Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi


Fuksikapteenit

Riku Päivärinta
Fuksikapteeni

Riku Päivärinta
044-0404570
:=:cHp5ZXFGNWpMSnkyTEtXY29hRXVEVFN1b1VFaVl6TWM=:=:
Janni Kerkkänen
Fuksikapteeni

Janni Kerkkänen
050-4046756
:=:bnpTaG96eGhuMklsbjJndW96SWhEVFN1b1VFaVl6TWM=:=:
Emma Maliniemi
Maisterikapteeni

Emma Maliniemi
040-0150530
:=:TUoxZ0xGNWdMSmtjb3p5eW9KeU5MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:

Tulevia fuksitapahtumia

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Viestintä

Sähköposti

Sähköposti on yhteydenpitotavoista kaikista virallisin. Jokainen teistä saa kouluun tullessaan omat Aalto- käyttäjätunnukset ja näillä tunnuksilla kirjaudutaan myös aaltomailiin (mail.aalto.fi). Sähköpostiosoite on yleensä :=:TUtFMW96eWduRjVtcUpnMW96eWduSE91TEprMG9sNXpuRD09:=:. Keräämme teiltä ekana päivänä yhteystietolomaakkeella myös sähköpostiosoitteen. Yhteystietoja ei laiteta mihinkään yleiseen jakoon, vaan yhteystietolomake on pelkästään sitä varten, että me, kipparinne, pystymme tavoittamaan teidät.

Sähköpostiosoitteet kerättyemme luomme teille aivan oman sähköpostilistan, jonne lähetämme joka viikko kipparimailin. Kipparimaili on tärkein yhteydenpitokanava teihin, fukseihin. Kipparimailia kannattaa seurata tarkasti, nimittäin sinne kokoamme tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tapahtumista ja fuksipistekortin suorituksista.


Killan tiedotuskanavat

Fukseille suunnattujen tiedotuskanavien lisäksi Koneinsinöörikillalla on myös muutama yleinen tiedotuskanava. Killan jäsenmaksun maksettuanne sähköpostinne inboxiin alkaa kilahtelemaan killan Viikkotiedote, joka kokoaa yhteen kaikki killan, AYY:n ja Aalto-yliopiston tiedotteet tulevista tapahtumista ja muista mahdollisuuksista.

Viikkotiedotteen lisäksi uutisia tapahtumista löytää killan nettisivuilta osoitteesta koneinsinoorikilta.fi. Killan nettisivuilta löytyy muutenkin tuikitärkeää tietoa teihin fukseihin, opintoihin, killan hallitukseen ja kaikkeen muuhun mahdolliseen liittyen. Nettisivuihin kannattaakin käydä ehdottomasti perehtymässä jo ennen koulun alkua!

Kesäisin tiedotus tapahtuu Telegram-kanavallamme, jonne voit käydä liittymässä tästä linkistä. Lisäksi sinne tulee muun muassa nostoja hallituksen kokouksista pitkin vuotta. Killalla on myös Instagram-tili @koneinsinoorikilta, ja kannattaa käydä tykkäämässä Koneinsinöörikilta ry -Facebook-sivustammekin!