent.fi/open-position/huoltoinsinoori-6


29.12.2021 - [aTalent Recruiting] Innomate Oy: (Junior) SAP Consultant, Supply Chain Management

Etsitkö uusia tuulia urallesi? Tässä sinulle ratkaisu! Innomate Oy on Suomen johtava SAP SCM konsultointiyritys, Innomate etsii joukkoonsa itseohjautuvaa (Junior) SAP Consultantia. Innomaten laaja asiakaskunta kattaa merkittäviä kansainvälisillä markkinoilla toimivia metsä-, elintarvike-, kemian- ja konepajateollisuuden yrityksiä. Tässä roolissa työskentelet monipuolisissa asiakasprojekteissa, joiden tavoitteena on tarjota Innomaten asiakkaille toimivia ja laadukkaita SAP-ratkaisuja toimitusketjujen tehokkaaseen hallintaan.

Hae paikkaa: https://atalent.fi/open-position/junior-sap-consultant-supply-chain-management


08.12.2021 - Kesätöihin rambollille?

Rambollin vuoden 2022 kesätyöpaikat on julkaistu! Pääset selaamaan niitä täältä!


07.12.2021 - HEFMEC VANTAA, SUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ TUOTANTOTEKNIIKAN KEHITYSPROJEKTEIHIN (DI TYÖ MAHDOLLISUUS)

Haemme nyt moderniin suunnitteluympäristöön ja nuorekkaaseen joukkoon useampaa konetekniikan loppuvaiheen opiskelijaa tai vastavalmistunutta diplomi-insinööriä. Tehostamme tuotantoa, kehittämme työmenetelmiä ja tuotteita, organisoimme uusien valmistuslinjojen käyttöönottoja. Työtä voidaan tehdä osa-aikaisena (vähintään 3 pvä/vko) tai vakituisessa työsuhteessa. Monet projektimme vaativat lujuustekniikan osaamista, joten meillä pääset halutessasi tekemään myös FEM analyysejä. Meillä on jo noin 30 suunnittelun ja asiakaspalvelun ammattilaista, joista suurin osa on kone- tai tuotantotekniikan diplomi-insinöörejä. Työilmapiirimme on huippuluokkaa ja suurin osa uusista työntekijöistämme tuleekin meille nykyisten työntekijöidemme suositusten kautta mm. Otaniemestä.

Viimeisten vuosien aikana aiheistamme on teetetty noin 10 lopputyötä konetekniikan opiskelijoille.

Lisätiedot: https://careers.hefmec.fi/jobs/1460631-mekaniikkasuunnittelija-myos-di-tyo-mahdollisuus-1-3-paikkaa


04.12.2021 - Microtec, mekaniikkasuunnittelija

Microtec Espoo etsii nyt joukkoonsa Mekaniikkasuunnittelijaa Espooseen osaksi pientä, mutta innovatiivista tiimiä. Microtecin sahateollisuuteen tarkoitetuissa tuotteissa hyödynnetään konenäköjärjestelmää, ja laadutusratkaisuissa käytetään Buzzard®-tekoälyä. Neuroverkkoihin perustuvan ohjelmiston ansiosta järjestelmä voidaan opettaa ja kehittää jokaisen sahan oman tuotantoympäristön mukaan!

Hakemaan pääset tämän linkin kautta.


30.11.2021 - Granlundin kesäharkkahaku

Granlundin kesäharkkahaku ensi kesälle on auennut tänään.

Linkin kautta löytyy kaikki avoinna olevat paikat: "https://www.granlund.fi/ura-meilla/opiskelijalle/"


30.11.2021 - AFRY Future Stars programme is open for applications

Are you a student looking for an internship? The one-year AFRY Future Stars programme will begin in May 2022 and consists of work tasks supporting your studies, as well as Training Days, which help you plan your career path and develop your skills. Apply by January the 31st!

Apply now:
https://afry.com/fi-fi/afry-future-stars-programme-in-finland"


30.11.2021 - SCC hakee lopputyöntekijää suorittamaan tutkimusta sähköautojen monimerkkikorjaamon perustamisesta

Etsimme SCC:n huollon puolelle lopputyöntekijää tekemään tutkimuksen sähköautojen monimerkkikorjaamon perustamisesta.Uskoisin tämän lopputyön soveltuvan Aallossa ainakin konetekniikkaa, sähkötekniikkaa ja näiden tutkintojen englannin kielistä opintopolkua suorittaville opiskelijoille.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia ja taustaa:

 • Aiempi työkokemus ajoneuvojen huolloista ja autokorjaamon tai autojen maahantuonnin toiminnasta
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Tuntemusta ja kiinnostusta ajoneuvoelektroniikkaan
 • Mielenkiintoa työn aiheeseen liittyen

Lopputyön työsopimus on 8 kk pituinen määräaikainen työsopimus. Palkka neuvotellaan sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä: Jälkimarkkinointipäällikkö Lauri Pulla sähköposti :=:b1RTMXB6eGhwVUlmb1RTTnAyQXdZek1j:=: puh. 050 431 6423 tai Tuotepäällikkö Jesse Suosalmi sähköposti :=:bnpJbXAySGhwM0lpcDJTZm9KeU5wMkF3WXpNYw==:=: puh. 020 758 0516

Jätä vapaamuotoinen CV ja hakemus 1.2.2022. mennessä sähköpostitse osoitteeseen :=:b1RTMXB6eGhwVUlmb1RTTnAyQXdZek1j:=: ja :=:bnpJbXAySGhwM0lpcDJTZm9KeU5wMkF3WXpNYw==:=:


30.11.2021 - Kesätyö A-Insinöörinä 2022

A-Insinööreissä teemme töitä rakennusten ja infran suunnittelun sekä rakennuttamisen parissa. Etsimme kesäharjoittelijoiksi aikaansaavia, innostuneita tekniikan alan tulokkaita, jotka haluavat kasvaa asiantuntijoina yhdessä kokeneempien kollegojen ja asiakkaiden kanssa. Saatat jäädä meille pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja useilla paikkakunnilla Suomessa. Mainitse hakulomakkeella, millä paikkakunnalla toivoisit työskenteleväsi ja kerro itsestäsi sekä kesätyötoiveistasi lisää, niin katsomme millainen kesätyö voisi sopia sinulle

Reilujen kollegojen ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi saat harjoittelijana tai kesätyöntekijänä kilpailukykyisen palkan, modernit työtilat ja -välineet sekä tukun henkilöstöetuja.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saapuessa, joten älä turhaan viivyttele. Toivomme hakemustasi ihan viimeistään 28.2.2022.

Hakemaan pääset tämän linkin kautta.


07.11.2021 - Harjoittelijan paikka avoinna ABB:llä Pitäjänmäellä!

Olisiko sinusta kiinnostavaa työskennellä yhdellä Suomen johtavista teollisuuden työntekijöistä, ABB:llä. Toimin taajuusmuuttajapuolen Operations yksikön vetäjänä Pitäjänmäellä jossa työskennellään tiiviissä yhteistyössä meidän Saksan ja Singoporen keskusvarastojen sekä usean eri sopimusalihankkijan kanssa. Meillä harjoittelijan työnkuvaa muokataan myös taitojen mukaisesti mutta pitää sisällään ainakin toimitusketjun datan analysointia, järjestelmien tukitöitä ja kehitystä sekä toimitusketjun kapasiteetin seuraamista - Luonnollisesti mahtavan tiimin tukiessa nuorta työntekijää työuran alussa. Kiinnostuitko ja olisit halukas liittymään meidän tiimiin tammikuun 2022 alusta? Aluksi paikka olisi osa-aikainen mutta erittäin luonteva tapa jatkaa kesätöihin 2022.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Terv.
Jussi Hurri
Operations Manager, ABB Oy, Drive Products
:=:bmFJbXAyeGhuVUlscHp5Tk16eGhMSld2WXpBaW9EPT0=:=:
0503323748


28.10.2021 - Tuntiopettajaksi keväällä 2022 matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle

Perustieteiden korkeakoulun matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle haetaan uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia kevätlukukaudelle 2022, ks. http://math.aalto.fi/fi/ajankohtaista/. Haun deadline on 8.11.2021.


28.10.2021 - ABB Talent -ohjelman haku on nyt käynnissä!

Oletko kiinnostunut teknologia-alasta ja haluaisitko päästä kehittämään työelämätaitojasi opintojesi ohella? Haemme nyt 3. tai 4. vuosikurssin opiskelijoita aloittamaan ABB Talent -ohjelmassa toukokuussa 2022. Ohjelma on suunnattu erityisesti tekniikan, kaupallisen ja IT-alan opiskelijoille. Tarjoamme ABB Talent -harjoittelijoille kesätyöt kahdeksi kesäksi (2022 & 2023), monipuolisia koulutuksia sekä oman mentorin ohjelman ajaksi.

ABB Talent -harjoittelupaikkoja on avoinna seuraavissa tehtävissä Helsingissä, Vaasassa ja Tampereella:

Hakuaika päättyy 14.11.2021

Lue lisää tai vinkkaa kaverille https://careers.abb/abbtalent


28.10.2021 - A-Insinöörit: Rakennesuunnittelijoita

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii kasvun tueksi A-luokan rakennesuunnittelijoita Turun, Tampereen, Porin ja Joensuun suunnittelutiimeihin! Osana suunnittelutiimiä vastaat itsenäisesti eri hankkeiden rakennesuunnittelusta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua innostavimmissa hankkeissa: kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus erikoistua asiantuntijana, tai vastavuoroisesti ottaa lisävastuuta projektijohdosta, asiakkuuksista tai esimiestyöstä.

Kiinnostuitko jo? Lue lisää ja hae tehtävään 15.11. mennessä! Linkit hakuilmoituksiin löydät alta.


21.10.2021 - Konecranes Quality Engineer

We are looking for a forward thinking Quality Engineer to work in Hyvinkää. Heavy Duty Components Supply is part of Konecranes' Supply Operations and is responsible for global production of trolleys, electrical and mechanical components for Industrial and Port Cranes in Hyvinkää, Dalian, Zaporozhye and Slany factories. Hyvinkää factories are producing heavy duty Engineered to Order crane components. Apply here!


08.10.2021 - Konecranes avoimia työpaikkoja

Mechanical Project Engineer, Automated Yard Cranes (Hyvinkää or Espoo) Konecranes is a globally known supplier of Automated Yard Cranes, with world leading technology in container handling. Business Line Automated Yard Cranes is responsible for new equipment deliveries of Automated Yard cranes – ARTG’s and ARMG’s – to container handling terminals globally. The timely delivery of quality products with high performance and operational availability is in essential role defining the performance of the complete customer facility. We are now looking for a Mechanical Project Engineer to join our team that works closely with Automated Yard Cranes delivery projects.

Link to the job ad: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=37202&company=Konecranes

Application deadline: 22.10.2022


Sourcing Specialist, Industrial Equipment (IE) Finland (Hyvinkää or Hämeenlinna) Do you enjoy utilizing your analytical skills to solve complex problems, feel comfortable networking with stakeholders all over the world and have a strategic way of thinking and operating? We are now looking for a fresh new talent to join our Industrial Equipment (IE) Finland sourcing team as a Sourcing Specialist. If you have experience in Sourcing or Materials Management activities, or you have good basic understanding of sourcing activities and the willingness to learn more, this is a great opportunity for you!

Link to the job ad: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=36939&company=Konecranes

Application deadline: 17.10.2022


08.10.2021 - Aalto tekniikan korkeakoulut tapahtumatyöntekijä

Aallon tekniikan korkeakoulut järjestävät 27.1.2022 Shaking up Tech -tapahtuman, jonka tavoitteena on innostaa lukiota käyviä nuoria naisia opiskelemaan tekniikan alaa lukion jälkeen. Tapahtumapäivä alkaa alalla toimivien naisten puheenvuoroilla ja jatkuu lounaan jälkeen työpajoilla ja messuilla. Hae tästä!


20.09.2021 - CAD & FEM asiantuntija, Elmer Racing

Maailmanmestaruus-moottoreita suunnitteleva ja valmistava Elmer Racing (Elmer Technologies) etsii CAD & FEM asiantuntijaa tiimiinsä Kirkkonummelle.

Et tarvitse olla valmis maailman huippuluokkaa oleva CAD & FEM osaaja,mutta perusteet ovat hyvässä hallinnassa, ja sinulla on kiinnostusta jatkuvasti kehittää sekä omaa osaamistasi että työskentelytapaamme. Meillä on osaamista millä tukea kehitystäsi.

Jos sinulla on lisäksi vahva perusta fysiikassa, hyvä englanninkielentaito, tietotekniikan perusteet (mukaanlukien tietoturva) tunteva, ja työskentelet tehokkaasti pienessä ryhmässä sekä yksin, saatat olla etsimämme henkilö! Ensisijaisesti haussa vakituista kokoaikatyötä.

Lisätietoja ja ohjeita hakuun: tästä!


14.09.2021 - Laitosuunnittelija, Clevry

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Etteplanille, Junior Laitossuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrantaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta Etteplanille. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Junior Laitossuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan monipuolisesti teräsrakenteiden ja putkistojen suunnittelun parissa. Voit olla vastavalmistunut tekijä, kunhan sinulla on jotakin kokemusta suunnittelusta ja into kehittyä eteenpäin. Työtä tehdään noin kymmenen hengen projektitiimissä.

  Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan DI/AMK)
 • Jotakin kokemusta 3D-suunnittelusta ja tehdasympäristöstä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kokemusta 3D-suunnitteluohjelmasta. Etteplanilla on käytässä Autodesk Plant 3D, mutta tämän osaamista valmiiksi ei edellytetä
 • B-ajokorttia

Kiinnostuitko? Haku tehtävään tämän linkin kautta: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/229035?hsLang=fi Viimeinen hakupäivä on 23.9.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (:=:cVR5Y0xGNWdMSklocFRTdURUQWZNS01sckY1d28yMD0=:=:)


14.09.2021 - Harjoittelija, ABB

Tarjoamme osa-aikaista (n. 8-16h/viikossa) CI/OPEX -harjoittelijan tehtävää ABB Oy:ssä Helsingissä. Tehtävässä toimit Large Motors & Generators -liiketoimintayksiköissä Continuous Improvement -toiminnon tukena. Viikoittain työajat on mahdollista sopia joustavasti opintojen mukaan. Työtä voi tehdä myös soveltuvin osin etänä.

Tehtäviisi kuuluu vaihtelevat operatiivisen toiminnan kehitystehtävät. Tulet olemaan mukana valituissa kehitysprojekteissa, erikseen sovittavissa rooleissa. Teet yhteistyötä yksikön eri toimintojen kanssa, kuten hankinta, logistiikka, tuotanto ja laatu. Työssä saat hyvän näkemyksen kansainvälisen yrityksen tilaus-toimitusprosessien käytännöntoteutuksesta.

Edellytämme tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. sähkötekniikka, konetekniikka, automaatiotekniikka, tuotantotalous, toinen – neljäs vuosikurssi) sekä mielellään hyvää osaamista tietokoneohjelmista, kuten MS Office -ohjelmat, Sharepoint, Power BI ja Power Automate. Arvostamme tehtävässä kehityshenkisyyttä ja organisointikykyä. Aikaisempi kokemus tuotannon ja hankinnan prosesseista on eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä juna-aseman vieressä. Työ on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian haun päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kari Löllö, Vice President, Continuous Improvement, pe 10.9 klo 13:00 – 14:30, Ti 14.9 14:00 – 15:30 tai ma 24.9 klo 10:30 – 12:00, puh. +358 50 3323 066.

Hakemukset: Lähetä CV sekä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään pe 24.9.2020 sähköpostitse osoitteeseen: kari.lollo(a)fi.abb.com


05.09.2021 - Projektiassistentti, Green Building Partners

Green Building Partners Oy hakee projektiassistenttia ensisijaisesti kiinteistöveroselvitysten projektitehtäviin. Päätehtävänä on kiinteistöveroselvityksiin liittyvien projektitehtävien hoitaminen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua oman mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan myös ympäristösertifiointihankkeiden ja muiden konsultointiprojektien avustavien tehtävien hoitamiseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu asiakasprojekteissamme kiinteistöverotuksen tarkistusten tekeminen (tiedonkeruu, pinta-alamittausten ja verotuksen vertailulaskelmien laatiminen, asiakasraportointi ja oikaisuvaatimusten laatiminen), sisäistä projektinhallintaa sekä asiakasyhteistyön hoitamista.
Toivomme sinulta tehtävää tukevaa opintotaustaa (esim. talo-, energia- tai rakentamistekniikan tai kiinteistötalouden alalta) sekä halua kehittyä rakentamisen ja kiinteistöjen ylläpidon ympäristöasiantuntijaksi. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta, aloitekykyä ja aktiivista otetta.
Tehtävän suorittamisen osaamisvaatimuksena on Office-ohjelmien hallinta (erityisesti Excel ja PowerPoint) sekä hyvä piirustusten kolmiulotteinen hahmotuskyky ja mielellään myös myös AutoCADin perustaidot. Lisäksi tehtävän suorittamisessa ovat eduksi hyvät kommunikointitaidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tehtävä on osa- ja määräaikainen ja sopii opintojen ohessa tehtäväksi. Odotamme, että opintokauden 2021 aikana pystyt työskentelemään noin 1–2 päivää viikossa. Kesäkaudelle tavoitteemme on tarjota täysiaikaista työskentelyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen :=:cHpJZXBheU5welNlcDN5bXFUSWdwbDV6bkQ9PQ==:=: 9.5.2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Keijo Leppävuori, :=:bjJJY256OGhvVElqcFRTMnFKOWxuSE9sTEpnbXJLQTBNSjFtWXpNYw==:=:, p. 044 766 5318.

https://raksystems.fi/tyopaikka/projektiassistentti/


23.08.2021 - Myynti-insinööri, Oy Mekanex AB

Etsimme Lohjalle kasvavaan toimintaamme MYYNTI-INSINÖÖRIÄ mekaanisten komponenttien myyntiin vakituiseen työsuhteeseen.

Olet asiantuntijaorganisaatiossa tärkeä linkki vastaten työssäsi asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta ja suunnitelmallisesta kehittämisestä. Autat asiakkaiden suunnittelijoita heidän teknisten ongelmiensa ratkaisemisessa ja tarjoat heille soveltuvia tuotteita Mekanexin laajasta tuotevalikoimasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa insinöörin tai koneteknikon koulutusta ja työkokemusta myynnistä. Omaat teollisuustekniikan tuntemusta ja hallitset esimerkiksi tekniset mitoitus- ja elinikälaskelmat.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda pitkiä asiakassuhteita. Olet persoonana ulospäinsuuntautunut ja yhteistyötaitoinen. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, ja osaat hahmottaa olennaisen ja työskennellä tehokkaalla otteella. Toivomme sinulla olevan myös halua kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn sosiaalisessa ja tiiviissä työyhteisössä. Saat työssäsi mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi konetekniikasta ja kehittyä asiakkaan ongelmien ratkaisujen kautta asiantuntijana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi

Voit tutustua myös Mekanexin kotisivuihin www.mekanex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Soininen p. 040-193 6742 tai sähköpostitse :=:b1RTMXB6UmhwMjljb3p5aE1KNU5vSlNocFQ5M01LV2FwejkxcFA1em5EPT0=:=:


23.08.2021 - Fixcel Group Oy etsii nyt joukkoonsa Hämeenlinnaan Tuotannonsuunnittelijaa

 • Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
 • Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
 • Sijainti: Itäportintie 3, 13430 HämeenlinnaHaku-DL: 24.8.2021

Miltä kuulostaisi kokonaan uusi ja merkittävä rooli kasvavassa ja innovatiivisessa suomalaisessa yrityksessä? Löytyykö sinulta jo kokemusta tuotannonsuunnittelun parista muutaman vuoden ajalta ja kaipaat jotain uutta?Tulevaisuuden tilasuunnittelun suunnannäyttäjä Fixcel Group Oy etsii nyt joukkoonsa huolellista ja tarkkaa Tuotannonsuunnittelijaa Hämeenlinnaan! Roolissa olet osana noin neljän hengen tiimiä ja työpäiviisi kuuluu sekä kiinteää tiimityötä muun muassa suunnittelun parissa että itsenäistä työskentelyä esimerkiksi tuotantotilausten tekemisen ja dokumentoinnin parissa.Olisitko juuri sinä etsimämme Tuotannonsuunnittelija? Lue lisää ja hae pian https://atalent.fi/open-position/tuotannonsuunnittelija-2


16.06.2021 - Saalasti Finland Oy etsii diplomityöntekijää

Kiertotalouden ja vihreän energiantuotannon parissa toimivia raskaita koneita valmistava Saalasti Finland tehostaa toimintaansa ja panostaa varastonhallintaan. Haemme diplomityöntekijää, joka luo Saalasti Finlandille saapuvan materiaalin tarkastuspisteen. Työ sisältää sekä tarkastuspisteen suunnittelun että toteutuksen kaikkine työvaiheineen. Näitä ovat esimerkiksi mittavälineiden ja mahdollisten laitteiden (3D mittavarsi) ja apuvälineiden suunnittelu ja hankinta.

Tämän lisäksi yhtenäisten työohjeiden teko sisältyy työhön. Ohjeiden tulee olla yksiselitteiset, jotta tarkastuspisteellä toimitaan aina samalla tavalla, riippumatta siitä kuka mittaa tai tarkastaa saapuvia osia.

Työn suorittaminen vaatii aluksi läsnäoloa paikan päällä Saalastin Espoon toimipisteellä. Myöhemmin työtä voi tehdä etänä.

Työssä pääsee näkemään läheltä kiertotalouden ja bioenergian parissa toimivan ja vahvasti kasvavan pk-yrityksen. Työn kiitettävän suorittamisen jälkeen on todennäköistä, että tekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa.

Aikataulu

Jos aihe kiinnostaa sinua, niin ota yhteyttä ja katsotaan miten saamme aikataulut sopimaan. Meidän puolestamme työn voi aloittaa vaikka heti.

Innostuitko aiheesta?

Lähetä CV ja opintorekisteriote työn ohjaajalle Jan Qvarnströmille. Voit halutessasi lähettää myös lyhyen motivaatiokirjeen, jossa perustelet sitä, miksi juuri sinä olisit erinomainen tekijä tälle diplomityölle. Jos kaipaat lisätietoja, niin ota puhelin rohkeasti käteen ja soita: Jan vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!

Lisätiedot ja hakemukset:

Jan Qvarnström
050 5965956
:=:bnpTaFlhUzJMS1docDNFbG8yMU5wMlN1b1RTbXFUeGhNeng9:=:


15.06.2021 - Unigraf: Materiaalihallinnan osaaja sekä Viennin ja taloushallinnon koordinaattori

Etsimme kaupallisen ja teknisen alan rajapintaan Materiaalihallinnan osaajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä kaupallisen alan osaajaa Viennin ja taloushallinnon koordinaattorin määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Materiaalihallinnan osaajan paikka sopisi hyvin loppuvaiheen opiskelijoillenne/alumneillenne ja Viennin ja taloushallinnon koordinaattorin paikka sopii myös opintojen puolivälissä oleville opiskelijoille.

Materiaalihallinnan osaaja:
https://atalent.fi/open-position/materiaalihallinnan-osaaja

Viennin ja taloushallinnon koordinaattori (määräaikaisuus):
https://atalent.fi/open-position/viennin-ja-taloushallinnon-koordinaattori-maaraaikaisuus


15.06.2021 - Quuppa: Sales Engineer

Quuppa is now looking for a Sales Engineer to join their team! As a Quuppa team member, your main task will be to provide both remote and on-site support for customers in technical questions related to Quuppa’s products. This work involves instructing and educating the customer on how to use the Quuppa products and also performing troubleshooting in case of problems. In addition, you will work together with the sales team as a technical expert when they meet customers, provide technical customer training, and create technical documentation together with the team. The role can be extended to cover wider responsibilities depending on your knowledge and skills.

LISÄTIETOJA


24.05.2021 - Vibrol Oy - kesätyöntekijä

Haemme itseohjautuvaa kesätyöntekijää, työtehtäviä on tarjolla:

 • Mekaanisia asennustöitä
 • Värähtelymittauksia
  • Laboratoriossa
  • Kenttämittauksia asiakkaiden tiloissa (sis. matkustamista)

Kesän jälkeen tarjolla osa-aika töitä.
Työpaikan sijainti: sulantie 18, 04300 Tuusula.
Lisätietoja: :=:bnpTbG4yZ2lEVU1jTGFXaW9QNXpuRD09:=:, 040 5206633


24.05.2021 - Elementtityöntekijöitä (Järvenpää) - Lujabetoni

Haemme Lujabetonin Järvenpään megatehtaan superlaattatuotantoon elementtityöntekijöitä kesätöihin. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti mm. muotin kasausta, raudoitusta, elementtien sähkö- ja lattialämmitysasennusta, betonivaluja ja eristämistä. Työpaikka tarjoaa hyvän pohjan betonielementeistä ja elementtisuunnittelusta kiinnostuneille. Luja-Superlaatoista löytyy lisätietoja osoitteesta http://www.lujabetoni.fi/luja-superlaatta/

Työpaikasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä tehtaan ontelo- ja superlaattatuotannon valmistuspäällikkö Jari Taivalanttiin. puh. 044 585 2201
Haku-DL: 30.6.2021


20.05.2021 - Tensico - rakennusalan kesätyöntekijä

Haemme kesätöihin rakennusalan tulevaisuuden rautaista ammattilaista

Jos sinulla on asenne kohdallaan, olet työtä pelkäämätön ja oppimishaluinen tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten jännittämistöiden osaajaksi. Tämä työ antaa sinulle kattavan pohjan työmaatoiminnasta ja antaa käytännön kokemusta opintojen tueksi.

Maksamme kilpailukykyistä RIL teekkaripalkkasuosituksen mukaista palkkaa. Pienenä rakennusalan perheyhtiönä tarjoamme joustavan työympäristön ja hyvät edut työntekijöille. Toisin kuin monilla isoilla rakennusyhtiöillä, Tensicon maksaa päivärahat ja kilometrikorvaukset rakennusalan TES:sin mukaisesti ja myös ylityökorvaukset maksetaan rahana. Hyvästä työympäristöstä kertoo osaltaan se, että työntekijöidemme vaihtuvuus on ollut vähäistä ja useat työntekijämme ovat tehneet kymmeniä vuosia ja jopa koko työuransa Tensiconin palveluksessa.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Malmilla, mutta työkohteet ympäri Suomea, joten sinulla on mahdollisuus myös päästä matkustamaan työn merkeissä.

Jos sinulla on perustiedot rakentamisesta, positiivinen asenne ja ajokortti niin lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kokemus remontti- tai rakennustöistä ja C-ajokortti katsotaan eduksi.

Santeri Kinnunen
:=:cDJTaHFUSWxuRjVlbko1aHFKNXlveE8wTUo1bW5KQWlvdjV6bkQ9PQ==:=:
0500 972 438


13.05.2021 - Aarno: Tulevaisuuden rakennusalan asiantuntija

Etsimme Aarnon dynaamiseen joukkoon tulevaisuuden rakennusalan asiantuntijaa – sellaista, joka ymmärtää kuinka tärkeää on säilyttää vanhojen talojen henki ja arvokkuus moderneja materiaaleja ja työstötapoja hyödyntäen – vaihteleviin projektitehtäviin. Tässä aidosti monipuolisessa roolissa vastaatkin eri peruskorjaushankkeiden avustavista projektitehtävistä ja niiden keskinäisestä koordinoinnista joko itsenäisesti tai tiiviissä yhteistyössä kokeneemman projektiasiantuntijan kanssa.

 • Tyyppi: Täyspäiväinen, Vakituinen
 • Työaika: 37.5h/vko
 • Toivottottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, neuvoteltavissa
 • Sijainti: Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo
 • Haku-DL: 23.05.2021


LISÄTIETOJA


04.05.2021 - Rakennustekninen kuntotarkastaja - Serviz

Serviz etsii nuorekkaaseen joukkoonsa aktiivista rakennustekniikan insinööriä kuntotarkastusten pariin pääkaupunkiseudulle! Tässä työtehtävässä pääset tuottamaan kiinteistöjen kuntotarkastuksia ja sisäilmatutkimuksia Servizin asiakastarpeisiin räätälöidyn palvelun kautta. Servizin kehittämät nykyaikaiset työvälineet tukevat sinua työssäsi ja antavat sinulle eväät ajankäyttösi optimoimiseen ja työssäsi onnistumiseen.

Teet töitä osana kuuden hengen asiantuntijayhteisöä, jossa sinulla on tilaa kehittyä oman osaamisesi raameissa. Servizillä ei mikromanageerata ja tarjolla on vapauksia oman aikataulun suunnitteluun. Avoin ja joustava työyhteisö tarjoaa mahdollisuuden myös etätyöhön. Tavoitteena on kasvaa orgaanisesti ja kasvattaa markkinaosuutta, joten aktiivinen ja tavoitteellinen työote auttaa sinua menestymään työssäsi.

LISÄTIETOJA


04.05.2021 - Kesätöitä - Okrent

Tarjoamme viherrakennusalan kesätöitä.
(pihojen ja viheralueiden rakennus- ja hoitotyöt sekä maanrakennustyöt).
Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.
Lähetä hakemus otsikolla otispiha okrent(at)okrent.fi
www.okrent.fi
Lisätietoja 045-1134368

Tarjoamme varastotyötä Espoossa.
Syksyllä mahdollisesti voi jatkaa osa-aikaisena.
Lähetä hakemus otsikolla otisvarasto okrent(at)okrent.fi
www.okrent.fi
Lisätietoja 045-1134368


22.04.2021 - aTalent Recruiting - Useita työpaikkoja

A-insinöörit etsivät joukkoonsa neljää uutta työntekijää ympäri Suomen!


21.04.2021 - Suunnittelu- ja projekti-insinööri – Rostek

Rakennusten julkisivujen kunnossapitoratkaisujen edelläkävijä Rostek hakee nyt tiimiinsä Suunnittelu- ja projekti-insinööriä monipuolisiin projekteihin! Kaupungistuminen sekä moderni arkkitehtuuri ovat lisänneet lasin käyttöä julkisivuissa ympäri maailman. Rostekin valmistamat helppokäyttöiset ja toimivat huoltojärjestelmät mahdollistavat rakennusten julkisivujen säännölliset tarkistukset, pesemisen sekä huollon turvallisesti, tehokkaasti ja kestävästi – kohteessa kuin kohteessa.

LISÄTIETOJA


21.04.2021 - Production Specialist – Quuppa

Quuppa is looking for a Production Specialist to join our team! As a Quuppa team member, your main responsibility will be to ensure that our electronic device production runs smoothly and the necessary design updates and changes are taken into use seamlessly in the production. Your tasks include managing the bill-of-materials and staying on top of the components and their life-cycle together with the product development team. You will work as a contact point to our production partners and help in coordinating the production practicalities, schedules and maintenance. You also get to participate in quality assurance and statistical analysis tasks.

LISÄTIETOJA


21.04.2021 - Development Engineer – Aker Artic

We are looking for a Development Engineer who is capable in IT,programming, and mechatronics. You will be a part of the IT and Electrical design team that is responsible of delivering company’s IT services and supporting in various tasks in client projects and products.

LISÄTIETOJA


19.04.2021 - Myynti-insinööri / myyntipäällikkö – Rudus

Haemme uutta osaajaa myyntitehtäviin kiviainestoimintaan Etelä-Suomen alueelle. Tehtävä on vakituinen ja se alkaa heti sopivan löydyttyä. Työpisteesi sijaitsee Ruduksen Helsingin Pitäjänmäen toimipisteessä. Tehtävänäsi on B2B-uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito henkilökohtaisissa tapaamisissa sekä muilla tavoin yhteyttä pitäen. Teet aktiivisesti tarjouslaskentaa ja osallistut kaupallisiin neuvotteluihin aina kaupan klousaamiseksi. Pääset myös mukaan kehittämään kiviainesten verkkokauppaa. Työskentelet myyntitiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä myös kiviainestuotannon ja laadunvalvonnan kanssa päivittäin. Tehtävänkuva muotoutuu henkilön osaamisen mukaan.

LISÄTIETOJA


19.04.2021 - Laatupäällikkö (Oulu tai Kemi) – Rudus

Haemme Pohjois-Suomen alueelle valmisbetoniliiketoimintaan laatupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikkasi sijoittuu joko Ouluun tai Kemiin toiveidesi mukaan. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviin kuuluvat Pohjois-Suomen betonitehtaiden laadunohjaus, betonivalujen työmaatuki ja betonin laaturaportointi sekä laadun jatkuva kehittäminen. Lisäksi valittava henkilö tukee omalta osaltaan asiakkaita ja tuotantoa tekemällä lujuudenkehityksen laskentaa, betonin lämmönseurantaa ja betonitehtaiden laadunhallintatehtäviä. Tehtävässä työskennellään tiiviisti yhdessä Ruduksen laatutiimin kanssa, josta löytyy betonialan parasta ammattitaitoa ja osaamista.

LISÄTIETOJA


14.04.2021 - Cronvall: Operations Intern

Cronvall is a fast-growing online B2B marketplace on a mission to make it easy to buy industrial products. The sector is predominantly transacted offline with big inefficiencies and Cronvall will lead the industry’s shift to online through advanced technology and unrivalled customer experience. The company is profitable, growing (+50% CAGR) and backed by seasoned professionals with 20+ years of tech, startup and growth company experience. Cronvall is now looking for an intern to assist in order processing and category management tasks to support growth in the company

Please send your CV and short cover letter (150-250 words max) to :=:blRJaHB6eU5MM1dpb2FNdW9UamhNeng9:=: and feel free to ask for further information via email, phone +358505574021 , or Telegram @lensku.

Lisätietoja löytyy klikkaamalla otsikkoa


25.03.2021 - Menetelmäsuunnitelija, Sako

Sako Oy etsii nyt kahta Menetelmäsuunnittelijaa LISÄTIETOJA


25.03.2021 - Kesätöitä, Lenz

Merkityksellisiä projekteja korkeakouluopiskelijoille kesällä 2021

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja ympäröimään itsesi monimuotoisella tiimillä täynnä erilaisia ajattelijoita? Koetko, että sinulla on paljon potentiaalia ja innostusta kehittää ja muuttaa maailmaa? Uskotko, että työkokemuksen puute ehkäisee sinua kuitenkin saamasta ansaitsemaasi mahdollisuutta päästä näyttämään kyntesi? Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, onneksi olkoon! Olet juuri kääntänyt katseesi kohti Lenzin aidosti merkityksellisiä kesätöitä. LISÄTIETOJA

HAUN DL 1.4


25.03.2021 - Mekaniikkasuunnittelu, harjoittelija – Kaso oy

Kaso Oy etsii nyt riveihinsä harjoittelijaa mekaniikkasuunnitteluun tuotehallinta/tuotekehitys osastolle. Työsuhteen aloitus osa-aikaisena (esim. 1pv/vk) on mahdollista ja jopa toivottua välittömästi hyvän kandidaatin löydyttyä. Kesällä työ on täysipäiväistä ja kesän jälkeen osa-aikatöiden jatkaminen on mahdollista työkuormasta riippuen.

Jätäthän hakemuksesi, CV:si, tutkintotodistuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 1.4. mennessä osoitteeseen :=:TUpnZXFGNWxyS0VlbzI1eW94T2VMS0FpWXpNYw==:=:


18.03.2021 - Tuotannonsuunnittelupäällikkö – Sako Oy

Sako etsii nyt päällikköä vastaamaan kivääriliiketoiminnan tuotannonsuunnittelusta Riihimäelle! Tehtävä sopii sinulle, jolla on näkemystä sekä kykyä kehittää, mutta samalla myös halua jalkautua lattiatasolle ja laittaa kädet saveen. Teet tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja sekä esimies kahdelle tuotannonsuunnittelijalle. Olet paitsi ratkaisukeskeinen ja omaat analyyttisen ajattelutavan, myös oma-aloitteinen, proaktiivinen ja taitava priorisoimaan tehtäviä. Hahmotat isojakin kokonaisuuksia monimutkaisessa tilaus-toimitusketjussa ja sinulla on hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot.

LISÄTIETOJA


18.03.2021 - Tuotepäällikkö – Knorring Oy

Knorring etsii nyt teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden myynnin pariin yhteistyökykyistä Tuotepäällikköä – kenties juuri sinua? Tuotepäällikkönä liityt osaksi viisi henkistä piirimyyjien joukkoa ja vastaat itsenäisesti Varsinais-Suomen asiakkuuksista sekä myynnistä, painopisteenä konepajatekniikan lastuavat työkalut sekä ympäristötuotteet. Saat vastuullesi osaksi lämpimiä avainasiakkuuksia, minkä lisäksi hoidat uusasiakashankintaa, ostotilausten koordinointia sekä yhteydenpitoa päämiesten suuntaan. Suurin osa asiakkuuksista sijaitsee Turun seudulla, mutta osa myös muualla Varsinais-Suomen sekä Länsirannikon alueella. Tarkka asuinpaikkasi ei siis ole tehtävän kannalta ratkaisevaa.

LISÄTIETOJA


04.03.2021 - New Product Introduction Manager – Biolin Scientific Oy

Lyhykäisyydessään etsimme asiakkaallemme Biolinille NPI Manageria (teknistä generalistia) tukemaan uusien tuotteiden siirtymistä tuotekehityksestä tuotantoon. Sähkö- tai konetekniikan diplomi-insinöörin tutkinto on ihanteellinen tehtävää ajatellen. Rooli on vakituinen ja kokoaikainen, ja tehtävän aloitusaika on sovittavissa. Työ sijaitsee Espoossa.

LISÄTIETOJA


22.02.2021 - RAKENNUSTEKNIIKAN OPISKELIJA! TULE MEILLE KESÄTÖIHIN TAI PROJEKTI-INSINÖÖRI-/TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAKSI

Rakennustoimisto O. Hämäläinen Oy on Helsingissä toimiva asiantuntijayritys, joka tuottaa asiakkailleen rakennuttamisen, valvonnan ja projektijohdon palveluita. Yritys on perustettu v. 2014, ja se työllistää tällä hetkellä yhdeksän henkeä.

Etsimme joukkoomme motivoitunutta ja yhteistyökykyistä henkilöä tukemaan projektiemme sujuvaa edistymistä. Sovit joukkoomme, jos olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, ja työt sujuvat sinulta myös paineen alla. Tukea, apua ja juttuseuraa meiltä löytyy aina.

Laita vapaamuotoinen viesti Ollille, niin katsotaan, miten juttu jatkuu: :=:bzJrZm5GNWJMSjF1b1RTY296SWhEVVcwbzJ0aE16eD0=:=:. Kerro itsestäsi, tähänastisista opinnoistasi ja siitä, oletko kiinnostunut kesätyö- vai harjoittelupaikasta. Sopivan henkilön osuessa kohdalle teemme päätöksen nopeasti.

Odotamme viestiäsi!


21.02.2021 - Projektipäällikkö, Rakennesuunnitelu @Insinööritoimisto J. Sund

Insinööritoimisto J. Sund Oy hakee nyt Helsingin tai Porvoon toimipisteelle rakennesuunnittelun Projektipäällikköä. J. Sundilla pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa projekteissa Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kanssa. Projektit keskittyvät erityisesti asuinpuolen uudisrakentamiseen ja suunniteltavien rakenteiden päämateriaali on betoni. Tällä hetkellä työstettävänä on muun muassa vaativan ja poikkeuksellisen vaativan luokan kerrostalokohteita, joten roolissa pääset näyttämään taitosi ja kehittymään myös korkean rakentamisen parissa!

LISÄTIETOJA


21.02.2021 - Kesätyömahdollisuuksia konetekniikan laitoksella


21.02.2021 - Konecranes kesätyöpaikat 2021

Konecranes kesätyöhaku 2021 käy kuumimmillaan! Voisiko joku näistä olla sinun seuraava kesätyösi: koneensuunnittelija, tuotannonkehityksen mekaniikkasuunnittelija, projekti-insinööri, tuotannonsuunnittelun työnjohtoharjoittelija, mekaniikkaan painottuva operatiivinen osto tai vaikka monet muut tuotannon kesätyöpaikat Hyvinkäällä tai Hämeenlinnassa? Tutustu kesätyömahdollisuuksiimme nyt ja jätä hakemus 1.3.2021 mennessä osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo


21.02.2021 - VTT Diplomityöpaikat

Are you looking for a thesis position? As part of our VTT Summer of Changemakers program, we offer several interesting opportunities in the research area of Biomass processing and products:

Apply before the 24th of February and start your career at VTT!


19.02.2021 - Paloturvallisuusasiantuntija, L2 Paloturvallisuus Oy

Etsimme paloturvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen L2 Paloturvallisuus Oy:lle joko Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon tai Ouluun. Mikäli olet oma-aloitteinen ja hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on intoa päästä kehittämään ammattitaitoaan matalahierarkisessa ja innovatiivisessa yrityksessä, tämä saattaa olla unelmatyöpaikkasi! L2 Paloturvallisuus tarjoaa loistavien työsuhde-etujen lisäksi energisen ja avoimen työskentelyilmapiirin, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

LISÄTIETOJA


03.02.2021 - Projektipäällikkö, Planera

Haluatko liittyä Suomen parhaimpien projektijohdon ammattilaisten bändiin? Planera Oy etsii pääkaupunkiseudulle itseohjautuvaa Projektipäällikköä joukkoonsa.

Planeralla projektit vaihtelevat pienemmistä korjausrakentamisen selvityksistä aina mittaviin ryhmäkorjaushankkeisiin, joissa linjasaneerausten yhteydessä useamman kiinteistön lämmitys muutetaan kustannustehokkaampaan ja vihreämpään muotoon. Projektipäällikön roolissa vastaat hankkeista kokonaisuudessaan, prosessin alusta loppuun. Et tee kaikkea itse, mutta koordinoit että kaikki tapahtuu ajallaan ja toteutetaan sovitusti. Hae viimeistään 15.02.2021 LISÄTIETOJA


03.02.2021 - Projektipäällikkö (teollisuus & tuulivoima), KSBR

KSBR etsii kasvunsa tueksi teollisuuden ja tuulivoiman monialaisista kokonaistoimituksista kiinnostunutta projektipäällikköä osaksi pientä, mutta varsin kansainvälistä moniprojektiympäristöä Lappeenrantaan, Pihtiputaalle, Oulunsaloon tai Vantaalle. Hae viimeistään 15.02.2021 LISÄTIETOJA


03.02.2021 - Projekti-insinööri (teollisuus & tuulivoima), KSBR

KSBR etsii kasvunsa tueksi teollisuuden ja tuulivoiman monialaisista kokonaistoimituksista kiinnostunutta projekti-insinööriä osaksi pientä, mutta varsin kansainvälistä moniprojektiympäristöä Lappeenrantaan, Pihtiputaalle, Oulunsaloon tai Vantaalle. Hae viimeistään 15.02.2021 LISÄTIETOJA


27.01.2021 - Tekninen myyjä, Helon Kuumasinkitys Oy

Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa oma-aloitteista ja kehittämishenkistä teknistä myyjää. Tässä monipuolisessa roolissa keskeisimpänä vastuualueena tulee olemaan perävaunujen ja kuumasinkityspalveluiden B2B-myynti. Pääset vastaamaan uusasiakashankinnasta, nykyisien asiakkuuksien hallinnoinnista sekä verkkokaupan toiminnasta. Saat vastuullesi Suomen markkinoilla uuden perävaunumerkin, jonka myynti tullaan aloittamaan verkkokaupan kautta, joten pääset mukaan myös verkkokaupan kehittämistyöhön. Verkkokaupan käynnistyttyä, tulet käsittelemään sen kautta tulleita tilauksia ja hoitamaan asiakasviestintää, sekä kehittämään konseptiin liittyviä toimintoja. LISÄTIETOJA


27.01.2021 - Laborantti-insinööri, kokoaikainen, Kempower

Me Studentworkilla etsimme Kempower Oy:lle laborantti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Kempowerille Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä tulee olemaan helmi-maaliskuun vaihteessa.

Laborantti-insinöörin roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoisien tehtävien parissa kehittäen sähköautoihin liittyvää lataustekniikkaa. Pääasiallisesti työtehtäviisi tulee kuulumaan lataustekniikkaan liittyvä testaaminen, johon kuuluu testausjärjestelyn ja -ohjelmistojen rakentaminen sekä laitteiden mittaaminen ja monipuolinen testaaminen. Lisäksi pääset tekemään myös sähkösuunnittelua. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten voit olla vielä urasi alkupään tekijä tai jo enemmän kokemusta omaava henkilö. Arvostamme harrastuneisuutta ja kiinnostusta sähkötekniikkaa ja elektroniikkaa kohtaan sekä soveltuvaa opintotaustaa.

Linkki ilmoitukseen: https://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/179660?hsLang=en


27.01.2021 - Summerjobs at Rosendahl Nextrom Oy

We are looking for one or two University students to our Mechanical engineering department to work with customer and R&D projects as a design engineer trainee to our office in Vantaa, near Helsinki-Vantaa airport. Are you a mechanical engineering student who is passionate about mechanical engineering and 3D-modelling with experience of creating technical part and assembly drawings? It yes, this could be a great change for you! APPLY HERE


21.01.2021 - Harjoittelija, Taitorakenneyksikkö, Väylävirasto

Rakennustekniikan teekkari, hae kesätöihin Väyläviraston taitorakenneyksikköön!
Monipuoliset tehtävät liittyen siltojen ja muiden taitorakenteiden (mm. tunnelit, tukimuurit, kanavarakenteet, merimerkit) suunnittelun, rakentamisen, tarkastusten ja korjausten ohjaamiseen ja teettämiseen. Taitorakennerekisterin tietosisällön tarkastus- ja parantamistehtävät. Osallistuminen valvontatehtäviin ja valvontaraporttien laadinta. Osallistuminen varasiltojen tarkastuksiin. Mahdollisuus saada laaja valtakunnallinen kokonaiskuva siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnittelusta, rakentamisesta, korjaamisesta ja omaisuudenhallinnasta.

Hakijalta odotamme
Rakennustekniikan opinnot (esim. 2-3 v), eduksi katsomme sillanrakentamiseen liittyvät opinnot tai niihin suuntautuminen. Tehtävässä odotetaan uteliasta mieltä taitorakenteita kohtaan sekä matkustusvalmiutta tilanteen niin salliessa.

Haku on auki perjantaihin 29.1 asti osoitteessa https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=31-18-2021


15.01.2021 - [aTalent] Hepacon: LVI-valvoja/asiantuntija

Hepacon etsii nyt Helsingin toimipisteeseensä LVI-valvojaa/asiantuntijaa. Rooli on sopeutettavissa hakijan taustaan, joten tehtävä on erinomainen mahdollisuus niin valvojan tehtäviin pyrkivälle kuin jo alalta vahvan osaamisen hankkineelle henkilölle. Keskeisin osa työnkuvaasi on hoitaa LVI-valvontaa työmailla valvoen niin työn sopimuksenmukaista laatua, kustannuksia kuin ajankäyttöäkin. Roolisi on tärkeä myös eri tahojen yhteistyön sujuvoittamisen kannalta ja toimitkin monien erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Valvonnan lisäksi pääset mukaan suunnittelun ohjauksen ja konsultoinnin tehtäviin, mikä tuo tehtäviisi lisää monipuolisuutta.

Hae viimeistään: 31.01.2021

LISÄTIETOJA


12.01.2021 - [aTalent] Kesätyöpaikat, Caruna Oy

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 700 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä siis kuulostaisi kesä Carunalla monipuolisissa tehtävissä? Carunalla on avoinna nyt useita erilaisia kesätyöpaikkoja!

LISÄTIETOJA


07.01.2021 - Career Brewery, Hartwall Oy

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on valmistuneille tai valmistumisen kynnyksellä oleville tarkoitettu graduate-ohjelma, johon valitaan vuosittain kolme tulevaisuuden osaajaa.

Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työtehtäväsi voivat koostua muun muassa tuotannon ja materiaalien suunnittelusta sekä ohjauksesta, kustannuslaskennasta, analysoinnista ja raportoinnista. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin, kuten pakkausmateriaalien sekä tuotteiden kehittämiseen, teknisempään kehitykseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessin ja tuotannon kehittämiseen, omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen. Ohjelman jälkeen tarjoamme vakituisen työsuhteen sinulle sopivassa tehtävässä.

Hakuaika on auki 11.1.-31.1.2021.

Kiinnostuitko? Tsekkaa lisää täältä:www.hartwall.fi/careerbrewery


06.01.2021 - [aTalent] Hankintainsinööri, Kospro Oy

Vauhdilla kasvava Kospro etsii vahvistusta muutaman hengen tiimiinsä Espoon Otaniemeen! Tässä vakituisessa ja täysipäiväisessä Hankintainsinöörin roolissa osallistut rakentamisen hankintaprosessien jokaiseen vaiheeseen aina tarjouspyynnöstä sopimukseen: kartoitat toimittajia, koostat tarjouspyyntöjä ja lähetät tarjouksia sekä käyt urakka- ja sopimusneuvotteluita. LISÄTIETOJA


05.01.2021 - [aTalent] Rakennusinsinööri, Partners at Noste Oy

Partners at Noste etsii tiimiinsä Rakennuttajainsinööriä täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ytimeen, Kamppiin. Tässä roolissa toimit kokeneiden Projektipäälliköiden tukena isoissa, pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin keskittyvissä hankkeissa tutustuen kehityshankkeiden läpiviennin valmisteluun, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja organisointiin kokonaisuudessaan. LISÄTIETOJA


30.12.2020 - [aTalent] Patenttiasiamies, Heinonen & Co Oy

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patenttiasiamiestä! Patenttiasiamiehenä työskentelet asiakkaiden luotettuna asiantuntijana monipuolisten mekaniikan ja elektroniikan alojen toimeksiantojen parissa. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkosto tuo tehtäväkenttään hyvin kansainvälisiä toimeksiantoja ja asiakkuuksia. Päivittäisessä työssäsi hallitset asiakasprojektien elinkaarta: laadit patentoitavuus- ja toiminnanvapausselvityksiä, loukkausanalyysejä ja patenttihakemuksia. Lisäksi huolehdit patenttihakemusten käsittelystä ja tarjoat asiakkaille IRP-strategista arviointia koskien ratkaisujen suojaamista. Työ on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, mutta tukenasi on 10 henkinen patenttitiimimme, joka koostuu muista patenttiasiamiehistä sekä patenttikäsittelijöistä. LISÄTIETOJA


30.12.2020 - [aTalent] Patentti-insinööriharjoittelija, Heinonen & Co Oy

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patentti-insinööriharjoittelijaa! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ICT- ja elektroniikka-alan toimeksiantoihin liittyvän taustatutkimuksen parissa ja saat siten erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisista asiakasprojekteista sekä kehittyä patenttialan tehtävissä! LISÄTIETOJA


14.12.2020 - [aTalent] Tekla Developer, A-insinöörit

A-Insinöörit etsii rakennesuunnittelun toimialan ja BIM/VDC -tiimin kasvun tueksi tietoteknisesti näppärää Tekla Developeria Tampereelle, Espooseen, Kuopioon tai Ouluun. Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! LISÄTIETOJA


14.12.2020 - [aTalent] BIM Specialist, A-insinöörit

A-Insinöörit etsii rakennesuunnittelun toimialan ja BIM/VDC -tiimin kasvun tueksi teknisesti näppärää BIM Spelialistia Tampereelle, Espooseen, Kuopioon tai Ouluun. Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! LISÄTIETOJA


14.12.2020 - [Studentwork] Laitossuunnittelija, Rejlers Finland Oy

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle laitossuunnittelijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Poriin, mutta työn voi suorittaa osittain etänä. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Tehtävässä toimit osana projektitiimiä asiakasprojektien parissa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden laitossuunnitteluun liittyvät tehtävät, kuten putkistosuunnittelu ja erilaisten teräsrakenteiden suunnittelu. Roolissasi saat upean mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ja mielenkiintoisiin teollisuuden laitossuunnitteluun liittyviin projekteihin. LISÄTIETOJA


14.12.2020 - Kesätyöhaku, Sweco

Huomio tekniikan alan opiskelijat! Swecon kesätyörekry on nyt auki! Haemme kesätöihin opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä rakennus- ja suunnittelualan asiantuntijoina. Hakuaika kesätöihimme on 7.12.2020-15.2.2021, mutta nopeat syövät hitaat, eli kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa kesäduunipaikka mahdollisimman pian. Tarjoamme kesätöitä toimipisteissämme ympäri Suomea. Jos tehtävistä ei mikään suoraan osu sinun osaamisalueeseesi, voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, käymme niitä aktiivisesti läpi. LISÄTIETOJA


09.12.2020 - Development engineer, Metsä Spring

Haemme Metsä Springille Development Engineer –tehtävään uran alkupuolelle olevaa tekijää. Yhteistyöprojektissa Valmetin kanssa pilotoidaan laitetta, jolla tuotetaan märästä paperimassasta 3D-teknologialla mm. muovia korvaavia valmiita tuotteita. Haemme henkilöä, joka operoi, testaa, analysoi ja kehittää pilot-laitteella tekemistä. Tämä vakituinen tehtävä sijoittuu aluksi Jyväskylään ja sieltä projektin toisessa vaiheessa ensi syksynä Äänekoskelle. Tehtävässä pääsee itse osallistumaan "kädet savessa" merkittävään globaaliin kehitystyöhön ja oppimaan paljon uutta. Tehtävä on myös erinomainen portti isoon metsäteollisuuden konserniin, jossa investoidaan vahvasti tulevaisuuteen. LISÄTIETOJA


23.11.2020 - Diplomityöntekijä, projekti-insinööri, Partners at Noste

Oletko sinä diplomityöntekijämme, joka on mukana kehittämässä uudenlaista palvelumallia ja liiketoimintaa Nosteelle? Etätyön lisääntyessä työnteon tavat ja toimistomarkkina ovat murroksessa. Nykyiset toimistot eivät enää sellaisenaan ole toimivia, vaan vuokralaiset hakevat joustavampia ja monikäyttöisempiä vaihtoehtoja. Me Nosteella etsimme aktiivisesti ratkaisuja muuttuvaan kysyntään. Diplomityössä kartoitetaan markkinaa sekä osallistutaan toimintamallien kehittämiseen. LISÄTIETOJA


20.11.2020 - Projekti-insinööri, diplomityöntekijä, Hemfec

Haemme sekä Porin että Vantaan toimipisteillemme projekti-insinöörejä tuotantotekniikkaan liittyviin kehittämishankkeisiin. Tyypillinen työviikkosi voi sisältää asiakaskäyntejä, uusien tuotantomenetelmien innovointia ja konseptointia, projektiin liittyvän dokumentaation laatimista ja kokoamista, mekaniikkasuunnittelua ja mallinnustyötä 3D CAD-ohjelmistoilla, asiakaspalavereihin osallistumista, myyntityössä avustamista, sekä valmistus- ja kokoonpanopiirustusten laadintaa. Työn voi aloittaa jo maisterivaiheessa, tarvittaessa osa-aikaisesti. Työn ohessa on mahdollista tehdä myös diplomityö. Luemme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. LISÄTIETOJA


20.11.2020 - Kesätyöwebinaari, A-insinöörit

Hei sinä opiskelija tai vastavalmistunut rakennusalan taitaja! Joko tiedät mitä teet ensi kesänä? Raotamme 1.12. klo 9 alkaen toimistojemme ovia virtuaalisesti ja kerromme mitä kaikkea tuleva kesä tarjoaa lupaaville osaajille. Tule siis kuulemaan vuoden 2021 kesäduuneistamme ja juttelemaan virtuaalikahveille toimarimme Jyrki Keinäsen, rekrytoivien esimiesten sekä nuorten asiantuntijoidemme kanssa, ja nappaa samalla parhaat vinkit kesätyöhakuun. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kesätyöwebinaariimme! LISÄTIETOJA


16.11.2020 - [aTalent] LVI-suunnittelija, Russet

Korjausrakentamisen suunnitteluun ja valvontaan erikoistunut Suunnittelutoimisto Rusttet etsii tiimiinsä Vantaalle kehittymishaluista LVI-suunnittelijaa tai LVI-suunnittelun tiiminvetäjää. Rusttetilla pääset mukaan toteuttamaan monipuolisia korjausrakentamisen LVI-suunnittelun hankkeita, joiden haastavuus määräytyy oman kokemuksesi mukaan. Rusttetin erikoistumisalueena ovat asuinrakennusten ja taloyhtiöiden putkiremontit. Työ sisältää toimimista asiakasrajapinnassa ja osallistumista esimerkiksi taloyhtiön kokouksiin sekä mahdollisesti roolistasi riippuen projektinjohdollisia vastuita. Tehtävässä sinun on mahdollista päästä tekemään myös valvontaa ja kiinnostus tätä puolta kohtaan nähdäänkin eduksi. LISÄTIETOJA


14.11.2020 - [aTalent] Projekti-insinööri (Tampere), T2H Pirkanmaa Oy

Haluatko kovassa lennossa olevan yrityksen matkaan tavoitteenasi kasvaa ja kehittyä asuntorakentamisen ammattilaiseksi? Hyvä! Haluatko aloittaa tuon matkan organisaatiossa, jossa vastuuta ja etenemismahdollisuuksia saa sitä mukaa, kun näyttöjä kertyy? Vielä parempi! Suotuisan markkinakehityksensä myötä T2H Pirkanmaa on nimittäin nyt vahvistamassa tiimiään potentiaalisella ja motivoituneella projekti-insinöörillä! LISÄTIETOJA


14.11.2020 - [aTalent] Hankekehittäjä (Tampere), T2H Pirkanmaa Oy

Haluatko kovassa lennossa olevan yrityksen matkaan tavoitteenasi kasvaa asuntobisneksen ammattilaiseksi? Hyvä! Haluatko aloittaa tuon matkan organisaatiossa, jossa vastuuta ja etenemismahdollisuuksia saa sitä mukaa, kun näyttöjä kertyy? Vielä parempi! Suotuisan markkinakehityksensä myötä T2H Pirkanmaa on nimittäin nyt vahvistamassa tiimiään potentiaalisella ja motivoituneella hankekehittäjällä! LISÄTIETOJA


29.10.2020 - [aTalent] Työnjohtaja, Rouvari Oy

Rouvari etsii tiimiinsä kehittymishaluisia Työnjohtajia pääkaupunkiseudun monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin. Teemme projekteja niin asuinkiinteistöihin kuin myös liike- ja toimitilapuolella, kuten kouluihin ja päiväkoteihin. Rouvarin henkilöstö koostuu noin kolmestakymmenestä alan ammattilaisesta, joista ⅓ työskentelee toimihenkilötehtävissä ja loput asentajina. Työpöydällesi saat monipuolisia ja välillä haastaviakin kohteita, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. Olisi hienoa, jos sinua kiinnostaa Vastaavana Työnjohtajana toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin! LISÄTIETOJA


29.10.2020 - [aTalent] Rakennustekninen kuntotarkastaja, Serviz Oy

Serviz etsii nuorekkaaseen joukkoonsa aktiivista rakennustekniikan insinööriä kuntotarkastusten pariin pääkaupunkiseudulle! Tässä työtehtävässä pääset tuottamaan kiinteistöjen kuntotarkastuksia ja sisäilmatutkimuksia Servizin asiakastarpeisiin räätälöidyn palvelun kautta. Servizin kehittämät nykyaikaiset työvälineet tukevat sinua työssäsi ja antavat sinulle eväät ajankäyttösi optimoimiseen ja työssäsi onnistumiseen. LISÄTIETOJA


29.10.2020 - [aTalent] Projektipäällikkö trainee-ohjelma, Jartek

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin. Pääset Trainee- ohjelman aikana tutustumaan Jartekin toiminnan eri osa-alueisiin kokeneempien asiantuntijoiden rinnalla. Projektit liittyvät räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseen sahalaitoksiin. Projektikaaren osa-alueisiin lukeutuu mm. valmistus, hankinta, asennusvalvontajan käyttöönotto sekä projektien mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun tehtävät ja niiden koordinointi. LISÄTIETOJA


18.10.2020 - [Academic Work] Elementtisuunnittelija, Lujabetoni Oy

Etsimme asiakkaallemme Lujabetonille elementtisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tulet osaksi Kärsämäen tehtaan tiimiä, mutta voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan elementtisuunnittelusta sekä olemaan mukana suunnittelupuolen toiminnan kehittämisessä tulevaisuudessa. Mikäli sinulla on tehtävän kannalta relevantti koulutustausta sekä mielellään jo jonkin verran työkokemusta elementtisuunnittelusta taustalla, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa vauhdikkaasti. LISÄTIETOJA


15.10.2020 - [Academic Work] Jr. Suunnittelija, Lean 4D Oy

Miltä kuulostaa joustava ja osa-aikainen etätyö mallintamisen ja 4D aikataulusuunnittelun parissa? Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden esimerkiksi insinööri-opiskelijalle päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta ja kehittämään osaamista. LISÄTIETOJA


15.10.2020 - Mekaniikkasuunnittelija, Ensto R&D

Verkonrakennuksen tuotekehityksessä, Enston Porvoon toimipisteessä olisi tarvetta reippaalle, työtäpelkäämättömälle tekijälle. Olet opintojesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut. Työtehtäväsi tulee olemaan maakaapelivarusteiden koostaminen (kittaus). Työssä tehdään räätälöityjä varustepaketteja, joille tehdään asennusohjeet ja jotka tarvittaessa koeasennetaan. LISÄTIETOJA


10.10.2020 - [ABB Oy] Osa-aikaharjoittelija, System Drives

Tarjoamme osa-aikaista (n. 18h / viikko) palkallista harjoittelijan tehtävää ABB Oy, Motion, SD (System Drives) -organisaatiossa Helsingissä. Tehtävässä toimit SD:n ylläpidon Cabinets-tiimin mekaniikkasuunnittelijaharjoittelijana. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä taajuusmuuttajien mekaniikkasuunnittelua, detail- , mitta- ja kokoonpanokuvien päivitystä, lisäksi tuotekonfiguraatioiden päivittäminen on osa työnkuvaa. Työssä käytetään Creo, Autocad, SAP & Microsoft Office työkaluja. Opit työssäsi tuntemaan taajuusmuuttajan toiminta- ja suunnitteluperiaatteet. LISÄTIETOJA


06.10.2020 - [Studentwork] Tuotehallinnon koordinaattori, Chiller Oy

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Chiller Oy:lle osa-aikaista Tuotehallinnon koordinaattoria vähintään vuoden mittaiseen työsuhteeseen Tuusulaan. Tehtävä on osa-aikainen (15-30h/vko) ja kesällä työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi rakennusalan, energia-alan tai konetekniikan opiskelijalle. Tuotehallinnon koordinaattori on uusi rooli tuotekehitystiimissä. Tehtävässä tulet tekemään materiaalien ylläpitoa, päivitystä ja teknistä dokumentointia. Tehtäviisi kuuluu lisäksi mm. kaaviokuvien piirtäminen puhtaaksi AutoCadia käyttäen ja tiedonkeruu organisaation sisällä. Vastaat tietokannan sisällön laadusta, ajantasaisuudesta ja yhteyksistä tuoteteollisuuteen ja tiedon käyttäjiin. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tuotepäälliköiden ja tuotekehityspäällikön kanssa. Aikaisempaa työkokemusta tehtävässä ei välttämättä vaadita. Tärkeintä on aito kiinnostus tehtävää ja alaa kohtaan sekä soveltuva opintotausta. Hae mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.10. LISÄTIETOJA


26.09.2020 - [aTalent] A-insinöörit, useita positioita

A-Insinöörit etsivät nyt joukkoonsa rakennesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä eri puolille Suomea! Tehtävä sopii henkilölle, joka on jo kerryttänyt osaamistaan vastaavien tehtävien parista ja haluaa päästä kehittämään osaamistaan mielenkiintoisten projektien parissa! Lisätietoja avoimista paikoista sekä A-Insinööreistä löydät helposti alla olevien linkkien kautta. LISÄTIETOJA


25.09.2020 - [Ahma] Projektiassistentti

Haemme projektiassistentti / -insinööri rakennuttamistehtäviin talonrakennus- ja korjaushankkeisiin pääkaupunkiseudulle. Ahma insinöörit Oy tarjoaa talonrakennusalan korjaus- ja uudisrakennushankkeiden projektinjohdon-, rakennuttamisen ja valvonnan palvelut hankkeen kaikissa vaiheissa. Asiantuntijoillamme on laaja-alainen kokemus niin rakennus- ja kuin taloteknisten töiden sekä työturvallisuusasioiden osalta. Lisätietoa Ahmasta tästä. LISÄTIETOJA


08.09.2020 - [Hefmec] DI-työntekijä

Rekrytoimme nyt Hefmeciin DI-työntekijöitä! Olemme kone- ja tuotantotekniikan asiantuntijatalo. Ratkaisemme eri toimialojen kone- ja tuotantotekniikkaan liittyviä ongelmia ja vastaamme vaativista tuotannonkehittämishankkeista sekä koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteista. Olemme teettäneet vuosien varrella useita diplomitöitä erityisesti kone- ja tuotantotekniikan alalta. Ratkomme joka viikko tuotantoon ja tuotantotekniikkaan liittyviä ongelmia, ja kehitämme uusia tuotantomenetelmiä - ja laitteita. Useimmat diplomityöt ovat liittyneet juuri näihin tuotantotekniikan osa-alueisiin. LISÄTIETOJA


13.05.2020 - [Studentwork] Junior suunnitteluinsinööri tehdas- ja laitesuunnitteluun, Rejlers Finland Oy

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Rejlers Oy:lle asiakaslähtöistä ja oppimishaluista Junior suunnitteluinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. LISÄTIETOJA


30.04.2020 - [Academic Work] Projekti-insinööri vesiprosessien pariin

Etsimme asiakkaallemme HyXolle hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa projekti-insinööriä. Tehtävässä pääset hyppäämään heti tositoimiin koulutustasi vastaavien mielenkiintoisten vesiprosessien projektien parissa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset osaamisesi kehittyessä yhä haastavimpiin projekteihin mukaan. Lisäksi HyXo tarjoaa avoimen työilmapiiri, jossa työntekijät todella viihtyvät ja uudet kollegasi ottavat sinut ja osaamisesi innolla vastaan! Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään! LISÄTIETOJA


23.03.2020 - [Lenz] Kesätyö

Kone- ja automaatiotekniikasta innostunut poikkitieteelliseen tiimiin kesäksi Turkuun. Etsitkö kesätyötä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja ympäröimään itsesi monimuotoisella tiimillä täynnä erilaisia ajattelijoita? Koetko, että sinulla on paljon potentiaalia ja innostusta kehittää ja muuttaa maailmaa? Koetko, että työkokemuksen puute ehkäisee sinua saamasta ansaitsemaasi mahdollisuutta päästä näyttämään kyntesi? Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin myönteisesti, olet löytänyt oikeaan paikkaan ja kääntänyt katseesi kohti Suomen siisteimpiä kesätöitä! Lenz tarjoaa merkityksellistä kesätyötä eri alojen korkeakouluopiskelijoista koostuvissa projetitiimeissä. Valitut opiskelijat pääsevät osaksi kahta 5 hengen projektitiimiä, joka toimii kesän ajan projektissa, jonka yritys on tilannut Lenziltä.Tänä kesänä etsimme yhtä kone- ja automaatiotekniikasta kiinnostunutta osaksi meidän tiimiä ratkaisemaan perinteisen tuotantolaitoksen koulutukseen ja perehdytykseen liittyviä haasteita. Projektissa pääset tutustumaan yrityksen toimintaan kokonaisvaltaisesti ja sinut perehdytetään eri tuotantoon liittyvien tehtävien toteutukseen. Lisää tietoa projekteista ja hakuohjeet: bit.ly/lenzhakuauki . Hae viimeistään 25.3. mennessä, mutta mielellään aikaisemmin, sillä otamme vastaan ensimmäiset 500 hakemusta. Lisäksi hyvä tietää, että kaikki projektitiimin jäsenet tulevat perustamaan yrityksen OP-kevytyrittäjyyden kautta ja toimimaan virallisesti yrittäjinä koko kesän. Yrittäjyyttä ei kannata säikähtää, sillä saat siihen apua Lenzin perustajilta ja kumppaneiltamme OP Kevytyrittäjä -tiimissä. Vaikka työ onkin projektiluontoinen, jatkoa voi silti olla myöhemmin tiedossa - joko yrityksessä, jolle projekti on toteutettu tai pääsemällä osaksi ACE Consultingin yrittäjäyhteisöä. Yrittäjyydessä korostuvat sekä vastuu että vapaus. Tätä heijastaa myös työstä maksamamme korvaus, 18 e/h. Kesätyöprojekteissa työskentely on täysipäiväistä eli 150 h/kk ja yhteensä 375 h kesän aikana. Kesän aikana jää aikaa myös pieneen kesälomaan. Projektit toteutetaan 1.6.-31.8.2020 välisenä aikana. Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä: :=:TUoxZ0xIT3VMMkl3bzI1bXFKazBuSjVhWXpNYw==:=:. LISÄTIETOJA


10.03.2020 - [aTalent] Rakennesuunnitelija, SRT

SRT-Uusimaa etsii joukkoonsa Rakennesuunnittelijaa Järvenpäähän tai Kuopioon. Sinulla tulisi olla kertynyt jo aiempaa suunnitteluosaamista ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävässä menestymistä tukevat hyvät yhteistyötaidot, avoimuus sekä halu oppia uutta. Rento ja läpinäkyvä toimintakulttuurimme antaa tukea visaisimmissakin ongelmissa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa rakennesuunnittelijana monipuolisten suunnittelutehtävien ja tuotekehityksen parissa. LISÄTIETOJA


08.03.2020 - Traineeohjelma, JM Suomi Oy

Oletko hakemamme tulevaisuuden projektinjohtaja? Pitkäjänteisyys on yksi JM:n arvoista ja siksi haluammekin tarjota sinulle mahdollisuuden luoda urapolkusi perustan JM:llä projektinjohdon traineeohjelmassamme. Mikäli kahden vuoden harjoitteluohjelmasi kanssamme sujuu hyvin, on sinulla mahdollisuus päästä osaksi projektinjohtotiimiämme ja olla mukana suunnittelemassa tulevaisuuden kestäviä ympäristöjä. LISÄTIETOJA


05.03.2020 - [Academic Work] Projects Supervising Engineer, Ima Engineering LTD Oy

Etsimme insinööriä hoitamaan projekteja analysaattiorijärjestelmän valmistuksen seurannasta loppuasennukseen, kalibrointiin ja jälkihoitoon. Jos haluat vapautta työskennellä itsenäisesti niin asiakasyrityksillä kuin etänä kotoa käsin, tämä voi olla sinun paikkasi! LISÄTIETOJA


04.03.2020 - [Academic Work] Sähkö- tai automaatioalan kesätyöntekijä, Sähköpare Oy

Oletko innokas ja tuumasta toimeen -asenteen omaava tekijä, jolla on opintotaustaa automaatio- tai sähköalan parista? Asiakasyrityksemme Sähköpare Oy etsii kahta kesätyöntekijää vaihtuvien toimistotehtävien ja työmaakäyntien pariin Helsinkiin ja Espooseen. Tämä on mainio mahdollisuus sinulle, joka haluat laajentaa osaamistaan ja saada oppia kokeneemmilta työkavereilta kasvavassa yrityksessä. LISÄTIETOJA


03.03.2020 - [Academic Work] Mechanical Project Engineer, Konecranes

Palatko halusta päästä näyttämään taitosi osana kansainvälistä tekniikan alan yritystä ja kehittää itseäsi osana ammattilaisten tiimiä? Etsimme nyt asiakkaallemme Konecranesille kehittymishaluista insinööriä työskentelemään STS-toimitusprojektien parissa. Mikäli loistavat kehitysmahdollisuudet ja monipuoliset työtehtävät konetekniikan parissa kiinnostavat, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään! LISÄTIETOJA


28.02.2020 - [Academic Work] Kesätyöntekijä, KAS-Telineet Oy

Oletko oppimisnälkäinen ja tehokas tekijä, ja etsit kesätyötä monipuolisten työtehtävien parista? Etsimme asiakkaallemme KAS-Telineet Oy:lle kesätyöntekijää työnjohtajan tueksi. Tässä työtehtävässä päivät eivät ole samanlaisia, sillä pääset toimistotehtävien lisäksi käymään työmailla ja kehittämään osaamistasi läheisessä yhteistyössä kokeneiden kollegoiden kanssa. Mikäli omaat innokkaan ja tuumasta toimeen tarttuvan asenteen sekä aikaisempaa kokemusta työmaalta, saatat olla etsimämme henkilö! LISÄTIETOJA


27.02.2020 - [aTalent] Production Supervision, Planmeca

Planmeca - yksi Suomen menestyneimmistä terveysteknologian pioneeriyrityksistä - etsii tuotantotiimiinsä Production Supervisor:ia varmistamaan, että Planmecan tuotantotavoitteet toteutuvat nyt ja tulevaisuudessa. LISÄTIETOJA


25.02.2020 - [Academic Work] tuotannon toimihenkilö, Componenta Manufacturing Oy

Miltä kuulostaa monipuolinen kesätyö tuotannonohjauksen parissa, jossa pääset myös perehtymään esimiestyöhön? Etsimme asiakkaallemme Componenta Manufacturing Oy:lle innokasta ja itseohjautuvaa tuotannon toimihenkilöä, joka osaa toimia myös asiakasrajapinnassa! Mikäli sinulla on kokemusta ERP järjestelmästä ja haluat kehittää osaamistasi itsenäisessä ja nopeatempoisessa positiossa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään! LISÄTIETOJA


25.02.2020 - Kesätyöntekijä

Oletko etsimämme, veneilystä ja moottoreista kiinnostunut tuleva koneinsinööri? Etsimme kesätyöntekijää vahvistamaan varaosamyyntiämme. Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti asiakkaiden palvelu ja neuvominen puhelimitse, myymälän puolella avustaminen ja muut telakalla vastaan tulevat tehtävät. Kokemus erilaisten moottoreiden polttoaine-ja sähköjärjestelmistä sekä kaikki kokemus veneistä tai muista ajoneuvoista katsotaan hakijoille eduksi. Suomen ja Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi perustason MS Office osaamista. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii sekä hyviä sosiaalisia että asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä motivoitua ja kiinnostusta alaan. Suomen Venehuolto Oy toimii Volvo Penta Centerinä Helsingin Lauttasaaressa. Toimimme keskuskorjaamona ja maahantuojana Volvo Penta merimoottoreille, vetolaitteille ja niiden varaosille. Tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla 28 virallisen Volvo Penta-jälleenmyyjämme kautta ympäri Suomen. Annamme työssä tarvittavan perehdytyksen Volvo Penta tuotteisiin. ISO9001 ja 14001 standardien mukainen toiminnanohjausjärjestelmämme on sertifioitu DNV GL:n toimesta. Asiakaskuntamme muodostuu yksityisistä veneilijöistä, jälleenmyyjistä, viranomaisista, venekauppiaista sekä muista merenkulun ja venealan ammattilaisista. Työpaikkojen määrä: 1 Työn kesto: määräaikainen Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Työt voi aloittaa mahdollisuuksien mukaan heti osa-aikaisena. Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Vantos keskiviikkoisin 14-17 p. 044 49 499 42 Hakemukset, CV ja palkkatoive 15.3.2020 mennessä: :=:bko1em8wT21xS0xoTXp4PQ==:=:


19.02.2020 - Prosessityöntekijä, Sika Finland

Rakennusmateriaalitekniikasta ja prosessituotannosta kiinnostuneet huomio. Etsimme kesätöihin prosessinohjaajaa Sika Finlandin Espoossa (Koskelo) sijaitsevalle lisäainetehtaalle. Työt alkavat kesäkuussa (10.6. tai 17.6.) ja kestävät syyskuun puoleen väliin (13.9.). Työssä pääset osallistumaan betonin lisäaineiden tuotantoprosessiin. Työtehtävät pitävät sisällään prosessinohjausta, laadunvalvontaa ja tuotteiden siirtelyä trukilla sekä lähettämötyötä. Tehtävä ei ole luonteeltaan valvomossa istumista, vaan varsin fyysistä työtä. Tehtävissäsi pääset tekemään erilaisia laadunvalvontatestejä kuten tiheys- ja ph-mittauksia sekä ohjaamaan prosessia operoimalla venttiilejä ja varmistamalla raaka-aineiden riittävyyden. Työssä työskennellään erilaisten kemikaalien parissa, joten työ vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta prosessissa sekä valmiissa tuotteissa säilyy korkeat laatuvaatimukset. Aikaisempi kokemus SAP:sta, Excelistä ja trukin käytöstä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Sika Finland tarjoaa prosessitekniikasta kiinnostuneelle erinomaisen kesätyöpaikan, jossa on mahdollisuus päästä työskentelemään vastuullisten, monipuolisten ja opettavaisten työtehtävien pariin. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla pääset oppimaan niin prosessituotannon lainalaisuudet kuin myös trukinajotaidon. Tässä on loistava tilaisuus päästä opettavaiseen ja kiinnostavaan kesätyöhön, joten mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 21.3. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat joustavasti toukokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Petri Manniselta, 050 365 4671, :=:b0pTaG96eWhNSjRocFRJMHB6eU5NenhocDJ5ZUxGNXdvMjA9:=:


29.01.2020 - [aTalent] Rakennussuunnittelija, Konstru Oy

Insinööritoimisto Konstru Oy etsii nyt joukkoonsa Rakennesuunnittelijaa monipuolisten korjausrakentamisen projektien pariin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, joten se sopii parhaiten opintojaan viimeistelevälle tai jo valmistuneelle. Hakijalta edellytetään osaamista rakennesuunnittelusta, eduksi katsotaan kokemus korjausrakennesuunnittelusta. LISÄTIETOJA


28.01.2020 - [aTalent] (Jr.) Patent Attorney, Espatent

Espatent etsii tiimiinsä (Jr.) Patent Attorney:ta kasvamaan ja kehittymään patentoinnin ammattilaiseksi. Tehtävässä pääset työskentelemään poikkitieteellisesti huipputeknologian suojaamisen parissa, hyödyntäen teknistä asiantuntemustasi sekä juridiikkaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta patenttialalta, sillä Espatent tarjoaa sinulle mahdollisuuden kouluttautua patenttiasiamieheksi työsi ohessa. Espatent sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden ympäröimänä Helsingin ydinkeskustassa. LISÄTIETOJA


21.01.2020 - [Green Building Partners] Harjoittelija rakennusten hiilijalanjälkilaskennan projektitehtäviin

Green Building Partners on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Työantajana huolehdimme yhdessä toistemme hyvinvoinnista, hyvästä yhteishengestä ja työssä viihtymisestä. LISÄTIETOJA


17.01.2020 - [Academic Work] Automaatioinsinööri, Konecranes

Etsimme Konecranesille automaatioinsinööriä. Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on jo jonkin verran kokemusta suunnittelupuolen tehtävistä ja Siemensin TIA Portalista. Tehtävään sisältyy muun muassa PLC- ja HMI-ohjelmointia teollisuusnostureiden toimitusprojekteissa, sekä nosturien käynnistystoimintaa asiakaskohteissa maailmanlaajuisesti. Tehtävässä pääset siis myös matkustamaan! Työhösi saat kokeneen tiimin ympärillesi - Konecranesilla on myös erinomaiset urakehitysmahdollisuudet. Lue lisää ja tartu uusiin haasteisiin lisätietoja-linkin takaa: LISÄTIETOJA


09.01.2020 - [Academic Work] Suunnitteluinsinööri Espooseen Howden Turbo Fans Oy:lle

LISÄTIETOJA


08.01.2020 - [Hefmec Engineering Oy] Hefmec Engineering Trainee -ohjelma

LISÄTIETOJA


08.01.2020 - [Academic Work]Tekninen piirtäjä Winco Oy

LISÄTIETOJA


29.10.2019 - [Hefmec Engineering Oy] Rekrytoimme nyt mekaniikkasuunnittelijoita! Mahdollisuus myös DI-työhön!

Olemme koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja tarjoava asiantuntijatalo. Ratkaisemme eri toimialojen kone- ja tuotantotekniikkaan liittyviä ongelmia ja vastaamme vaativista tuotannonkehittämishankkeista. Työllistämme pääosin konetekniikan Diplomi-insinöörejä ja loppuvaiheen DI- opiskelijoita. Meillä pääset tekemään mekaniikkasuunnittelua, ratkaisemaan asiakkaamme tuotantoteknisiä ongelmia ja innovoimaan uusia tuotantomenetelmiä. LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [aTalent] Sako - Tuotepäällikkö, siviilikiväärit

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [aTalent] Sako - Asesuunnittelija

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [aTalent Recruiting]Tuotannon Kehitysinsinööri

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [Studentwork] JUNIOR TUOTEPÄÄLLIKKÖ, KOKOAIKAINEN, YTM-INDUSTRIAL OY, VANTAA

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [Studentwork] ASSISTANT CHEMIST, FULL-TIME, MASTON OY, VEIKKOLA

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [Hefmec]Mekaniikkasuunnittelija, Vantaa

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [Efficio] Konsultti

Haemme tiimiimme uutta tekijää noin puolen vuoden mittaiselle projektirupeamalle pääkaupunkiseudulla. Jos olet opintojesi loppupuolella ja kiinnostunut konsultin työstä, hae nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä! Hyvin suoriutuvalle harjoittelijalle voidaan tarjota mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa esimerkiksi Lontoon toimistolla. LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [Academic Work]Suunnitteluinsinööri Boomeranger Boats Oy:lle Loviisaan

LISÄTIETOJA


28.10.2019 - [ABB]ABB Talent -ohjelman haku käynnissä 10.11.2019 asti

LISÄTIETOJA


17.05.2019 - [Okrent]Tarjoamme viherrakennusalan kesätöitä

(pihojen ja viheralueiden rakennus- ja hoitotyöt sekä maanrakennustyöt) Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Lähetä hakemus otsikolla otispiha okrent(at)okrent.fi

Työturvallisuuskortti vaaditaan useissa työkohteissa. Lisätietoja 045-1134368


17.05.2019 - [Okrent]Tarjoamme varastotyötä pääkaupunkiseudulla

Syksyllä mahdollisesti voi jatkaa osa-aikaisena. Lähetä hakemus otsikolla otisvarasto okrent(at)okrent.fi www.okrent.fi Lisätietoja 045-1134368


08.05.2019 - [aTalent Recruiting]Testaaja

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [aTalent Recruiting]Sako etsii nyt joukkoonsa ase- ja patruunasuunnittelijoita, teollista muotoilijaa ja dokumentaatioinsinööriä

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [aTalent Recruiting]Nuorempi LVI-suunnittelija

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [aTalent Recruiting] Työnjohtaja

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [aTalent Recruiting] Työmahdollisuus roolissa (Avustava) Siltasuunnittelija -Ramboll

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Studentwork]Suunnitteluinsinööri, kokoaikainen, Profinntec Oy, Tampere

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Studentwork]Koneisto- ja putkistosuunnittelija projektiin FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:lle (Helsinki)

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Lehto]Maanrakentamisen projektipäällikkö toimitilarakentamiseen, Vantaa

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Contact Forum] Tule tekemään Suomen suurinta rekrytointitapahtumaa korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Academic Work]Vakituinen kunnossapitoinsinööri Quant Finland Oy:lle Poriin

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Academic Work]Tuontihuollinan koordinaattori, kesätyö

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Academic Work]Projektityöntekijä toimitusvarmuustutkimukseen, kesätyö

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Academic Work]Myyntiedustaja Oy Kontino Ab:lle Vantaalle

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Academic Work]Myynnin tekninen tuki ja jr. tuotepäällikkö

LISÄTIETOJA


08.05.2019 - [Academic Work]Jr. Tarjouslaskijaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [aTalent Recruiting] Työmahdollisuus mekaniikkasuunnittelijalle

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [aTalent Recruiting] Mielenkiintoinen työ LVI-projektinhoitajana

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [aTalent Recruiting] Mielenkiintoinen työ (Jr.) Projekti-insinöörinä

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Valo Motion Oy]Mekaniikkasuunnittelija

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Traficom] Liikenne- ja viestintävirasto hakee kahta kesäharjoittelijaa

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Studentwork]Teknisten palveluiden asiantuntija, Lavicon tekniset palvelut Oy (Helsinki)

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Academic Work]Työmaainsinööri Porvoon kilpilahteen

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Academic Work]Tuotantokoordinaattori Konecranesille

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Academic Work]Etsimme Tuotekehitysinsinööri Konecranesille Hämeenlinnaan!

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Academic Work]Etsimme Projekti-insinööriä asiakasyrityksellemme Nesteelle

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Academic Work]Etsimme Documentation engineeriä Konecranesille Hyvinkäälle

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Academic Work]Avoin laadunvalvontainsinöörin paikka Helsingissä

LISÄTIETOJA


16.04.2019 - [Aalto]Tuntiopettajaksi syksyllä 2019 matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [aTalent Recruiting]EDR & Medeso

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [aTalent Recruiting]Automation Engineer

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [aTalent Recruiting]Associate, Sales & Account management (Real estate consulting)

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [aTalent Recruiting]Application Engineer (FEA)

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [YIT]Diplomityöntekijää Infraprojektien jännitysyksikköömme


26.03.2019 - [Vaisala]Research Scientist

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [Studentwork]Laatuinsinööri, kokoaikainen, Porvoo

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [Stara]Allianssihankintamallin soveltaminen julkishallinnon ICT-hankintoihin


26.03.2019 - [SUV]Etsimme kesätyöntekijää vahvistamaan varaosamyyntiämme

Oletko etsimämme, veneilystä ja moottoreista kiinnostunut tuleva koneinsinööri?


26.03.2019 - H&H Tuonti Oy: Tuotekehityksen ja laadun asiantuntija


26.03.2019 - [Papula-Nevinpat]Patenttiasiamieheksi koulutettava

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [Eversheds]Patent Agent Trainee

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [Aalto]assistentin paikka Aalto Junior –yhteisössä


26.03.2019 - [Aalto]Kesätyöpaikat konetekniikan laitoksella koneensuunnittelun tutkimusryhmässä

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [ALTEN Finland] PROJEKTI-INSINÖÖRI

LISÄTIETOJA


26.03.2019 - [ALTEN Finland] Mekaniikkasuunnittelija vakituiseen työsuhteeseen

LISÄTIETOJA


27.02.2019 - [Academic Work]Järjestelmäkehittäjä Konecranesille

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [aTalent Recruiting] Työmahdollisuus Rakennesuunnittelijana

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [aTalent Recruiting] Työmahdollisuus After Sales & Logistics Traineena

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [aTalent Recruiting] Mielenkiintoinen työ Länsimetron parissa

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Wello]

We are looking for a Design-Engineer for our Espoo based office in Finland. In this position, your duties are in areas of product design, development, tooling design and manufacturing of products related our Penguin Wave Energy Converter and our other technologies. LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Studentwork]PATENTTIASIAMIESHARJOITTELIJA, ESPATENT OY

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Studentwork]Nuorempi sähkötestausinsinööri Pääkaupunkiseudulle

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Studentwork]Nuorempi automaatiosuunnittelija Pääkaupunkiseudulle

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Outotec]

Haemme Kemin kaivokselle kesätyötekijöitä (geologia ja kaivossuunnittelu)

LISÄTIETOJA

ja määräaikaista louhintasuunnittelijaa (huom! huomioimme mielellämme alan opiskelijat):

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Academic Work]työmaainsinööriä asiakasyrityksellemme NRC Groupille Itä-Suomeen

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Academic Work]Projektikoordinaattorin työpaikka

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Academic Work]Nuorempia rakennesuunnittelijoita etsimässä

LISÄTIETOJA LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Academic Work] Myyntiedustaja, konepajateollisuuden huoltoyritys Edufix Oy:lle

Tehtävänäsi on myydä Edufix Oy:n tarjoamaa lastuamisnestettä asiakkaille ympäri Suomea. Etsimme myyntihenkistä ja kunnianhimoista myyntiedustajaa itsenäiseen myyntitehtävään, jossa tavoitteesi on myydä pääasiassa lastuamisnestettä, mutta myös muita yrityksen tuotteita esimerkiksi hionta- ja leikkuuöljyjä. Vastuullasi on koko myyntiprosessi prospektoinnista ja uusasiakashankinnasta omien asiakkuuksien ylläpitoon ja kehittämiseen sekä tarjousten laatimiseen.


23.02.2019 - [Academic Work]Kehittymishaluisia projekti-insinöörejä Konecranesille

LISÄTIETOJA


23.02.2019 - [Academic Work] Customer focused Project Engineer Helsinkiin

Have you heard of the fourth industrial revolution? Are you interested in working at the heart of the automotive industry? This job is made for a person who is looking for an international company with leading-edge technology to provide for their customers. Do you have the courage to be part of that?


23.02.2019 - [Academic Work] Työnjohtoharjoittelija Nousujohde Raudoitus Oy:lle

Tässä tehtävässä pääset toimimaan raudoitusalan työnjohtotehtävissä. Pääset aloittamaan työnjohtotehtävät pienemmältä työmaalta ja osaamisesi kasvaessa ottamaan haltuun isompia kokonaisuuksia Tukenasi on vastavaava työnjohtaja, jolta saat opastusta tarvittaessa. Tehtävänäsi on kommunikoida tilaajien kanssa, koordinoida tavaraliikennettä ja hoitaa muita yleisiä työnjohtotehtäviä. Lisäksi olet vastuussa tiimisi työntekijöiden turvallisuudesta sekä tarvittavien materiaalien ja työvälineiden hankinnasta.


23.02.2019 - [ Westenergy Oy Ab]

LISÄTIETOJA


31.01.2019 - [aTalent Recruiting] Insinööritoimisto SRT - Nuorempi rakennesuunnittelija (DL 04.02.2019)

Insinööritoimisto SRT etsii oppimishaluista ja motivoitunutta Nuorempaa rakennesuunnittelijaa liittymään tiimiinsä Kuopioon tai Järvenpäähän! Lue lisää ja hae viimeistään 4.2.2018


31.01.2019 - [aTalent Recruiting] Loistava mahdollisuus Rakennesuunnittelijana (DL 03.02.2019)

Haemme WSP:lle rakennesuunnittelusta kiinnostunutta reipasta ja hyvän asenteen omaavaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.


31.01.2019 - Kesätyöpaikkoja ydinenergia-alalla / Summer traineeships in the nuclear energy sector

STUK

VTT (paljon muitakin kuin ydinenergia / not only nuclear)

Fortum (paljon muitakin kuin ydinenergia / not only nuclear)

Fennovoima

TVO + Posiva

Platom


31.01.2019 - [Valmet automotive] Kesätyöhaku Valmet Automotivella on nyt auki (DL 28.2.2019)

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikkoja motivoituneille, ahkerille ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille. Kesäharjoittelijana Valmet Automotivella pääset tutustumaan autoteollisuuteen, Suomen suurimpaan tehtaaseen ja sen toimintatapaan. Samalla saat arvokasta kokemusta opintojasi varten ja pääset syventämään osaamistasi käytännössä.


31.01.2019 - [Studentwork] Teräsrakennesuunnittelija Empowerille (DL 10.02.2019)

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Empower Oyj:lle Teräsrakennesuunnittelijaa vahvistamaan infra- ja maanrakennussuunnittelua!


31.01.2019 - [Studentwork] Mekaniikkasuunnittelija Vantaalle (DL 04.02.2019)

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa asiakkallemme Comatecille.


31.01.2019 - [Studentwork] Projektityöntekijää Fortumille kuukauden mittaiseen toimeksiantoon (DL 06.02.2019)

Projektityöntekijä pääsee osallistumaan toiminnankehittämishankkeeseen. Vastuulla on ohjeiden luonti käytettävän järjestelmän toimintaan liittyen. Projektityöntekijä tulee saamaan perehdytyksen ja ohjeistusta järjestelmän käyttöön sekä sen ominaisuuksiin, jonka jälkeen hän laatii ohjeistuksia loppukäyttäjille. Tehtävässä menestyminen edellyttää insinööriopintoja (joko opiskelija tai vastavalmistunut), MS-Office-työkalujen hallintaa sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa.


31.01.2019 - [Studentwork] JUNIOR SW TEST AUTOMATION ENGINEER ETTEPLANILLE (DL Sopivan henkilön löydyttyä)

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Etteplanille oppimishaluista Junior SW Test Automation Engineeria 12 kuukauden kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteelle. Työllistyt tehtävään aluksi Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkolle.


31.01.2019 - [Studentwork] Etsimme Analyytikkoa Capacent Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. (DL 17.02.2019)

Etsimme Analyytikkoa Capacent Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Analyytikon tehtävänä on olla mukana erilaisissa muutoshankkeissa ja projekteissa, joista jokainen tähtää asiakkaan ongelman ratkaisemiseen monenlaisissa tilanteissa, esimerkiksi hinnoittelun, prosessin, kannattavuuden tai suorituksen johtamisen osa-alueilla.


31.01.2019 - [Nivos Energia Oy] Kesäharjoittelija: Maakaasu- ja lämpöverkot (DL 22.02.2019)

Haemme kesäksi 2019 (touko - elokuu) omatoimista harjoittelijaa maakaasu- ja lämpöverkkojen käyttötehtäviin


31.01.2019 - [Academic Work] Haemme teknistä asiakasneuvojaa Tikkurilaan (DL heti oikeiden henkilöiden löydyttyä)

Etsimme parhaillaan teknistä asiakasneuvojaa asiakasyrityksellemme Protan Oy:lle Vantaan Tikkurilaan.


31.01.2019 - [Academic Work] suunnitteluinsinöörin paikka asiakasyrityksessämme Boomeranger Boats Oy:ssä

Teet suunnitteluinsinöörin töitä mekaniikan parissa. Työtehtäviisi kuuluu Boomeranger Boatsin tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen. Tunnet materiaalit ja niiden valmistusmenetelmät sekä osaat optimoida rakenteita käyttäen nykyaikaisia työkaluja. Toimit yhteistyössä suunnittelijoiden, tuotannon sekä myynnin kanssa.


31.01.2019 - [Academic Work] Työnjohtaja rakennusurakointiyritykseen Helsinkiin (DL heti oikeiden henkilöiden löydyttyä)

Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa asiakkallemme Comatecille.


31.01.2019 - [Academic Work] Etsimme parhaillaan Suunnitteluinsinööriä asiakasyrityksellemme Marinetek Group Oy:lle Helsinkiin (DL Sopivan henkilön löydyttyä)

Etsimme suunnitteluinsinööriä monipuolisiin tehtäviin erilaisten satamatuotteiden suunnittelun. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisen toimenkuvan parissa. Jos sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta suunnittelusta, oma-aloitteinen työskentelyote ja halua päästä työskentelemään kansainvälisessä, nuorekkaassa ja mukavassa työporukassa, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme hakuprosessissa nopealla aikataululla!


31.01.2019 - [Aalto] Tietotekniikkan laitoksen kesätyöpaikat (DL 31.01.2019)

Aalto-yliopiston Tietotekniikan laitos hakee yli kolmeakymmentä kesäteekkaria tutkimusapulaisiksi ja kurssien, esim. ohjelmoinnin peruskurssien tehtävien uudistamiseen. Määräaika hakemuksille on 31.1.2019.


17.01.2019 - [aTalent Recruiting] Työmahdollisuus opiskelijoille Testausinsinöörinä (DL 30.01.2019)

Haluatko päästä näkemään ja oppimaan kuinka tuotekehitystä tehdään yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä? Neteram Oy etsii Testausinsinööriä työskentelemään asiakkaalleen Koneelle Hyvinkäälle! Työskentelet Koneen tuotekehitysyksikössä, jossa työtehtäviisi kuuluu komponenttien elinikätestauksen suunnittelu, toteutus sekä raportointi komponentti- ja sovellustasolla. Mikäli tämä kuulostaa seuraavalta stepiltä urallasi, lue lisää ja hae pian!


17.01.2019 - [IdeaStructura]Vuoden 2019 kesätyönhaku Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Kokkolaan (DL 28.2.2019)

Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin toimipaikkoihimme – Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Kokkolaan. Kesäharjoittelijamme sijoittuvat korjaus- ja uudisrakentamisen avustaviin rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtäviin.


16.01.2019 - [Studentwork] Automaatiosuunnittelija projektin tukitehtäviin Espooseen

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI-tarjouslaskijaa kasvavaan organisaatioon Malmin toimipisteeseen. Mikäli sinulla on LVI-alan tai rakennusmestarin koulutustausta ja olet kiinnostunut rakennusalan tarjouslaskentaa kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään! (Haku on käynnissä 03.02.2019 klo. 23:59 asti)


16.01.2019 - [Murata Electronics oy] Monia kiinnostavia paikkoja huipputeknologian parissa

Murata Electronics oy:n kesätyöhaku on auennut ja tarjolla on monia kiinnostavia paikkoja huipputeknologian parissa. Haussa on niin toimihenkilöitä kuin tuotannon työntekijöitäkin. Löydät kaikki avoimet paikat alla olevasta linkistä. Suurin osa hauista sulkeutuu 28.2.


16.01.2019 - [Academic Work] Osa-aikainen tekninen piirtäjä (AutoCAD) 2 kk projektiin, Järvenpää

Etsimme osa-aikaista teknistä piirtäjää toteuttamaan 2D-mallinnuksia VP-Luukut Oy:lle! Voit olla opintojasi suorittava tuleva insinööri, jolla on paloa päästä kerryttämään oman alan työkokemusta jo ennen kesää ja näin parantaa mahdollisuuksiasi kesätyönhaussa. Jos sinulla on hyvät taidot AutoCAD-ohjelmistolla, lue lisää ja hae paikkaa saman tien!


16.01.2019 - [Academic Work] LVI-suunnittelija Laptitec Oy:lle Espooseen tai Ouluun

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI-tarjouslaskijaa kasvavaan organisaatioon Malmin toimipisteeseen. Mikäli sinulla on LVI-alan tai rakennusmestarin koulutustausta ja olet kiinnostunut rakennusalan tarjouslaskentaa kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!


15.01.2019 - [Studentwork] TYÖNJOHDON KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RKM GROUP OY:LLE

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme RKM Group Oy:lle kesätyöntekijöitä projektien työnjohdon avustaviin tehtäviin. RKM Groupilla sinulle on tarjolla kahdenlaista kesätyömahdollisuutta työnjohdon tehtävissä, joista voit valita itsellesi mieluisan vaihtoehdon.


15.01.2019 - [Studentwork] Projekti-insinööriä Espooseen tukemaan laitossuunnittelua

Me Studentworkilla etsimme nopealla aikataululla mineraalien- ja metallienjalostusteknologian parissa toimivalle asiakkaallemme kahta Projekti-insinööriä Espooseen tukemaan laitossuunnittelua.


15.01.2019 - [Studentwork] KUNTOTUTKIMUKSEN KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RKM GROUP OY:LLE

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme RKM Group Oy:lle kesätyöntekijöitä kuntokartoitusten ja sisäilmatutkimusten avustaviin tehtäviin.


15.01.2019 - [Studentwork] KEHITYSINSINÖÖRI, MAINTPARTNER

Studentwork etsii asiakkaalleen Maintparterille kehitysinsinööriä kunnossapidon kehitystehtäviin, energia- ja prosessiteollisuuden asiakkuuksiin.


15.01.2019 - [aTalent Recruiting] Pontek Oy - Tietomallintaja

Pontek Oy etsii Tietomallintajaa Espooseen.


15.01.2019 - [aTalent Recruiting] Nodetec - Rakennesuunnittelija

Haemme Nodetecille rakennesuunnittelusta kiinnostunutta ja hyvän asenteen omaavaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.


15.01.2019 - [Pöyry] Haku Pöyry Stars -ohjelmaan on avoinna!

Haku Pöyry Stars -urapolkuohjelmaan on nyt auki – hae 31.1. mennessä - Kahden vuoden Pöyry Stars -urapolku rakentuu kokoaikaisista kesätöistä, sinulle sopivasta määrästä osa-aikatyötä lukuvuoden aikana, diplomi- tai opinnäytetyöstä sekä mahdollisesta ulkomaanjaksosta jossakin Pöyryn 40 toimintamaasta. Pöyryllä et joudu pelkkiin tylsiin rutiinihommiin – Starat ratkaisevat asiakkaidemme todellisia ongelmia kokeneempien pöyryläisten tukemana.


15.01.2019 - [Academic Work] Tuoterakenneinsinööri Linkker Oy:lle sähköbussiratkaisuiden pariin

Oletko tekniikan alan ammattilainen, joka on kiinnostunut työskentelemään start-up henkisessä yrityksessä modernien sähköbussien kanssa? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisten tehtävien kautta sekä vaikuttaa omaan työkuvaasi? Etsimme asiakkaallemme Linkker Oy:lle vastavalmistunutta tai kokeneempaa osaajaa tuoterakenneinsinöörin tehtävään Lahteen. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti tuoterakenteen sisällöstä ja sen toimivuudesta. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa mahdollisimman pian!


15.01.2019 - [Academic Work] Tuotekehitysinsinööri mekaanisten komponenttien testaukseen

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään mekaanisten komponenttien tuotekehityksessä. Tulet työssäsi kehittämään olemassa olevia sekä mahdollisesti myös täysin uusia komponentteja. Projektisi etenevät ensin kartoittamalla ongelman tai haasteen ja sen vaikutukset. Suunnittelet mahdollisen ratkaisun sekä sen testauksen. Toteutat testit parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, testit tehdään suurimmaksi osaksi todellisessa ympäristössä. Työssäsi teet myös kirjallisen analyysin ja raportin tuloksista. Työsi tulee olemaan pääsääntöisesti testauksen suunnittelua ja käytännön läheistä testaamista.


15.01.2019 - [Academic Work] LVI-tarjouslaskija Amplit Oy:lle Helsinkiin

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI-tarjouslaskijaa kasvavaan organisaatioon Malmin toimipisteeseen. Mikäli sinulla on LVI-alan tai rakennusmestarin koulutustausta ja olet kiinnostunut rakennusalan tarjouslaskentaa kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!


15.01.2019 - [ABB] Kesätöihin ABB:lle

ABB Oy:n kesätyönhaku on käynnistynyt. Hakuaikaa on 28.2.2019 asti ja hakemuksen voi jättää ABB:n nettisivujen kautta


10.01.2019 - LUJUUSLASKIJA JA/TAI TERÄSRAKENNESUUNNITTELIJA

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Rejlers Oy:lle uransa alkuvaiheessa olevaa lujuuslaskijaa ja/tai teräsrakennesuunnittelijaa tehdastekniikan suunnitteluryhmään Mikkelin toimipisteeseen. Kyseessä on kokoaikainen ja aluksi kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkolle.


10.01.2019 - LVI-tarjouslaskija

Academic work etsii LVI-tarjouslaskijaa asiakasyrityksellensä Amplit Oy:lle Helsinkiin.


03.01.2019 - WSP:n kesätyöpaikat

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? WSP:llä työskentelee eri alojen ammattilaista projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina, arkkitehteina, valvojina ja konsultteina. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön.


03.01.2019 - Työmaakustannusinsinööri

Haemme JM Suomelle motivoitunutta ja aktiivista työmaakustannusinsinööriä. Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja oppia lisää työnjohdosta sekä monista muista kiinnostavista tehtävistä, niin tämä paikka on juuri sinulle tehty!


03.01.2019 - Self-driven Technical Engineer student to support work as a part-time in global maritime company!

Would you like to have work as a part-time along with your studies in a big, global technology company? Do you want to be part of a changing industry, where digitalization happens? We are looking for an eager engineering student with a positive and self-driven mindset, who is willing to develop your skills alongside your engineering studies.


03.01.2019 - Suunnitteluinsinööri Järvenpäähän

Etsimme nyt kokoaikaista suunnitteluinsinööriä asiakasyrityksellemme Aerial Oy:lle Järvenpäähän! Oletko urasi alkuvaiheessa oleva insinööri tai jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt tekijä, jolla on kiinnostusta suunnittelutyöhön ja jatkuvaan oppimiseen? Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!


03.01.2019 - Myynti-insinööri liikkuvaan työhön teknisen myynnin pariin, Sipoo

Etsimme parhaillaan myynti-insinööriä asiakasyrityksellemme Semtu Oy:lle Talmaan. Työ sopii jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä. Voitte vapaasti levittää ilmoitusta, jotta potentiaaliset henkilöt kuulevat työstä ja pääsevät hakemaan!


03.01.2019 - KESÄTÖITÄ INSINÖÖREILLE, ROSENDAHL NEXTROM OY

Rosendahl Nextrom on maaVoiilman johtava optisen kuidun ja kuitukaapeleiden valmistuslinjojen, tuotantoratkaisuiden ja palveluiden toimittaja.


03.01.2019 - PROJEKTI-INSINÖÖRI

Me Studentworkilla etsimme nopealla aikataululla mineraalien- ja metallienjalostusteknologian parissa toimivalle asiakkaallemme kahta Projekti-insinööriä Espooseen tukemaan laitossuunnittelua.


03.01.2019 - KEHITYSINSINÖÖRI, MAINTPARTNER

Olemme Pohjois-Euroopan johtavia teollisuuden käyttö- ja kunnossapitoyrityksiä. Asiakkaitamme ovat teollisuusyritykset ja julkinen sektori. Maintpartnerin oma tarina alkoi vuonna 2006 energiateollisuudesta. Tänä päivänä palvelemme useita teollisuudenaloja: vankin jalansija meillä on energia-, kemian- ja metalliteollisuudessa.


03.01.2019 - Logistiikkakoordinaattori meriteollisuuden alalle Helsinkiin!

tsimme kansainväliselle teknologiateollisuuden edelläkävijälle logistiikkakoordinaattoria Helsinkiin! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tuonnin ja viennin tehtävien parissa osana kannustavaa ja mukavaa työyhteisöä.


03.01.2019 - Etsimme parhaillaan Documentation engineeria asiakasyrityksellemme Konecranesille Hyvinkäälle.

Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä. Voitte vapaasti levittää ilmoitusta, jotta potentiaaliset henkilöt kuulevat työstä ja pääsevät hakemaan!


03.01.2019 - Diplomityöntekijä - Operational Excellence Manufacturing Development -yksikköön

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.


03.01.2019 - 2 Field Service Engineer (Automation and Software Advisor) for a global maritime company

Do you want to take the opportunity to work with cutting-edge technology and be part of the digitalization of marine services in an international environment? We are now looking for two Field Service Engineers for our client´s Marine Software System, focusing on Energy Management.


03.01.2019 - VERKOSTOASIANTUNTIJA, EMPOWER OYJ

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä


03.01.2019 - Kunnossapidon jr. työnjohtaja Caverionille

Oletko uraasi aloitteleva konetekniikan insinööri ja halukas kartuttamaan osaamistasi kunnossapidon työnjohtotehtävien parissa? Etsimme asiakkaallemme, teknologiateollisuuden huipulla olevalle Caverionille, kunnossapidon työnjohtajaa Poriin mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työnkuvaan.


03.01.2019 - Kesätöihin ABB:lle

Tarjoamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia tuotanto- ja toimistotehtävissä lähinnä Helsingin ja Vaasan seudulla, mutta myös muilla paikkakunnilla on paikkoja avoinna. Työtehtäviä on tarjolla 1 - 4 kuukaudeksi motivoituneille, 18 vuotta täyttäneille pääasiassa teknisen mutta myös kaupallisen ja muiden alojen opiskelijoille.


17.12.2018 - Vietä ensi kesä radalla ja tee dippatyö!

Hae kesätöihin ensi kesäksi Wincon suunnittelutiimiin! Etsimämme opiskelija olisi rakennus- tai konetekniikan diplomi-insinööriopiskelija, jonka opinnot painottuvat lujuuslaskentaan.


17.12.2018 - Siemens - Futurewerner

Siemensillä on jälleen tarjolla loistavia mahdollisuuksia uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden tekijöille!


17.12.2018 - Tie-, katu- ja aluesuunnittelija VR Track Oy:lle Helsinkiin tai Tampereelle

Osana VR Trackin suunnittelijatiimiä pääset vaikuttamaan rakennetun ympäristön sekä kestävän rakentamisen kehittymiseen monipuolisten projektien parissa! Voit kokemukseltasi olla vielä uran alkuvaiheessa, kunhan sinulla on halu oppia ja suhtaudut haasteisiin innolla ja avoimin mielin.


17.12.2018 - Jr. turvalaitesuunnittelija VR Track Oy:lle!

Haluaisitko päästä töihin infra- ja rata-alan kokonaisvaltaisimpaan yritykseen? Kiinnostaisiko sinua työskennellä merkittävissä ratahankkeissa, jotka tulevat liikuttamaan yli 100 000 matkustajaa vuorokaudessa?


17.12.2018 - Energiadatan käsittelijä kasvamaan vastuulliseen rooliin, Vantaa

Etsimme energiadatan käsittelijää Vantaan Energia Sähköverkot Oy:lle huolehtimaan mm. energian mittaustietojen validoinnista ja välittämisestä eri tahoille.


17.12.2018 - SRV - Harjoittelu tekee mestarin

SRV etsii nyt kesälle 2019 harjoittelijoita haalarihommista mestarin ja insinöörin paikkoihin asti. Valituilla henkilöillä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen SRV:n omassa trainee-ohjelmassa, jota pitkin voi luoda yksilöllisen ja joustavan harjoittelijapolun talon sisällä.


17.12.2018 - Haku on nyt auki - Tule tekemään kanssamme parhaita töitä

Tutustut elävään projektielämään mielenkiintoisissa asiakashankkeissa ja löydät uramahdollisuutesi rakennetun elinympäristön luojana. Tarjoamme sinulle ohjatun harjoittelujakson, jossa opit alasi huippuosaajilta sekä innostavia valmennus- ja verkostoitumistilaisuuksia muiden opiskelijoiden kanssa.


17.12.2018 - PROJEKTIJOHTAMISESTA INNOSTUNUT TYÖNJOHTAJA RKM GROUP OY:LLE

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme RKM Group Oy:lle kehityshaluista ja projektijohtamisesta innostunutta työnjohtajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.


17.12.2018 - Hankintainsinööri prosessiteollisuuden pariin

Kiinnostaako sinua vastuullinen ja monipuolinen työnkuva prosessiteollisuuden alalla? Rinheat Oy etsii itselleen hankintainsinööriä hankintaprosesseihin liittyvien tehtävien pariin. Tässä uudenlaisessa positiossa pääset osallistumaan laajasti hankintavaiheiden ja valmistusvalvonnallisiin tehtäviin.


17.12.2018 - LVI-insinööri työnjohtotehtäviin Putcon Oy:lle

LVI-insinööri – etsitkö itsellesi vastuullista tehtävää? Oletko jo kerryttänyt kokemusta työmailta ja taskustasi löytyy työnjohtajapätevyydet? Putcon etsii LVI-työnjohtoon sinua, joka haluat päästä kehittymään alalla vastuullisessa roolissa.


17.12.2018 - Hae harjoittelijaksi Granlundille

Meillä suhtaudutaan harjoittelijoihin tulevina työntekijöinä, siksi opiskelijat halutaan oikeisiin hommiin mukaan heti alusta lähtien.


17.12.2018 - Kesä- ja dippatyöpaikka raideliikennetekniikan suunnittelussa

Haemme kone- tai rakennusteekkaria kesätöihin Wincon suunnitteluyksikköön, joka tuottaa suunnitelmia raideliikennetekniikan urakoihin. Wincon rakentamispalveluihin kuuluu kaikki raideliikenteen tekniikkaosa-alueet; sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta. Suunnittelu myös kehittää suunnannäyttäjänä uusia suunnitteluohjelmia.


17.12.2018 - Etsimme kahta projekti-insinööriä kemiantekniikan pariin

Etsimme nyt kahta projekti-insinööriä asiakasyrityksellemme Axolot Solutions Finland Oy:lle! Monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään innovatiivisten vedenpuhdistusprojektien eri vaiheissa ja työskentelemään sekä kentällä että toimistotehtävien parissa.


17.12.2018 - KESÄTYÖ A-INSINÖÖRINÄ

Ovatko tekniikan, teknologian tai luonnontieteiden opintosi jo hyvässä vauhdissa tai oletko vasta valmistunut? Tule meille kesäksi töihin hankkimaan kannuksia.


30.11.2018 - Uramahdollisuudet: Thesis Work, Engineering

For 50 years, Valmet Automotive has played a leading role in the automotive industry. Renowned OEMs like Audi, BMW, Daimler and Porsche relay on us as their upstream partner and innovations enabler. This is in addition to our exciting partnerships with international mobility service providers. In more and more areas – such as high-voltage battery systems – we are setting the tone across the industry. The development is obvious: Valmet Automotive is focused on the future. A future with you.


30.11.2018 - Jr. LVI-suunnittelija Tubular Oy:lle Vantaa

Hei opiskelija tai vastavalmistunut, haluatko päästä oppimaan ja kehittymään monipuolisten tehtävien parissa LVI-suunnittelijana? Tubular etsii nyt osa-aikaiseen, mutta mahdollisuuksiesi mukaan myös kokoaikaseen työsuhteeseen junior LVI-suunnittelijaa uudisrakentamisen ja korjaussaneerauksen pariin. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä kasvamaan pitkän linjan ammattilaisten parissa alan asiantuntijaksi.


30.11.2018 - Newly graduated Systems Engineer, Helsinki

Are you studying or finishing your studies in computer science or similar? We are looking for an eager and development driven Systems Engineer for our global client. You’ll be working in a pioneering technology leader company and get the chance to be mentored and supported by the sharpest professionals in its field. In this global team, you’ ll be working with experimentation of system modelling, requirements management and verification management processes and SW applications.


30.11.2018 - Automation Engineer for Sofi Filtration!

This position is for you if you are interested about working as an Automation Engineer in the company that works globally. Sofi Filtration offers you opportunite to learn from experienced colleagues and develop your professional skills. If you are willing to travel in Finland and globally, you might be the one we are looking for!


30.11.2018 - JUNIOR INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2017 oli noin 48,6 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 600 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2000 henkilöä.


30.11.2018 - Uransa alkuvaiheessa oleva insinööri kasvamaan ja kehittymään Suomen Radonhallinta Oy:lle

Onko sinulla tekninen koulutustausta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta toimia asiakasrajapinnassa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme uransa alkuvaiheessa olevaa insinööriä Vantaalle! Tehtävä on erinomainen mahdollisuus kartuttaa kokemusta voimakkaasti kehittyvällä toimialalla, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!


30.11.2018 - Kokoaikainen rakennusautomaation projektinhoitaja Helsinkiin

Etsimme nyt kokoaikaista rakennusautomaation projektinhoitajaa Helsinkiin! Mikäli sinulla on kertynyt jo aikaisempaa työkokemusta rakennusautomaatiopuolen tehtävistä sekä ohjelmoinnista, saatat olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!


30.11.2018 - Application Engineer, Embedded Control Systems

As an Application Engineer, Embedded Control Systems, you will be working with world's most innovative companies in automation and machinery, automotive and aerospace industries. You will help drive industry adoption of Model-Based Design and will advise customers on how to design, develop, verify, and deploy their embedded control applications. This position is located in our Espoo, Finland office.


30.11.2018 - Customer focused Service Engineer, Helsinki

At Mapvision you have the perfect opportunity to build your dream career in a fast-growing high-tech company at the heart of the automotive industry. You might be interested in deeper technical expertise or learning international sales skills.


30.11.2018 - Kehitysinsinööri Konecranesille

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva insinöörinalku? Pidätkö huolellisuutta ja tarkkuutta vaativasta työstä ja palat halusta päästä oppimaan uutta? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Konecranesille kehitysinsinööriä monipuolisten operatiivisten ja kehityksellisien työtehtävien pariin Hämeenlinnaan. Mikäli sanat oma-aloitteinen, tarkka ja tiimityöntekijä kuvailevat juuri sinua, saatat olla olla etsimämme henkilö.


20.11.2018 - VESIHUOLLON SUUNNITTELIJA, FINNMAP INFRA OY

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin.


20.11.2018 - TIESUUNNITTELIJA, FINNMAP INFRA OY

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin.


20.11.2018 - SILTAMALLINTAJA/SILTASUUNNITTELIJA, FINNMAP INFRA OY

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin.


20.11.2018 - Kokoaikainen rakennusautomaation projektinhoitaja Helsinkiin

Etsimme nyt kokoaikaista rakennusautomaation projektinhoitajaa Helsinkiin! Mikäli sinulla on kertynyt jo aikaisempaa työkokemusta rakennusautomaatiopuolen tehtävistä sekä ohjelmoinnista, saatat olla etsimämme henkilö. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!


20.11.2018 - DIPLOMITYÖNTEKIJÄ - AP-TELA

Kokkolassa toimiva AP-Tela Oy osallistuu asiakkaidensa tuotantoprosessien kehittämiseen valmistamalla laitteistoja ja osia paperi-, kartonki- ja selluteollisuudelle. AP-Tela Oy on putki- ja telateknologian erikoisosaaja, joka palvelee myös puunjalostus-, teräs-, meri-, energia- ja konepajateollisuuden asiakkaita. Konepajan päätuotteita ovat järeät paksuseinämäiset hitsatut teräsputket, lieriöt ja kartiot sekä pitkät sorvattavat kappaleet. Sorvattavien kappaleiden halkaisija voi olla jopa 2 metriä ja pituus yli 14 metriä. AP-Tela Oy työllistää noin 30 työntekijää ja se on osa pörssinoteerattua Plc Uutechnic Group Oyj:tä. Lisätietoja yrityksestä www.aptela.fi


13.11.2018 - Rakennesuunnittelija

Haemme WSP:lle rakennesuunnittelusta kiinnostunutta reipasta ja hyvän asenteen omaavaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!


13.11.2018 - RAKENNESUUNNITTELIJA, GRANLUND OY

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.


13.11.2018 - RAKENNESUUNNITTELIJA OPISKELIJA, GRANLUND OY

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä.


13.11.2018 - LUJUUSLASKIJA, NESTE ENGINEERING SOLUTIONS OY

Neste Engineering Solutions suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.


13.11.2018 - Vastavalmistunut Tuotetuki-insinööri (Jr Lead Engineer) meriteollisuuden alalle Helsinkiin

Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä aidosti monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa? Onko sinulla tekninen yliopistokoulutus sekä hyvät yhteistyötaidot? Etsimme meriteollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme tuotetuki-insinööriä monipuoliseen tehtävään, jossa pääset oppimaan yrityksen valmistamien tuotteiden rakenteista ja ratkaisuista.


13.11.2018 - Corrector - Rakennesuunnittelija

Corrector Oy on kahden kokeneen korjausrakentamisen ammattilaisen omistama yritys, joka tuottaa korjaushankkeiden asiantuntijapalveluita kaikilla suunnittelualoilla. Yritys tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan. Toiminnan päämääränä on tuottaa kiinteistön omistajille, asunto-osakeyhtiöille ja kaikille yhteistyökumppaneille hankkeen kannalta parhaita ratkaisuja sekä toimia tilaajan ammattitaitoisena ja riippumattomana asiantuntijana.


06.11.2018 - Radonmittaaja kasvamaan ja kehittymään Suomen Radonhallinta Oy:lle

Onko sinulla tekninen koulutustausta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta toimia asiakasrajapinnassa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme radonmittaajaa Vantaalle! Tehtävä on erinomainen mahdollisuus kartuttaa kokemusta voimakkaasti kehittyvällä toimialalla, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia.


06.11.2018 - Frontend Developer for Someturva

Someturva provides legal assistance for victims of online harassment and cyberbullying. They are now strengthening their development team with React Frontend Developer. Are you visual thinker with fluent React skills and ready to join to s startup company?


06.11.2018 - Backend Developer for Someturva

Someturva provides legal assistance for victims of online harassment and cyberbullying. They are now strengthening their team with JavaScript Back-end Developer. Are ​you skilled with NodeJS and gained few years of working experience?


04.11.2018 - Sitowisen NextGen-harjoitteluohjelma käynnistyy — tule tekemään kanssamme parhaita töitä!

Oletko oma-aloitteinen, yhteistyöhaluinen, utelias ja omaan alaasi intohimoisesti suhtautuva opiskelija? Haluatko yhdistää opintosi joustavasti työskentelyyn alan aidoissa projekteissa matkallasi rakennetun ympäristön ammattilaiseksi?


04.11.2018 - Junior rakennesuunnittelija siltasuunnittelutiimiin Sitowise Oy:lle!

Asiakasyrityksemme Sitowise Oy etsii Junior rakennesuunnittelijaa Espooseen! Etsimämme osaaja on teknisen korkeakoulututkinnon (AMK tai DI) omaava osaaja, joka on kiinnostunut kehittymään rakennesuunnitellun parissa. Jos olet kiinnostunut siltasuunnitellusta ja haluat päästä oppimaan yrityksestä, Hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!


04.11.2018 - Etsimme nyt Junior työnjohtajaa (osa-aika/kokoaika) Helsinkiin

Oletko rakennusalan opiskelija tai jo valmistunut ja etsit mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta kokemusta työnjohdon tehtävistä? Me etsimme nyt osa- tai kokoaikaista Junior työnjohtajaa Helsinkiin! Mikäli sinulta löytyy jo hieman aikaisempaa työkokemusta alalta ja olet ahkera, huolellinen sekä tarkka työntekijä, saatat olla etsimämme henkilö!


04.11.2018 - Studentwork etsii asiakkaalleen Carunalle HSEQ-osaajaa Espooseen.

Tehtävässä pääset kehittämään asiantuntijuuttasi HSEQ-tiimissä. Vastuullasi tulee olemaan muun muassa ohjeiden päivittämistä ja täsmentämistä. Olet laatimassa ohjeita ja opastamassa urakoitsijoita ohjeiden soveltamisesta työmailla sekä valvontakäytäntöjen kehittämisessä. Tehtävä vaatii tarkkuutta, kykyä soveltaa teoriaa käytäntöön, toimeen tarttuvaa asennetta, oivalluskykyä, selkeää ja ytimekästä kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, sekä rutiinien sietämistä. Olet yhteyksissä sekä ulkoisiin että sisäisiin sidosryhmiin, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja.


04.11.2018 - LVI-SUUNNITTELIJA, GRANLUND OY / LVI-SUUNNITTELIJA OPISKELIJA

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista.


04.11.2018 - Useita töitä Finnamp Infralla!

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.


04.11.2018 - Rakennusinsinööri konsultointi- ja valvontatehtäviin Helsinkiin

Onko sinulla rakennusalan koulutustausta sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon? Etsimme nyt rakennusalan osaajaa korjausrakentamisen konsultointi- ja valvontatehtävien pariin Helsinkiin.


04.11.2018 - LVI-tarjouslaskija Amplit Oy:lle Helsinkiin

Etsimme nyt asiakkaallemme LVI-tarjouslaskijaa kasvavaan organisaatioon Malmin toimipisteeseen. Mikäli sinulla on LVI-alan tai rakennusmestarin koulutustausta ja olet kiinnostunut rakennusalan tarjouslaskentaa kohtaan, saatat olla etsimämme henkilö.


02.11.2018 - ALTEN - Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme LUJUUSLASKIJAA

Voit olla vasta valmistunut tai kokeneempi konkari, mutta toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri) teknisen mekaniikan, lujuustekniikan tai konstruktiotekniikan alalta sekä jonkin verran kokemusta FEM-laskennasta sekä laskentaohjelmistoista (etenkin Femap/Nastram, muiden järjestelmien kuten Ansys-, Creo Simulate-, CosmosWorks-, Autodesk Simulation-, MathCAD-, Robot- osaaminen nähdään suurena etuna).


25.10.2018 - Kehittymishaluinen mekaniikkasuunnittelija osaksi kansainvälistä tiimiä Uuteenkaupunkiin

​Haluatko työskennellä kansainvälisessä tiimissä aidosti monipuolisten työtehtävien parissa? Onko sinulla teknisen alan koulutus sekä mahdollisesti jo työkokemusta suunnittelusta? Etsimme Uutechnicille mekaniikkasuunnittelijaa rentoon mutta ammattilaisilla asenteella toimivaan tiimiin Uuteenkaupunkiin!


25.10.2018 - ABB - Osa-aikaharjoittelija, Drives & Controls Helsinki

Tarjoamme osa-aikaista (n. 18h / viikko) harjoittelijan tehtävää ABB Oy, Drives & Controls, Supply Chain Management – organisaatiossa Helsingissä kahdelle henkilölle. Tehtävässä toimit hankintaosastolla Sourcingissa suorien hankintojen tiimissä harjoittelijana. Päävastuunasi ovat mm. tarjouspyyntöprosessi, hintapäivitykset, datan ylläpito ja kehittäminen toiminnanohjausjärjestelmässä sekä lisäksi erinäköiset kehitystehtävät liittyen toimintatapoihin ja käytettäviin järjestelmiin omien kiinnostusten ja kykyjen mukaan.


22.10.2018 - TARJOUSINSINÖÖRI, PROPOSAL ENGINEER, KEHITTYMÄÄN KANSAINVÄLISEEN TIIMIIN OUTOTECILLE

Onko sinulla tekninen yliopistokoulutus sekä sopimuskaupallista osaamista? Etsimme Outotecille tarjousinsinööriä monipuoliseen tehtävään toimimaan avainhenkilönä myynnin, oston, logistiikan ja sisäisten sidosryhmien välillä.


22.10.2018 - Jr. Projektipäällikkö Skanskalle Helsinkiin (kokoaikainen)

Onko sinulla aiempaa kokemusta projektien koordinoinnista sekä liiketoimintaprosessien ymmärrystä? Jos olet nopea oppija ja työskentelet itseohjautuvasti ja olet kiinnostunut työskentelemään projektien hallinnan parissa, tämä voi olla sinun paikkasi! Etsimme nyt Skanskalle Junior Projektipäällikköä kuluttajamyynnin- ja markkinoinnin tietojärjestelmäkehityksen pariin.


22.10.2018 - Tuoteturvallisuusinsinööri (Jyväskylä)

Voit olla joko vastavalmistunut Junior-osaaja tai vaihtoehtoisesti kokenut Senior-osaaja, joka omaa hyvää työkokemusta tuoteturvallisuuden alalta.


22.10.2018 - Nuorempi rakennesuunnittelija kasvamaan Swecolle HelsinkiinNuorempi rakennesuunnittelija kasvamaan Swecolle Helsinkiin

Sweco on kestävän rakentamisen edelläkävijä ja etsii nyt rakennesuunnittelijaa asiantuntijatiimiinsä! Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen, sillä tehtävä muokataan vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti sinulle sopiviksi.


22.10.2018 - JUNIOR SYSTEM SPECIALIST, PROTACON, TAMPERE

Tule työskentelemään ICT-alan edelläkävijälle, joka on luomassa uudenlaista palveluiden maailmaa! Etsimme nyt Protaconille kokoaikaista Junior System Specialistia, joka on kiinnostunut ICT-ratkaisuiden toteuttamisesta ja kehittämisestä.


22.10.2018 - Etsimme parhaillaan paloturvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen L2 Paloturvallisuus Oy:lle Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun

Työ sopii (loppuvaiheen) opiskelijalle/vastavalmistuneelle, ja siksi lähestynkin teitä. Voitte vapaasti levittää ilmoituksia, jotta potentiaaliset henkilöt kuulevat työstä ja pääsevät hakemaan!


22.10.2018 - Konepajateollisuuden työnjohtaja Järvenpäähän

Onko sinulla osaamista konetekniikan parista sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon? Etsimme nyt työnjohtajaa asiakasyrityksellemme MetComp Oy:lle Järvenpäähän.


22.10.2018 - Tuntiopettajaksi keväälle 2019 matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle

Perustieteiden korkeakoulun matematiikan ja systeemianalyysin laitokselle haetaan uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia kevätlukukaudelle 2019, Deadline 6.11


22.10.2018 - Tietomalliasiantuntija Kreatelle Tuusulaan

Oletko 3D mallintaja, jolla on ymmärrystä ja kokemusta rakennusalalta? Etsimme nyt tietomalliasiantuntijaa yhdelle Suomen johtavista infrarakentajista, Kreate Oy:lle Tuusulaan!


22.10.2018 - Uraansa aloitteleva hitsausinsinööri Lahteen

Oletko valmistunut tai viimeistelet opintojasi tekniseltä alalta ja omaat tuntemusta valokaaren fysiikasta? Oletko kiinnostunut sekä käytännön hitsauksesta että kehitystehtävistä? Tule kehittymään hitsausinsinööriksi Kemppi Oy:lle kansainväliseen työympäristöön


22.10.2018 - MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA, HEFMEC ENGINEERING OY

Hefmec tarjoaa asiakkailleen tuotantotekniikkaan ja koneenrakennukseen liittyviä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, sekä projektitoimituksia. He eroavat muista insinööritoimistoista siten, että he voivat myös toimittaa suunnittelemansa tuotteet, koneet ja tuotantolinjat avaimet käteen -periaatteella ja CE-merkittynä.


22.10.2018 - TIETOMALLIKOORDINAATTORI, FINNMAP INFRA OY

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme.


22.10.2018 - SALES ENGINEER SERVICE YKSIKKÖÖN KANSAINVÄLISESSÄ YRITYKSESSÄ!

Haluatko kehittyä tekniikan ja myynnin ammattilaiseksi? Etsimme asiakasyrityksellemme määrätietoista ja myyntihenkistä tekijää varaosien myynnin pariin ja jälkimarkkinointiin.


09.10.2018 - TEKNINEN TARJOUSLASKIJA KASVAMAAN JA KEHITTYMÄÄN HSL GROUP OY:LLE

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tarjouslaskijaa Helsingin Vallilaan! Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, joka on opiskellut teknistä tai kaupallista alaa sekä on kiinnostunut kehittymään projektien ja teknisen myynnin parissa.


09.10.2018 - Suunnitteluinsinööri tehdas- ja laitossuunnitteluun

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle suunnitteluinsinööriä tehdas- ja laitesuunnitteluun kuuden kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kotipaikkasi voi olla Vantaan, Porvoon, Kotkan, Kouvolan tai Lappeenrannan toimipiste. Myöhemmin työskentelypaikkasi voi valintasi mukaan olla myös jokin muu Rejlersin laajasta 18 toimipisteen verkostosta tai asiakkaiden toimitilat ympäri Suomea. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulle on hyvät mahdollisuudet työsuhteen jatkolle.


09.10.2018 - ETSIMME OSA-AIKAISTA ELEKTRONIIKAN KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ ESPOOSEEN

Hei opiskelija! Kiinnostaisiko sinua osa-aikainen ja joustava työtehtävä elektroniikan kokoonpanotehtävien parissa? Haluatko kerryttää arvokasta työkokemusta mielenkiintoisen tuotteen parissa start up-yrityksessä? Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa vielä tänään, sillä aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.


09.10.2018 - Kaksi konesuunnittelu-taustaista tuoteinsinööriä kehittymään alan ammattilaisiksi Outotecille Espooseen

Onko sinulla loistavat tekniset laskentataidot sekä osaamista konesuunnittelusta? Etsimme nyt kahta motivoitunutta tuoteinsinööriä työskentelemään modernin teknologian pariin Outotecille! Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, ja tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet oppimishaluiselle ja motivoituneelle uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille.


09.10.2018 - VASTAVALMISTUNUT SUUNNITTELUINSINÖÖRI KILPILAHTEEN

Etsimme nyt asiakkaallemme suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Kilpilahteen! Oletko taustaltasi AMK-insinööri tai DI ja kiinnostunut automaatio- tai instrumentointisuunnittelusta? Tämä tehtävä kansainvälisessä yrityksessä voi olla juuri sinua varten!


09.10.2018 - FRONTEND DEVELOPER SOMETURVALLE

Someturva tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa tapahtuneeseen kiusaamiseen, häirintään ja uhkailuun. Nyt rakennamme kehitystiimiä, johon etsitään mm. React-kokemusta omaavaa Frontend Developeria. Jos olet visuaalisen silmän omaava React-osaaja ja haluat päästä kokeilemaan siipiäsi kasvavassa startup-yrityksessä, hae paikka jo tänään!


09.10.2018 - Projekti-insinööri teollisuusautomaatio kunnossapito- ja projektipalveluihin.

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu teollisuusautomaatioon ja kenttälaitteisiin liittyvää vian etsintää, käyttöönottoa, asiakasrajapintatyöskentelyä sekä teknistä määrittelyä. Lisäksi olet mukana kehittämässä kunnossapitopalvelujen ja projektien mallidokumentaatiota. Vikaselvitys- ja käyttöönottotyöt sisältävät pieniä asennus- ja ylläpitotehtäviä sekä parannusehdotusten tekemistä.


09.10.2018 - BACKEND DEVELOPER SOMETURVALLE

Someturva tarjoaa asiantuntevaa oikeusapua somessa tapahtuneeseen kiusaamiseen, häirintään ja uhkailuun. Nyt he ovat laajentamassa tiimiään mm. JavaScript-taitoisella Backend Developerilla. Onko sinulla hallussa NodeJS ja sinulla on kertynyt jo pari vuotta työkokemusta?


09.10.2018 - KOKOAIKAINEN AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA ABB OHJELMISTOYMPÄRISTÖÖN TAMPEREELLE!

Oletko vasta valmistunut / loppuvaiheen opiskelija tai jo muutaman vuoden työuraa luonut tekijä? Kiinnostaako sinua työskennellä nopeasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, joka on automaation ja digitalisaation edelläkävijä. Etsimme nyt kokoaikaista ABB ohjelmistoympäristön PLC-osaajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Tampereelle.


09.10.2018 - MYYNTI-INSINÖÖRI ANDRITZ OY:LLE LAHTEEN

Etsimme myyntihenkistä ja kehittymishaluista myynti-insinööriä Andritz Oy:lle Lahteen! Mikäli olet kiinnostunut myynnin teknillisestä osuudesta sekä teknisistä asiantuntijatehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Tämä paikka tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi kansainvälisessä yrityksessä.


09.10.2018 - PROJEKTI-INSINÖÖRI RAKENNUTTAMISEN PARIIN A-INSINÖÖREILLE (OSA-AIKA/KOKOAIKA), ESPOO

Hei rakennusinsinööri, rakennusarkkitehti tai talotekniikan insinööri – nyt on hyvin mielenkiintoinen paikka tarjolla! A-Insinöörit etsivät projekti-insinööriä projektipäälliköiden tueksi monipuolisiin, suuriin ja haastaviin rakennuttamisen hankkeisiin pääkaupunkiseudulle.


09.10.2018 - SUUNNITTELUINSINÖÖRI JÄRVENPÄÄHÄN

Etsimme nyt kokoaikaista suunnitteluinsinööriä asiakasyrityksellemme Aerial Oy:lle Järvenpäähän! Oletko urasi alkuvaiheessa oleva insinööri tai jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt tekijä, jolla on kiinnostusta suunnittelutyöhön ja jatkuvaan oppimiseen?


08.10.2018 - DI-työaiheita konetekniikan maisterivaiheen opiskelijoille

Räjähtävä startti insinööriuralle erikoiskoneiden, työvälineiden ja tuotantokonseptien suunnittelun parissa nuorekkaassa diplomi-insinöörijoukossa!


30.09.2018 - SOFTWARE TEST AUTOMATION ENGINEER TO WORK WITH ALGORITHMS FOR VARIAN

If you are interested in becoming an expert in test automation and have analytical and proactive mindset, you might be the one we are searching for! Varian Medical Systems is now searching for a person to join their talented team working with challenging and inspiring global projects delivering next generation software for radiotherapy treatments.


30.09.2018 - SWECO TRAINEE 2019

Sweco Trainee 2019 -ohjelma tarjoaa nuorille asiantuntijoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin! Etsimme 14 vastavalmistunutta tai jo hetken työelämässä ollutta tulevaisuuden asiantuntijaa eri puolille Suomea erilaisiin tehtäviin.


30.09.2018 - PROJEKTI-INSINÖÖRI STORA ENSOLLE HELSINKIIN

Etsimme nyt Stora Ensolle projekti-insinööriä Helsingin keskustan läheisyyteen. Tehtävä on esimerkiksi vastavalmistuneelle AMK- tai diplomi-insinöörille erinomainen mahdollisuus kartuttaa osaamista ja kokemusta arvostetussa yrityksessä.


30.09.2018 - KOKOAIKAINEN SUUNNITTELUINSINÖÖRI MERITEOLLISUUDEN ALALLE HELSINKIIN

Haluatko rakentaa suunnitteluinsinöörin uraa kansainvälisessä globaaleita markkinoita johtavassa yrityksessä? Oletko teknisesti lahjakas sekä kiinnostunut kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelualan työtehtävistä?


30.09.2018 - PROJEKTIMYYJÄ SAPA-RAKENNUSJÄRJESTELMIEN PARIIN

Etsimme pitkäjänteistä projektimyyjää kasvattamaan asiakassuhteita rakennusalalla. Mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä hieman aikaisempaa kokemusta teknisestä myynnistä saatat olla etsimämme henkilö.


30.09.2018 - PYTHON DEVELOPER, FULL-TIME, HELSINKI

Do you have experience in web development and API integrations and solid understanding of relational databases and data modelling? Are you social and enjoy working in a dynamic and international environment?


30.09.2018 - PROJEKTITYÖNTEKIJÄ KIINTEISTÖIDEN AUTOMAATIOPROJEKTEIHIN

Onko sinulla tekninen korkeakoulutausta ja intoa päästä kehittämään osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä rakennusautomaatioalalla? Haluatko päästä työskentelemään erilaisten ja monipuolisten projektien parissa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nuuka Solution Oy:lle projektityöntekijää kiinteistöjen automaatioprojekteihin!


30.09.2018 - RATKAISUKESKEINEN TARJOUSSUUNNITTELIJA KONECRANESILLE!

Onko sinulla ratkaisukeskeinen työote sekä ymmärrystä mekaniikasta ja teknisistä vaatimuksista? Etsimme ongelmanratkaisukykyistä tarjoussuunnittelijaa vahvistamaan ja tukemaan EMEA-alueen nostureiden modernisaatioprojekteista vastaavaa Konecranesin tiimiä


30.09.2018 - DIPLOMITYÖNTEKIJÄ, FORTUM

Diplomityön tavoite on kehittää murtumismekaanisia analyysimenetelmiä, joilla arvioidaan painesäiliön turvallisuutta ja varmuusmarginaaleja haurausmurtumaan nähden. Tarkka aihe ja rajaus ovat sovittavissa yhdessä diplomityöntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.


30.09.2018 - Project Support Engineer

Vahvasti kasvaneen cleantech tilauskantamme takia etsimme oma-aloitteista työntekijää Evacin projektiosastolle Espoon Mankkaalle pääkonttoriimme. Työn tekemisestä voidaan sopia joustavasti. Esimerkiksi alussa tuntiperusteisesti ja loma-aikoina täyspäiväisesti.


18.09.2018 - WARRANTY ENGINEER AUTOMAATIOPROJEKTIEN PARIIN

Etsimme vastavalmistunutta automaatioalan insinööriä työskentelemään laivojen takuuasioiden parissa.  Emme edellytä aiempaa kokemusta, sillä saat kattavan koulutuksen tehtävään. Tehtävä sopii loistavasti nuorelle ammattilaiselle, joka haluaa päästä kehittymään ja oppimaan kansainvälisessä yrityksessä!


18.09.2018 - TYÖNJOHTAJA T2H RAKENNUS OY:LLE PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

T2H on asiakaslähtöisen rakentamisen asiantuntija, joka suunnittelee ja rakentaa viihtyisää ja toimivaa asumista, eli Ihania Koteja. T2H etsii nyt hankintainsinööriä vahvistamaan tiimiään!


18.09.2018 - HSE-valvoja asiakasyrityksellemme Porvooseen.

Tässä tehtävässä toimit monipuolisesti sekä kentällä että toimistotehtävissä. Tulet tekemään kenttävalvontaa, työmaavalvontaa sekä päivittäisiä tarkastuksia. Tehtävissäsi teet tiivistä yhteistyötä työmaajohdon, urakoitsijoiden sekä muiden valvojien kanssa. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu turvallisuus- ja projektiraportointia, riskiarviointia, sisäiseen auditointiin osallistumista sekä turvallisuusasioiden kouluttamista ja perehdyttämistä. Projektien laajuudesta riippuen osallistut yhteen tai useampaan teollisuusalan projektiin, jotka voivat olla kestoltaan muutamista päivistä useisiin vuosiin.


18.09.2018 - Mekaniikkasuunnittelija

Hefmec Engineering Oy on kone-ja tuotantotekniikan asiantuntijatalo. Hefmec toteuttaa vaativia tuotannon kehittämiseen liittyviä hankkeita, sekä koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja. Asiakkaittemme toimeksiannot liittyvät usein tuotannon tehostamiseen tai tuotekehitykseen.


18.09.2018 - FinScan Oy, Mekaniikkasuunnittelija Espooseen

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat yrityksen mekaniikkasuunnittelusta. Ensisijaisesti tehtäviisi kuuluu toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien mekaniikkasuunnittelu. Hoidat kommunikointia alihankkijoiden kanssa ja vastaat mekaanisten osien laadunvalvonnasta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.


18.09.2018 - Project Support Engineer,

Vahvasti kasvaneen cleantech tilauskantamme takia etsimme oma-aloitteista työntekijää Evacin projektiosastolle Espoon Mankkaalle pääkonttoriimme. Työn tekemisestä voidaan sopia joustavasti. Esimerkiksi alussa tuntiperusteisesti ja loma-aikoina täyspäiväisesti.


18.09.2018 - Ramboll Finland Oy CAD-suunnittelija

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.


18.09.2018 - CLOUD CONSULTANTS FOR AVANADE!

Do you have an academic background in engineering or computer science and already some professional experience in your field? Are you eager to create modern cloud infrastructure solutions that help companies to achieve their full potential?


09.09.2018 - JR. TURVALAITESUUNNITTELIJA VR TRACK OY:LLE!

Haluaisitko päästä töihin infra- ja rata-alan kokonaisvaltaisimpaan yritykseen? Kiinnostaisiko sinua työskennellä merkittävissä ratahankkeissa, jotka tulevat liikuttamaan yli 100 000 matkustajaa vuorokaudessa? Etsimme nyt kokoaikaista jr. turvalaitesuunnittelijaa VR Track Oy:n moniosaavaan tiimiin Helsinkiin.


09.09.2018 - Design- ja materiaaliyritys Woodio etsii nyt joukkoonsa Tuoteturvallisuuspäällikköä!

Tässä tehtävässä vastaat Woodion tuotteiden turvallisuudesta ja sertifioinneista sekä kehität edelleen Woodion ekologista puukomposiittimateriaalia. Lisäksi toimit materiaalin käyttömahdollisuuksien osalta Woodion tiimin teknisenä asiantuntijana. Tuoteturvallisuuden ohella tärkeä osa työtäsi on puukomposiittimateriaalin tutkiminen ja kehittäminen.


09.09.2018 - NEWLY GRADUATED PROJECT ENGINEER TO AN INTERNATIONAL COMPANY

Are you a newly graduated or a soon graduating mechanical engineer? We are looking for an enthusiastic learner to work as a project engineer in a global environment. This position offers a great possibility to take responsibility, work with variety of different projects all around the world


09.09.2018 - Master’s Thesis Position on Fire Heat Flux Measurement using Gradient Heat Flux Sensors

Heat flux from flames to solid materials is an important characteristics of fire situations. Experimental measurements of heat fluxes are usually carried out using water-cooled heat flux gauges


30.05.2018 - JUNIOR SÄHKÖSUUNNITTELIJA NOSTURILAITTEIDEN SUUNNITTELUTEHTÄVIIN HYVINKÄÄLLE

Oletko vastavalmistunut tai jo kenties hieman työkokemusta kartuttanut insinööri? Kiinnostavatko sinua monipuoliset sähkösuunnittelun tehtävät teollisuuden toimialalla? Etsimme kehittymishaluista ja sähkösuunnittelusta kiinnostunutta sähkösuunnittelijaa työskentelemään satamanosturituotteiden suunnittelun pariin Konecranesille Hyvinkäälle.


30.05.2018 - VASTAVALMISTUNUT PROJECT ENGINEER PORIIN

Etsimme nyt asiakkaallemme Poriin vastavalmistunutta diplomi-insinööriä tai AMK-insinööriä työskentelemään Project Engineerin positiossa! Oletko kiinnostunut monipuolisista projekti-insinöörin tehtävistä suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä?


30.05.2018 - TUOTANTOINSINÖÖRI TOIMITILARAKENTAMISEEN PEABILLE!

Haluatko työskennellä tuotantoinsinöörinä uudisrakentamiseen parissa osana isoa kansainvälistä yritystä? Kiinnostaako sinua työskentely talossa, jossa saat tuen kokeneemmilta kollegoilta, yhteishenki on hyvä ja saat kasvaa omien kiinnostustesi mukaan? Etsimme nyt Peabin toimitilarakaentamisen pariin pääkaupunkiseudulle yhtä tai useampaa henkilöä.


30.05.2018 - KONESUUNNITTELIJA SATAMA- JA TELAKKANOSTURITUOTTEISIIN

Oletko uraasi aloitteleva insinööri ja palat halusta päästä näyttämään taitosi osana kansainvälistä tekniikan alan yritystä? Haluaisitko kasvaa konesuunnittelun ammattilaiseksi osana nuorekasta ammattilaisten tiimiä? Etsimme nyt asiakkaallemme Konecranesille innokasta koneinsinööriä toimitusprojektien pariin Port Technology-yksikköön.


19.05.2018 - RAKENNESUUNNITTELIJA KASVAMAAN RAKSYSTEMSILLA UUDIS- TAI KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAISEKSI

Oletko juuri valmistumassa oleva rakennustekniikan opiskelija tai jo hieman työkokemusta kartuttanut tulevaisuuden osaaja? Etsimme rakennesuunnittelijaa Raksystemsin uudis- ja korjausrakentamisen projekteihin.


19.05.2018 - TEKNISESTI SUUNTAUTUNUT INSIDE SALES TEHTÄVÄ VANTAALLA

Oletko kiinnostunut teknisestä myynnistä tiivisteteknologian, hydrauliikan ja teollisuustarvikkeiden parissa? Tarjoamme kokoaikaisen Inside Sales tehtävän Franz Gottwald Oy:lla henkilölle, joka omaa palveluvalmiin asenteen ja kiinnostusta kasvaa myynnin ammattilaiseksi. Oletko kiinnostunut teknisestä myynnistä tiivisteteknologian, hydrauliikan ja teollisuustarvikkeiden parissa? Tarjoamme kokoaikaisen Inside Sales tehtävän Franz Gottwald Oy:lla henkilölle, joka omaa palveluvalmiin asenteen ja kiinnostusta kasvaa myynnin ammattilaiseksi.


19.05.2018 - FinScan Oy, Mekaniikkasuunnittelija Espooseen

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat yrityksen mekaniikkasuunnittelusta. Ensisijaisesti tehtäviisi kuuluu toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien mekaniikkasuunnittelu. Hoidat kommunikointia alihankkijoiden kanssa ja vastaat mekaanisten osien laadunvalvonnasta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.


19.05.2018 - PROJECT MANAGER FOR INNOVATIONS AND NEW BUSINESS DEVELOPMENT

We are looking for an energetic and efficient Project Manager for Cramo Oyj. In this position, you will be responsible for leading multiple projects from start to finish, and you get to work closely with group upper management.


08.05.2018 - T2H Rakennus Oy etsii projekti-insinööriä, hankintavastaavaa sekä työnjohtajaa

Työt ovat vakituisia ja kokoaikaisia työsuhteita. Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle


08.05.2018 - SAKSANTAITOINEN PROJEKTITYÖNTEKIJÄ HELSINKIIN

Hei sinä kaupallisen tai teknillisen alan opiskelija, jolla ei vielä ole suunnitelmia kesäksi! Etsimme nyt asiakasyrityksellemme projektityöntekijää Helsinkiin auttamaan heitä laajentamaan toimintaansa ensimmäisen kerran Saksan markkinoille.


08.05.2018 - Roima Intelligence: Solution Specialist (Tuotannon tietojärjestelmät)

Roima Intelligence tarjoaa nyt tuotannon tietojärjestelmistä kiinnostuneelle henkilölle mahdollisuuden päästä mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen ja oman urakehityksen mahdollistavaan rooliin. Solution Specialistina pääset työskentelemään projekteihin, jotka ovat suurten suomalaisten tunnettujen yrityksien parissa


08.05.2018 - VASTAVALMISTUNUT PROJEKTI-INSINÖÖRI KILPILAHTEEN

Etsimme nyt asiakkaallemme Porvoon Kilpilahteen vastavalmistunutta diplomi-insinööriä tai AMK-insinööriä työskentelemään Project Engineerin positiossa! Oletko kiinnostunut monipuolisista projekti-insinöörin tehtävistä suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä?


08.05.2018 - PROJEKTI-INSINÖÖRI MÄNTSÄLÄÄN

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme projekti-insinööriä! Monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään tarjous- ja myyntiprosessien kaikissa vaiheissa ja työskentelemään sekä työmaalla että toimistolla.


08.05.2018 - JUNIOR LVI-TYÖNJOHTAJA, VANTAA/MÄNTSÄLÄ

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva LVI-insinööri? Etsimme asiakkaallemme Junior LVI-työnjohtajaa kasvamaan ja kehittymään oman alan ammattilaiseksi.


08.05.2018 - Java syyslukukausi 2018

Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista!Tarjoamme nyt 15 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan Javalla 12 viikossa.Takaamme kaikille koulutukseen valituille vakituisen työn-taustastariippumatta.


08.05.2018 - DESIGNER TO WORK WITH INFRASTRUCTURE PROJECTS, MALMI / LAHTI

Are you skilled in excavation and looking forward to becoming a design professional? We are currently looking for an earthworks specialist with a degree in construction and a strong will to develop design skills to work as a designer of foundation structures for Sipti Infra Oy.


08.05.2018 - RAKENNESUUNNITTELIJAHARJOITTELIJA FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY:LLE HELSINKIIN!

Oletko loppuvaiheen opiskelija tai jo hieman alalta kokemusta haalinut rakennesuunnittelijan urasta kiinnostunut henkilö, joka etsii töitä monipuolisten rakennesuunnittelijan tehtävien parista?


08.05.2018 - Internship at Demos Helsinki?

Do you dream of a job where you can solve the most pressing problems of the 21st century? Do you want to combine research, innovation and social impact? Would you love to improve your creative thinking with others?


28.04.2018 - TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA KORJAUSRAKENTAMISEN JA SANEERAUKSEN PARIIN, PÄÄKAUPUNKISEUTU

Haluatko arvokasta työkokemusta työnjohtoharjoittelijan tehtävistä opintojen ohella? PL Concept tarjoaa mahdollisuuden rakennusinsinööri/-mestariopiskelijalle oppia mielenkiintoisten kohteiden parissa Kehä III:sen sisäpuolella!


28.04.2018 - TOIMISTOINSINÖÖRI TILAUSTENKÄSITTELYYN ELTEL NETWORKS OY:LLE, KIRKKONUMMI

Oletko esimerkiksi valmistumisen kynnyksellä oleva teknisen alan osaaja ja haluat saada työkokemusta sähköalan toimistotehtävistä? Academic Work etsii nyt Eltel Networks Oy:lle kokoaikaista toimistoinsinööriä erilaisiin tilaustenkäsittely- ja dokumentaatiotehtäviin.


28.04.2018 - SUUNNITTELUINSINÖÖRI MONIPUOLISEEN ROOLIIN KLAUKKALAAN

Me etsimme asiakkaallemme Cover Global Oy suunnitteluinsinööriä monipuoliseen ja kansainväliseen rooliin työskentelemään tuotesuunnittelun ja -piirustusten, lujuuslaskennan sekä tuotekehityksen parissa.


28.04.2018 - LAATUINSINÖÖRI VASTAAMAAN TOIMITUSPROJEKTIEN LAADUNVALVONNASTA KONECRANESILLE

Haluatko työskennellä laadunvarmistuksen parissa tunnetussa kansainvälisessä yrityksessä? Onko sinulla tekniikan alan korkeakoulututkinto ja tuntemusta laatuvaatimuksista ja valmistavasta koneteollisuudesta?


28.04.2018 - JUNIOR OHJELMISTOKEHITTÄJÄ RIIHIMÄELLE

Etsimme asiakasyrityksellemme Riihisoft Oy:lle Junior Ohjelmistokehittäjää. Jos olet urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistoammattilainen, jolta löytyy jo osaamista Javasta tai C# ja .NET teknologioiden parista ja halua oppia lisää kokeneilta mentoreilta, voi tämä paikka olla täydellinen juuri sinulle!


28.04.2018 - Junior .NET Developer paikkatietojärjestelmän pariin

Academic Work etsii kokoaikaista Junior .NET Developeria Helsinkiin! Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.


18.04.2018 - Creo Center etsii nyt konesuunnittelun (junior) R&D insinööriä

Tässä tehtävässä pääset mukaan haastaviin kansainvälisille yrityksille toteutettaviin tuotekehitysprojekteihin osana asiantuntevaa tiimiämme. Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla riittää motivaatiota ja innostusta kehittyä tuotekehityksen huippuosaajaksi haastavien asiakasprojektien parissa! (opintojen loppuvaihe – työelämässä)


18.04.2018 - BUSINESS AREA MANAGER VOIMAKKAASTI KASVAVAAN PALVELUYRITYKSEEN!

Intohimoinen ja myyntihenkinen tekniikan alan asiantuntija - tervetuloa kasvattamaan tekniikan liiketoiminta-aluettamme entistäkin vahvemmaksi! Academic Workin koko sekä liikevaihdolla että työntekijöiden määrällä mitattuna on moninkertaistunut muutaman vuoden aikana, eikä aikomuksena ole hidastaa vauhtia.


18.04.2018 - 2nd Line Support Espooseen!

Tässä tehtävässä toimit osana Samlinkin osaavaa työasemapalvelutiimiä, joka vastaa yrityksen asiakkaiden ja sisäisen henkilökunnan palvelemisesta haastavammissa ongelmatilanteissa. Työtehtäväsi liittyvät vahvasti Windows10 ja työasemapuolen ongelmatilanteisiin, jotka tulevat tiketteinä 1. tason tuesta. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:


12.04.2018 - HUOLTO- JA KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRI LIIKKUVAAN TYÖHÖN TEOLLISUUSKONEIDEN PARIIN

Oletko liikkuvasta työstä nauttiva oma-aloitteinen konetekniikan insinööri? Etsimme ProdMac Oy:lle huolto- ja käyttöönottoinsinööriä työskentelemään metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden huollon ja asennusten parissa.


12.04.2018 - Polarputki - KESÄTÖITÄ KONEINSINÖÖRILLE!

Oletko sinä konetekniikan opiskelija ja etsit kesätöitä? Academic Work etsii kokoaikaista tuotantotyöntekijää Vantaalle tai Hakkilaan. Asiakkaamme Polarputki tarjoaa erityisesti teknisen alan opiskelijoille loistavan näköalapaikan alan töissä ja hyvät kannukset tulevaisuuden uraa varten!


12.04.2018 - PhD Studentship at Imperial College London, Department of Aeronautics

Applications are invited for a Ph.D. studentship in the Department of Aeronautics. The successful candidate will have the opportunity of working with a dedicated team, part of a lab that has won multiple awards during the last decade.


12.04.2018 - UUSI URA ENERGIA-ALALLA? KOULUTTAUDU 12 VIIKOSSA ENERGIATEHOKKUUDEN ASIANTUNTIJAKSI

Suomen johtava energiapalveluyritys LeaseGreen kouluttaa ja rekrytoi yhteistyössä Academyn kanssa 15 uutta rakennusten energiatehokkuusasiantuntijaa. 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana saat valmiudet suunnitella energiatehokkuusratkaisuja, jotka pienentävät CO2-päästöjä ja säästävät kustannuksia. Koulutuksen jälkeen tulet kasvamaan ja kehittymään energiatehokkuusasiantuntijana LeaseGreenillä vakituisessa työsuhteessa.


12.04.2018 - INSINÖÖRI METALLI- JA TERÄSRAKENTEIDEN PARIIN EK-KAITEELLE

EK-kaiteella on paikka auki teknisen koulutuksen hankkineelle, huumorintajuiselle insinöörille. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus muokata työnkuvaa sekä saada lisää vastuuta.


08.04.2018 - ROBOTIC PROCESS AUTOMATION SPECIALIST

Academic Work is looking for a fulltime Robotic Process Automation (RPA) Specialist to our client company in Tampere.


08.04.2018 - JUNIOR MEKAANINEN VALVOJA PORVOON KILPILAHTEEN

Innostaako sinua työskentely kansainvälisesti kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä? Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa mekaanista valvojaa asiakkaallemme Kilpilahteen


08.04.2018 - Junior Ohjelmistokehittäjä Riihimäelle

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Ohjelmistokehittäjää Riihimäelle!


08.04.2018 - Hei sinä arkkitehtuurin tai rakennustekniikan opiskelija!

Haluaisitko viettää pidemmän ajan ulkomailla ja tienata samalla rahaa? Nyt siihen olisi erinomainen tilaisuus, sillä IAESTE järjestöllä on kaksi palkallista työharjoittelupaikkaa arkkitehtuurin tai rakennustekniikan opiskelijalle Unkarin pääkaupungissa Budapestissa.


08.04.2018 - Elisa Santa Monica Career Kickstart (Tulevaisuuden tietoturva- ja tietoverkko-osaajia)

Oletko juuri valmistumassa tai vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus, joka haluaa päästä toimimaan osana kehityksen kärjessä kulkevaa suomalaista tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuja tarjoavaa kansainvälisesti toimivaa yritystä?


08.04.2018 - Kelluvaa rakennustoimintaa - Bluet

Kiinnostaako kelluva rakentaminen? Onko esimerkiksi Allas Sea Pool Helsinki sinulle tuttu paikka? Haluatko mukaan luomaan tulevaisuuden alaa ja luomaan uutta kelluvaa tulevaisuuta?


28.03.2018 - KOKOAIKAINEN TEKNINEN MYYJÄ ESPOON TAI TURUN TOIMISTOLLE

Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle


28.03.2018 - TECHNICAL WRITER TO MIRADORE OY, PART-TIME, LAPPEENRANTA

Do you like giving instructions? Are you the one people ask for help in IT- and technology related problems? If you answered yes and you want to gain valuable work experience, you might be the person we are looking for!


28.03.2018 - T2H etsii projekti-insinööriä, hankintainsinööriä sekä työnjohtajaa Vantaalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sopii loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle ja siksi lähestynkin teitä. Mikäli opinnot ovat vielä kesken, voimme myös keskustella diplomi- tai lopputyön aiheesta T2H:lla.


28.03.2018 - Junior Python Developer with Interest Towards Testing and IoT

We are now looking for a Junior Python Developer for our client company in Hyvinkää. You will work with automation testing in their R&D-team.


25.03.2018 - Aavat Oy - LVI-SUUNNITTELIJA HELSINKIIN!

Tässä tehtävässä tulet tekemään avustavaa LVI-suunnittelua kokeneemman työntekijän opastuksella. Vastaat muun muassa kiinteistöjen ja suunnittelutarpeiden alkukartoituksesta Magicad ja Cads teknologioita käyttäen. Positio tuo mukanaan vastuuta ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia LVI-tehtävien parissa. Tehtävä sopii parhaiten henkilölle, joka etsii mahdollisuutta kasvaa avarakatseisessa ja yrittäjähenkisessä tiimissä.


18.03.2018 - Trelleborg Sealing Solutions Finland Oy: Inside Sales & Application Engineer

We are now looking for an Inside Sales & Application Engineer to join our team in Vantaa. The position is for a fixed period of 9 months in the beginning, but we do also offer a great opportunity for further career possibilities after this period.


18.03.2018 - PROJEKTI-INSINÖÖRI TAMPEREELLE

T2H on asiakaslähtöisen rakentamisen asiantuntija, joka etsii nyt projekti-insinööriä Tampereen tiimiinsä! T2H:n työkulttuurissa yhdistyvät pienen talon joustavuus ja ison talon vakavaraisuus.


18.03.2018 - TEKNINEN MYYJÄ VALMISTAVAN TEOLLISUUDEN PARIIN

Oletko vastavalmistunut insinööri tai loppuvaiheen opiskelija? Löytyykö sinulta myyntihenkisyyttä sekä kiinnostusta kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaiseksi? Etsimme kokoaikaista teknistä myyjää Rensi Finland Oy:lle Klaukkalaan valmistavan teollisuuden pariin.


18.03.2018 - KESÄTYÖNTEKIJÄ AUTOMAATIO-OHJELMISTOJEN TESTAUKSEN PARIIN HYVINKÄÄLLE KONECRANESILLE!

Etsimme nyt asiakkaallemme Konecranesille kesätyöntekijää automaatio-ohjelmistojen ja käyttöliittymien testauksen tehtäviin. Työ sopii erinomaisesti kehittymishaluiselle korkeakouluopiskelijalle


18.03.2018 - Norsepower Oy Ltd: Automation Engineer

Your main responsibilities consist of R&D, commissioning and testing tasks related to Norsepower Rotor Sail Solution automation-, control- and condition monitoring systems.


13.03.2018 - KOKOAIKAINEN TYÖNJOHTAJA MAARAKENNUKSEN PARIIN

Oletko rakennusalan opiskelija tai vastavalmistunut henkilö? Nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi maanrakennuksen parissa osana asiantuntevaa tiimiä!


13.03.2018 - KEHITTYMISHALUINEN PROJEKTI-INSINÖÖRI KANSAINVÄLISEEN PERHEYRITYKSEEN!

Oletko hiljattain valmistunut kone- tai automaatioinsinööri? Haluatko saada työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä monipuolisissa projekti-insinöörin tehtävissä?


13.03.2018 - Roima Intelligence: Software Specialist, Tuotannon Tietojärjestelmät

Jos haluat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tuotannonohjauksen järjestelmiä suurille tunnetuille suomalaisille yrityksille, lue lisää ja hae tehtävään viimeistään 21.3.!


13.03.2018 - Haemme Outokummun Tornion tehtaalle kansainvälistä ja kehittymishaluista henkilöä kolmivuotiseen Technical Graduate-ohjelmaan.

Are you a recent graduate with a master degree in material science, engineering or metallurgy with an international ambition? Would you like to be part of our journey to be the best value creat​​or in stainless steel through customer orientation and effici​ency? If the answer is yes, then the Outokumpu Technical Graduate program is something for you.


13.03.2018 - Merus Power summer trainees 2018

Merus power is looking for enthusiastic, motivated and skilled summer trainees for R&D, Mechanical Design, Sales and Service Support and Production to our office and factory in Nokia, Finland. We offer you a great opportunity to develop your professional skills in a young and dynamic company with world class power quality products and solutions.


13.03.2018 - Kokoaikainen kehitysinsinööriä Jarparo Oy:lle Järvenpäähän.

Toimenkuvanasi on selvittää uusia toimintamahdollisuuksia, asiakkaita sekä rakentaa ja kehittää Jarparon palveluita


13.03.2018 - Junior ohjelmistotestaaja kasvamaan testaamisen asiantuntijaksi

Pidätkö bugien etsimisestä ja olet kiinnostunut luomaan uraa ohjelmistotestaamisen parissa? Etsimme nyt innokasta junioria Qentinelille kasvamaan testaamisen asiantuntijaksi. Haethan heti, sillä etenemme nopealla aikataululla!


13.03.2018 - JUNIOR MEKAANINEN VALVOJA PORVOON KILPILAHTEEN

Innostaako sinua työskentely kansainvälisesti kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä? Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa mekaanista valvojaa asiakkaallemme Kilpilahteen kemianteollisuuden ja öljynjalostuksen projekteihin.


13.03.2018 - JUNIOR KEHITTÄJÄ PAIKKATIETOPALVELUIHIN HELSINKIIN!

Oletko kiinnostunut työskentelemään suuressa ja kansainvälisessä IT-alan yrityksessä, joka tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet? Etsimme nyt junior kehittäjää paikkatietopalveluihin asiakasyrityksellemme Helsinkiin.


13.03.2018 - Creo Center hakee joukkoonsa R&D Engineeriä.

Creo Center on vuonna 2009 perustettu 25 tuotekehitysosaajan insinööritoimisto, joka tarjoaa korkeatasoista 3D osaamista tuotekehityshankkeisiin. Asiakkainamme ovat Suomen johtavat valmistavan teollisuuden yritykset.


28.02.2018 - Saalasti Oy: Automation Summer Trainee

- Possibility to continue with Master Thesis, part-time or temporary job. The position will be filled immediately when a suitable candidate has been identified. If you apply, we guarantee that you hear from us


28.02.2018 - Saalasti is recruiting a Machine Design Summer Trainee with possibility to do project tasks

Possibility to continue with Master Thesis, part-time or temporary job. The position will be filled immediately when a suitable candidate has been identified. If you apply, we guarantee that you hear from us


28.02.2018 - ROBOTICS ENGINEER

We are looking for a Robotics Engineer (or a student) to work with robotics in a marine technology project. This project is perfect for you who are a newly graduate.


28.02.2018 - Rakennusteollisuus - KORKEAKOULUHARJOITTELIJA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Rakennusteollisuus RT ry hakee korkeakouluharjoittelijaa/projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää kolme kuukautta ja sen ajankohta voidaan sopia joustavasti maalis–elokuu-akselille. Harjoittelijan/projektipäällikön tehtävänä on selvittää, miten rakennusalalla voitaisiin tarjota laajemmin työelämään tutustumisjaksoja (TET) peruskoululaisille.


28.02.2018 - IT SERVICE MANAGER TO METSO

We’re looking for a fulltime IT Service Manager to our client company Metso in Vantaa.


28.02.2018 - Kesätyöpaikat 2018: Lahti (Siltasuunnittelu)

Haemme rakennusalasta innostunutta tulevaa ammattilaista, jolla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. AutoCAD, Tekla Structures) ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia.


28.02.2018 - Talokeskus: Asiantuntija, energianhallinta ja etähallinta

Talokeskus etsii nyt kahta asiantuntijaa työskentelemään energian kulutusseurannan ja etäluennan pariin Kestävän kehityksen liiketoimintayksikköönsä! Energianhallinnan asiantuntijana seuraat kiinteistöjen energiankulutusta ja tuotat asiakkaille kulutusseurantadataa, jota pääset myös analysoimaan.


28.02.2018 - M.Sc. thesis and/or Project Worker Position in Mechatronics

Are you interested in transforming an important scientific result to a product? Are you interested in being part of a high-tech start-up company?


24.02.2018 - OSA-AIKAINEN VARASTOTYÖNTEKIJÄ EUROBIKERILLE

Academic Work etsii osa-aikaista varastotyöntekijää Eurobiker Oy:lle Vantaalle 3kk määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun asti. Maalis- ja huhtikuussa töitä on tarjolla vähintään 30h/vko ja toukokuussa vähintään 20h/vko.


24.02.2018 - OSA-AIKAINEN MYYJÄ EUROBIKERILLE(Vantaa)

Academic Work etsii osa-aikaista myyjää Eurobikerille määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2018 – 31.7.2018.


24.02.2018 - Econocap: Tekninen asiantuntija tuotetiedon hallintaan

Econocap etsii nyt Teknistä asiantuntijaa työskentelemään asiakasrajapinnassa uusissa PLM tai IoT-toimitusprojekteissa sekä nykyisten asiakkaiden kehitysprojekteissa!


24.02.2018 - KEHITTYMISHALUISIA JUNIOR HANKEPÄÄLLIKÖITÄ HELSINKIIN JA TAMPEREELLE!

Lehto Group Oyj on suomalainen rakennusalan yritys, joka etsii nyt viittä Junior Hankepäällikköä kasvamaan kohti hankepäällikön roolia Helsinkiin ja Tampereelle.


24.02.2018 - Project Manager at ABB Oy (full time)

We are looking for a Project Manager at ABB Oy, Motors and Generators unit in Helsinki. In this position, you will lead synchronous machines factory deliveries, including operations such as engineering, purchasing, and manufacturing.


17.02.2018 - VR-DIPLOMITYÖNTEKIJÄ

Etsimme diplomityöntekijää kiskokalustotekniikan alueelle VR Groupin rautatiekaluston kunnossapitoon Helsingin varikolle Ilmalaan.


17.02.2018 - Kesätyöpaikat 2018: Lahti (Siltasuunnittelu)

Haemme rakennusalasta innostunutta tulevaa ammattilaista, jolla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. AutoCAD, Tekla Structures) ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia.


17.02.2018 - Woodio : Tuotantomestari

Woodio on suomalainen 2016 perustettu design-alan yritys, jonka perustana on materiaali-innovaatio, ekologinen ja vedenkestävä puukomposiitti. Tämä materiaali on täysin uusi yhdistelmä haapaa sekä patentoitua sideainetta ja suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja tuotteissa panostetaan vahvasti designiin sekä Woodion brändiin.


17.02.2018 - KESÄTÖITÄ KONEINSINÖÖRILLE!

Oletko sinä konetekniikan opiskelija ja etsit kesätöitä? Academic Work etsii kokoaikaista tuotantotyöntekijää Vantaalle. Asiakkaamme Polarputki tarjoaa erityisesti teknisen alan opiskelijoille loistavan näköalapaikan alan töissä ja hyvät kannukset tulevaisuuden uraa varten!


17.02.2018 - M.Sc. thesis and/or Project Worker Position on Microrobotic Instruments

The position is related to TUTL project Scanning Droplet Adhesion Microscope (2018-2019).


10.02.2018 - DI-työntekijä - Digitaalisuus ja johtaminen rakennusalalla

Proko Oy hakee diplomityöntekijää. Proko Oy on entiseltä nimeltään ISS Proko Oy, joka fuusioituu kansainväliseen WSP-konserniin vuoden 2018 aikana.


10.02.2018 - Marioff - laivateollisuuden kesätöitä!


10.02.2018 - Broadbit - We are looking for a hands-on, energetic and multi-talented mechatronics engineer with strong, practical skills.


10.02.2018 - KONETEKNIIKAN TAI MEKATRONIIKAN INSINÖÖRI MONIPUOLISTEN PROJEKTIEN PARIIN VANTAALLE

Academic Work etsii kokoaikaista insinööriä vaihteleviin suunnittelutehtäviin Vantaalle!


10.02.2018 - 3D MODELER TO WORK WITH INJECTION MOLDING DESIGN & MANUFACTURING IN HELSINKI

Academic Work is looking for a 3D modeler to our client company.


05.02.2018 - DI-työntekijä: Digitaalisuus ja johtaminen rakennusalalla

Proko Oy hakee diplomityöntekijää. Proko Oy on entiseltä nimeltään ISS Proko Oy, joka fuusioituu kansainväliseen WSP-konserniin vuoden 2018 aikana.


02.02.2018 - SEW KESÄTYÖNTEKIJÄ


02.02.2018 - SEW KESÄTYÖNTEKIJÄ / TYÖHARJOITTELIJA

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ / TYÖHARJOITTELIJAA monipuolisiin teollisuusvaihteiden suunnittelutehtäviin Karkkilaan


30.01.2018 - Haemme Pöyryn Civil Engineering -yksikön Vantaan toimipisteeseemme rakennesuunnitteluharjoittelijoita.


30.01.2018 - Trainees/Analysts - Pöyry Vantaa


28.01.2018 - Koneinsinööri / mekaniikkasuunnittelija, Vantaa

Olemme koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja, sekä tuotantotekniikan konsultointia tarjoava insinööritoimisto.


28.01.2018 - Ericsson is looking for Summer Interns and Master Thesis Workers.


28.01.2018 - Diplomityöpaikka: Eaton Power Quality Oy

The objective of the thesis is to: Identify use scenarios for a digital twin in UPS business and Investigate what data would be needed to create a digital twin, and how to attain the data


24.01.2018 - Assariksi Tietopolin valmennuskurssille.

Tietopoli etsii laskuharjoitusassistentteja nyt keväällä järjestettävälle Tehokurssille. Keskitymme ainoastaan DIA-pääsykoevalmennukseen ja siksi edellytämmekin hakijoilta erinomaisia matematiikan ja fysiikan taitoja. Opetettavia aineita ovat lukion matematiikka, fysiikka.


24.01.2018 - Kesätöitä Carementilla

Olemme valtakunnallinen vuonna 2006 toimintansa aloittanut infra-alan hankinta- ja asiantuntijapalveluyritys, joka tuottaa korkealaatuisia palvelukonsepteja erilaisiin infra-alan tarpeisiin.


21.01.2018 - TEKNINEN SPESIALISTI TECHNOGYMILLE

Haemme teknistä spesialistia kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtäväviisi kuuluu muun muassa Technogymin teknikoiden työaikataulujen laatiminen, asiakaspalvelu ja huoltojen laadusta vastaaminen.


17.01.2018 - Kesäteekkariksi Turun seudulle tai Raumalle

Turun seutu, Rauman kaupunki sekä Turku Science Park Oy tarjoavat alueen yrityksiinteekkariopintoihin liittyviin kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan kolmen kuukauden ajalle vuokraasunnon sekä kaupunkiliikenteen bussikortin.


17.01.2018 - MAAILMAN PARASTA KESÄDUUNIA

Helen on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja meidät on palkittu useaan otteeseen maailman tehokkaimpana energiantuottajana. Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa – ja samalla olla hyville työntekijöillemme maailman paras työpaikka.


17.01.2018 - ABB International internship, Propulsion Solutions, Helsinki

International internship is a unique opportunity for a student to work in an international environment. During this internship an intern will see two ABB locations, as s/he will be chosen to start in home country but after 3 months will have an opportunity to work abroad another 3 months before returning back to home country


17.01.2018 - ALTEN Finland – Mekaniikkasuunnittelija vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme tuotekehitys- ja tuoteylläpitotehtäviin uutta mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteeseemme.


12.01.2018 - Kesätöihin Granlundin rakennesuunnittelijaksi, Taloyhtiö- ja toimitilapalvelutyksikkö, Helsinki

Kesätyöpaikka rakennusinsinööriksi opiskelevalle tarjolla!


12.01.2018 - Haemme Altia Oyj:n Rajamäen alkoholijuomatehtaalle DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ

Haemme Altia Oyj:n Rajamäen alkoholijuomatehtaalle DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ juomienvalmistuksen räjähdysvaarallisten tilojen kehitysprojektiin.


11.01.2018 - Kesätöitä insinööreille, Rosendahl Nextrom

Rosendahl Nextrom on maailman johtava optisen kuidun ja kuitukaapeleiden valmistuslinjojen, tuotantoratkaisuiden ja palveluiden toimittaja. Yrityksellä on toimintaa Vantaalla Suomessa, Pischelsdorfissa Itävallassa, Shanghaissa Kiinassa ja Atlantassa Yhdysvalloissa. Nykyään Rosendahl Nextrom on osa Knill Grouppia (Itävalta) ja sen liiketoiminta on erittäin voimakkaassa kasvussa.


11.01.2018 - Tulevaisuuden Datakeskus - Granlund

Granlundin kasvu jatkuu datakeskuksiin liittyvässä suunnittelussa ja konsultoinnissa. Laajennamme uusiin palveluihin ja siksi tarvitsemme edelleen lisää osaajia kyseiselle sektorille. Ala on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen sekä takaa varman kehitysmahdollisuuden.


08.01.2018 - Laskentainsinööri / rakennusinsinööri

Nopeasti kehittyvä yrityksemme etsii laskennasta ja rakennussuunnittelusta innostunutta henkilöä, joka lukee ja kirjoittaa sujuvasti rakennuspiirustuksia.


05.01.2018 - HUOLTOINSINÖÖRI ENDEAS OY:LLE ESPOOSEEN

Tässä positiossa tulet työskentelemään laitteiden kalibroinnin, korjauksen ja piensarjatuotannon parissa. Lisätietoja


05.01.2018 - JÄLKIMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ LEASEPLANILLE ESPOOSEEN

Meillä on avautunut jälkimarkkinointipäällikön positio. Lisätietoja


05.01.2018 - Harjoittelija, System Drives, Helsinki

Haemme ABB Oy, System Drives:n tuotekehitykseen harjoittelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen 2pv/vk


02.01.2018 - Kesäharjoittelijoita SWECOLLE


02.01.2018 - Academic Work - kokoaikaista 3D-mallintajaa silta- ja taitorakenteiden pariin Helsinkiin


02.01.2018 - Academic Work - Myynnillinen projektiassistentti teknilliselle alalle, Vantaa


11.12.2017 - Roima Intelligence - Tuotannon Tietojärjestelmien Specialist


11.12.2017 - Prodmac - Projektiassistentti


11.12.2017 - ISS Proko Oy - Diplomityöntekijä


11.12.2017 - Hefmec - Tuotannon logistiikan valvojia


11.12.2017 - Finndent - Osa-aikainen mekaniikkasuunnittelija


11.12.2017 - Academic Work - Mekaanista R&D-insinööriä Helsinkiin!


11.12.2017 - Academic Work - Mekaniikkasuunnittelijaa Hyvinkäälle