Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Alumumni

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:

Menneet tapahtumat

Excursio Konecranesille 12.4. kello 18.00 Hyvinkäällä

Kevään excursio vie klubilaiset Konecranesille Hyvinkäälle. Siellä exculaisia kestittää teknologiajohtaja Ari Kiviniitty sekä yritysvastuupäällikkö Johanna Pirinen. Tarjolla on myös ruokaa työpäivän päätteeksi.

Excursion aihepiiri on suomalaisen teknologiakehityksen tulevaisuus ja haasteet. Tavoitteena on saada aikaan keskustelua näkemyksistä, joita liittyy teknologiseen kehitykseen ja sen ylläpitämiseen .Tapaamisessa kuunnellaan ja keskustellaan mm. perinteisen konepajatekniikan uudenlaisista ekologisista suuntauksista ja niihin liittyvistä liiketoimintamahdollisuuksia.

Excursiolle mahtuu 30 osanottajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin siten, että valmistuneet ovat etusijalla. Opiskelijoille on varattu 25 %:n kiintiö.

» Ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätietoa excursiosta seuraa ilmoittautuneille.


Vuosikokous 29.3. Design Factoryn Studiossa

Klubin hallitus on kokouksessaan 24.1. päättänyt järjestää vuosikokouksen torstaina 29.3. Design Factorylla Otaniemessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat., mm. uuden hallituksen valinta. Kiinnostaako toiminta? Tule mukaan tai kysy lisää. Virallinen kokouskutsu julkaistaan tällä sivulla


Koneinsinööriklubin After work -treffit 1.3. Rymy-Eetussa

Jatkamme hyvin alkanutta after work - tapahtuma konseptia seuraavalla nykäisyllä. Tavoitteena on pitää kerran kvartaalissa rento tapaaminen, johon kaikki ovat tervetulleita.

Tervetuloa tapaamaan kavereita rennon epämuodollisessa tapahtumassa 1.3. kello 18.00 alkaen Ravintola Rymy-Eetuun Erottajalle. Kutsu myös kaverisi ja tule keskustelemaan vaikka töistä tai kevään kuulumisista! Seuraa tiedotusta!


Pikkujouluhenkinen after work - tapahtuma 1.12. kello 18.00 Vltavassa

Koneinsinööriklubin syksyn mainion aloitustapahtuman yhteydessä toivottiin tulevilta tapahtumilta mm. hyvää fiilistä ja mahdollisuutta jutella rennoissa tunnelmissa omista töistä, muiden töistä tai päivän puheenaiheista muiden alumnien kanssa. Tähän tarjoutuu mahdollisuus, kun Koneinsinööriklubi kutsuu sinut mukaan pikkujoulu-after-work-tapahtumaan.


14.10. tehdään ylitöitä KIKlubin tyyliin!

Koneinsinööriklubi järjestää jäsenilleen ylitöitä Gym of MINDin malliin - lue mistä oikein on kysymys ja ilmoittaudu mukaan!


Yritysvierailu Wärtsilän polttokennokehitykseen

23.4.2007 pidettiin Kiklubin vuosikokous ja excursio Wärtsilän polttokennotuotekehitykseen.


Laskiaisrieha ullanlinnanmäellä

Laskiaissunnuntaina 18.2. joukko KIKlubilaisia kaivoi pulkkansa esiin ja suunnisti itäiseen satamakaupunkiin Ullanlinnanmäelle laskiaista viettämään. Lisätietoja ja kuvia löytyy omalta sivultaan.


Vuosikokous

Pitkän hiljaiselon jälkeen Koneinsinööriklubi herää jälleen toimintaan! Keskiviikkona 25.10. klo 17.00 pidetään KIKlubin vuosikokous (tällä kertaa poikkeuksellisesti syksyllä) Otaniemessä Pöyry Energy Oy:n tiloissa osoitteessa Tekniikantie 4 A (käynti sisäpihan ja parkkipaikan puolelta). Kokouksen esityslista.


Yritysvierailu Pöyry Energy

Vuosikokouksen jälkeen saamme kuulla yritysesittelyn Pöyry Energy Oy:stä (ent. Electrowatt-Ekono Oy), joka on Suomen suurin energ\ ia-alan konsultointi- ja suunnitteluyritys. Pöyry Energy Oy tarjoaa myös klubilaisille iltapalaa sekä saunan. Pyyhkeet ovat talon puolesta.


Yrittäjyys-teemainen alumni-ilta 2.12.2004

Syksyn 2004 alumni-illassa esitellä paljon julkisuudessakin esillä olleeseen yrittäjyyteen liittyviä asioita. Olette saattaneet joskus ajatella oman yrityksen perustamista, mutta asia on kuitenkin jäänyt syystä tai toisesta taustalle. Tässä tilaisuudessa esitellään niitä asioita jotka ovat jääneet epäselviksi. Ohjelmassa on asiantuntijoiden esityksiä rahoituksesta, yrittäjyysohjelmista ja yrittäjien tukipalveluista. Lisäksi kuulemme konetekniikan osastolla opiskelleiden yrittäjien omakohtaisia kokemuksia. Tapahtuma alkaa Innopolin Panoraamasaunassa kello 18.00. Alumni-ilta järjestetään yhteistyössä PoliAlumnin ja Innovaatiokeskuksen kanssa. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään sähköpostilla klubin hallitukselle osoitteeseen :=:bjJ5ZW9VSXZuSE8wbjN4aG5VSTBZek1j:=: kuitenkin viimeistään 25. marraskuuta.


Vuosikokous 1.4.2004

Koneinsinööriklubin vuosikokous järjestettiin Koneosastolla torstaina 1.4.2004 klo 16.00. Klubi sai kokouksessa kutsun mukaisesti uuden hallituksen ja vahvisti toimintasuunnitelman. Kouksen päätökset löytyvät vuosikokouksen pöytäkirjasta (tulossa webiin). Myös alkuperäinen Lisätietoja voi kysyä klubin hallitukselta osoitteesta :=:bjJ5ZW9VSXZuSE8wbjN4aG5VSTBZek1j:=: .


Yritysvierailu KONEelle 1.4.2004

Vuosikokouksen jälkeen siirryimme pikkubussilla tutustumaan KONE Oyj:n toimintaan Hyvinkäälle. Excursion pääaiheena oli KONEen palveluliiketoiminta, joka on ollut jo pitkään perinteikkään teollisuusyrityksen tärkeimpiä toimintamuotoja. Tilaisuuden päätteeksi oli tarjolla iltapalaa. Lisää vierailusta on omalla sivullaan ja kuvia paikan päältä löydät galleriasta.


Alumnitapaaminen Koneosastolla 11.11.2003

Koneinsinööriklubi järjesti historiansa ensimmäisen alumni-illan Otaniemessä Konetekniikan osastolla tiistaina 11. marraskuuta 2003. Tapahtuma oli erittäin onnistunut. Siitä on tarkempi selostus omalla sivullaan ja myös kuvia on nähtävillä.

Alumnitapaamisen yhteydessä pidettiin myös KIKlubin ylimääräinen kokous, jossa hyväksyttiin pieniä muutoksia sääntöihin. Kokouksen pöytäkirja on saatavilla.


Vuosikokous ja Kuuban Yö 88 la 29.3.2003

Kuten hyväksi on havaittu, oli vuosikokouksemme tälläkin kertaa killan vuosijuhlien yhteydessä. Juhlat ja siten myös kokous järjestettiin ravintola Paasitornissa, Hakaniemessä. Molemmat myös sujuivat varsin mallikkaasti, ja vanha hallitus voi huokaista tyytyväisenä uuden astuttua remmiin.

Lue myös vuosikokouskutsu.


Saunailta ma 9.12.2002

Koneinsinööriklubi järjesti perinteikkäästi jo toisen kerran jäsenilleen saunaillan joulukuun alussa 2002. Myöhäisestä ajankohdasta johtuen tällä kertaa ei harrastettu kyykkää eikä muutakaan urheilua, mutta OK20:n saunalle keräännyttiin vaihtamaan kuulumisia ja kuulemaan tuoreimpia uutisia killan suunnalta. Myös vanha kolmikantainfoista tuttu ystävämme Timo Puustinen viihdytti yleisöä illan mittaan kertoilemalla METin kuulumisia.


Vuosikokous ja Kuuban Yö la 6.4.2002

Koneinsinöörikilta ry. on päätti järjestää maineikkaan vuosijuhlansa tänä vuonna 6.4 lauantaina, joten klubi otti tilaisuudesta vaarin ja päätti pistää vuosikokouksen samalle päivälle, niinkuin on jo aiemmin ollut tapana. Vuosikokous sujuikin varsin mukavissa merkeissä, ja sekä uudet säännöt, uusi hallitus, että uusi hallituksen työjärjestys tuli hyväksyttyä. Kuuban Yössäkin oli jälleen sangen mukavaa!


Sauna ja kyykkäilta ke 24.10.2001

Koneinsinööriklubi järjesti jäsenilleen saunaillan, jonka yhteydessä ensin vähän kyykättiin nykyisellä jäsenkannalla, ja lähdettiin sen jälkeen ihmettelemään Otaniemen uusinta saunaa Otakaari 20:sen tiloihin. Saunalla joukkoon liittyivät myös suuri joukko viimeisten 5 hallituksen jäseniä, sekä METin edustajana Puustisen Timo. Kuulimme hieman 'virallista' löpinää, ja jatkoimme sen jälkeen rauhallisemmissa merkeissä salaatin ja viinin kera.

Huhupuheiden mukaan saunassa olisi ollut lämmin, ja ilta olisi rankimmillaan venynyt pitkälle aamuyön tunneille. Mutta mikäs sen parempi tapa olisikaan miettiä menneitä ja haaveilla tulevista?


Kuuban yö 30.3.2001 ja vuosikokous

Killan 86-vuotista taivalta juhlittiin menestyksekkäästi ravintola Kaisaniemessä 30.3.2001. Paikalla oli myös klubilaisten edustusta, kuviakin on luvassa. Vuosikokouskin saatiin kunnialla pidettyä, vaikka ajankohta ennen sillistä oli varsin paha. Kokouskutsussa olleet asiat käytiin läpi, vastuuvapaudet myönnettiin, ja uusi hallituskin saatiin valittua (ks. yhteystiedot). Onkin taas aika ruveta käynnistelemään vanhoja koneita ja katsomaan mitä tänä vuonna saadaan aikaan!