Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Ilmoittautumisohje

Ohje tapahtumiin ilmoittautumisesta

Paikka sitseille tai muuhun tapahtumaan varmistuu vasta kun maksu on suoritettu annettuun eräpäivään mennessä maksuohjeiden mukaisesti. Jos maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, niin varasijoilla olevat siirtyvät maksamattomien ohi.

Mikäli paikkoja riittää, niin eräpäivästä myöhästyneet henkilöt voivat osallistua sitseille korotetulla käteismaksulla, joka on 10 euroa alkuperäistä maksua suurempi. Kyseistä sakkomenettelyä ei ole luotu rahastamista varten, vaan sen tehtävänä on kannustaa ilmoittautuneita maksamaan osallistumismaksu eräpäivään mennessä. Maksamattomien tai myöhästyneiden maksujen suhteen emme jousta, vaan kohtelu on aina kaikille sama.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Jos henkilö päättää olla tulematta tapahtumaan, joutuu hän silti suorittamaan maksun. Henkilö, jolla on maksamattomia maksuja killalle, ei voi ilmoittautua tapahtumiin ennen kuin rästissä olevat maksut on suoritettu. Force majeure -tapauksissa maksu palautetaan takaisin, mutta näissäkin tapauksissa on isännälle ilmoitettava estyneisyydestä ajoissa.

Varasijoille päätyneiltä henkilöiltä ei luonnollisestikaan peritä maksua, jos he eivät pääse tapahtumaan, vaikka sieltä vapautuisi paikkoja.