Hallitusrekrylootan ajastin

Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Otaniemi
ETUSIVU
FUKSIT \/
OPINTO
KILTA
PALVELUT
TOIMINTA
ALUMNI
IN ENGLISH
KIK » FUKSIT » TIEDOTUS
Fuksiopas Fuksi FAQ Fuksipisteet Työpisteet Fuksitiimi ISOtoiminta Viestintä Varusmiespalvelus


Fuksikapteenit

Aamos Varesmaa
Fuksikapteeni

Aamos Varesmaa
0400-864439
:=:TEpTZ28zWmhxelNsTUtBZ0xKU05MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:
Lassi Liimatainen
Fuksikapteeni

Lassi Liimatainen
045-1112161
:=:b1RTbXAyeGhvVHljb0pTMExKeWhNSjVOTEpTZnFUOGhNeng9:=:
Milla Partanen
Maisterikapteeni

Milla Partanen
044-0963963
:=:b0p5Zm9UUmhwVFNscVRTaE1KNU5MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:

Tulevia fuksitapahtumia

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:
041 549 2669

Viestintä

Sähköposti

Sähköposti on yhteydenpitotavoista kaikista virallisin. Jokainen teistä saa kouluun tullessaan omat Aalto- käyttäjätunnukset ja näillä tunnuksilla kirjaudutaan myös aaltomailiin (mail.aalto.fi). Sähköpostiosoite on yleensä :=:TUtFMW96eWduRjVtcUpnMW96eWduSE91TEprMG9sNXpuRD09:=:. Keräämme teiltä ekana päivänä yhteystietolomaakkeella myös sähköpostiosoitteen. Yhteystietoja ei laiteta mihinkään yleiseen jakoon, vaan yhteystietolomake on pelkästään sitä varten, että me, kipparinne, pystymme tavoittamaan teidät.

Sähköpostiosoitteet kerättyemme luomme teille aivan oman sähköpostilistan, jonne lähetämme joka viikko kipparimailin. Kipparimaili on tärkein yhteydenpitokanava teihin, fukseihin. Kipparimailia kannattaa seurata tarkasti, nimittäin sinne kokoamme tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tapahtumista ja fuksipistekortin suorituksista.


Facebook

Olemme tehneet teille oman Facebook-ryhmän nimellä KIK-fuksit 2017. Ryhmään kannattaa käydä liittymässä pikimmiten, nimittäin Facebookiin tulee erittäin tärkeää inffoa mm. elokuun Varaslähdöstä! Facebookiin laitamme myös tuikitärkeää tietoa tapahtumailmoista ja muutenkin ajankohtaisista asioista. Facebook ei ole kuitenkaan ihan niin virallinen yhteydenpitokanava kuin maili, joten mailia kannattaa silti aktiivisesti lukea.


Telegram

Jottei spämmi loppuisi kesken, olemme tehneet teille myös ikioman Telegram-ryhmän. Telegram on vähän sama kuin Whatsapp, mutta mahdollistaa suuremmat ryhmäkeskustelut ja on muutenkin hieman kevyempi ohjelma puhelimelle. Telegramissa tavoitamme teidät reaaliaikaisesti, esimerkiksi kertomalla missä pitää milloinkin olla ja niin edelleen.

Telegram on täysin epävirallinen kanava ja on tarkoitettu mukavaksi ja helpoksi keskustelukanavaksi. Täältä tavoitatte meidät ja muut fuksit hetkenä minä hyvänsä. Ryhmään kannattaakin käydä liittymässä vaikka heti! Liittyminen onnistuu kätevästi linkin kautta. Telegramissa tavoitatte meidät allaolevista puhelinnumeroista.

Aamos  0400 864439 @AamosV
Lassi     045 1112161 @Laspe


Killan tiedotuskanavat

Fukseille suunnattujen tiedotuskanavien lisäksi Koneinsinöörikillalla on myös muutama yleinen tiedotuskanava. Killan jäsenmaksun maksettuanne sähköpostinne inboxiin alkaa kilahtelemaan killan Viikkotiedote, joka kokoaa yhteen kaikki killan, AYY:n ja Aalto-yliopiston tiedotteet tulevista tapahtumista ja muista mahdollisuuksista.

Viikkotiedotteen lisäksi uutisia tapahtumista löytää killan nettisivuilta osoitteesta koneinsinoorikilta.fi. Killan nettisivuilta löytyy muutenkin tuikitärkeää tietoa teihin fukseihin, opintoihin, killan hallitukseen ja kaikkeen muuhun mahdolliseen liittyen. Nettisivuihin kannattaakin käydä ehdottomasti perehtymässä jo ennen koulun alkua!

Kilta näkyy myöskin vahvasti somessa. Esimerkiksi Koneinsinöörikilta ry –sivusta Facebookissa tykkää noin 1500 ihmistä! Sinunkin kannattaa käydä napsauttamassa tykkää-nappulla FB:ssä, jotta pysyt kartalla, mitä kaikkea killassa tapahtuukaan. Muita some-kanavia killalla ovat muun muassa Instagram-tili @koneinsinoorikilta ja Telegram-kanava, jonne kätevästi kootaan Viikkotiedotteen otsikot. Halutessasi voit myös käydä liittymässä koko killan yleiseen Telegram-ryhmään linkistä.