Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi


Fuksikapteenit

Anna Öörni
Fuksikapteeni

Anna Öörni
040-5583348
:=:TEo1aExGNWlvM1dobkhPdUxKazBvbDV6bkQ9PQ==:=:
Lumikki Poutanen
Fuksikapteeni

Lumikki Poutanen
044-3555114
:=:b1VJZ25KZ2VuRjVqbzNJMExKNXlveE91TEprMG9sNXpuRD09:=:
Varpu Soini
Maisterikapteeni

Varpu Soini
040-4128311
:=:cXpTbHBVSGhwMjljb3p5TkxKU2ZxVDhoTXp4PQ==:=:

Tulevia fuksitapahtumia

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Viestintä

Telegram

Painotamme viestintämme Telegramiin. Telegram on vähän kuin WhatsApp, mutta mahdollistaa suuremmat ryhmäkeskustelut ja on muutenkin hieman kevyempi ohjelma puhelimelle. Telegramissa tavoitatte myös fuksikapteeninne ja muut fuksit nopeiten.

Vuoden 2023 kandifukseille on Telegramiin luotu jo KIK-fuksit 2023 -ryhmä, joka on tarkoitettu leppoisampaan jutusteluun fuksien, ISOjen ja kippareiden välillä, sekä KIK-fuksit 2023 tiedotus -kanava, joka puolestaan on fuksikapteenien ensisijainen tiedotuskanava. Myös viikoittainen kipparimaili lähetetään tiedotuskanavalle, joten laitathan sen seurantaan.


Sähköposti

Sähköposti on yhteydenpitotavoista kaikista virallisin. Jokainen teistä saa kouluun tullessaan omat Aalto-käyttäjätunnukset ja näillä tunnuksilla kirjaudutaan myös Aalto-sähköpostiin (Outlook). Sähköpostiosoite on yleensä :=:TUtFMW96eWduRjVtcUpnMW96eWduSE91TEprMG9sNXpuRD09:=:. Luomme teille oman sähköpostilistan, jonne lähetämme viikottaisen kipparimailin. Kipparimailia kannattaa seurata tarkasti, nimittäin sinne kokoamme tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tapahtumista ja fuksipistekortin suorituksista.


Killan tiedotuskanavat

Fukseille suunnattujen tiedotuskanavien lisäksi Koneinsinöörikillalla on myös muutama yleinen tiedotuskanava. Killan jäsenmaksun maksettuanne sähköpostiinne alkaa kilahtelemaan killan Viikkotiedote, joka kokoaa yhteen kaikki killan, AYY:n ja Aalto-yliopiston tiedotteet tulevista tapahtumista ja muista mahdollisuuksista.

Killalla on Telegramissa omat yleiset tiedotuskanavansa KIK Tiedotus ja KIK Information. Kilta löytyy myös Instagramista (@koneinsinoorikilta) ja Facebookista. Killan nettisivuihinkin kannattaa tutustua jo ennen koulun alkua.