Hallitusrekrylootan ajastin

Koneinsinöörikilta

Sulje
Koneinsinöörikilta Alumumni
KILTA
ETUSIVU
HISTORIA
JÄSENEKSI
TAPAHTUMAT
PALAUTE
IN ENGLISH
Alumni » HISTORIA

Koneinsinöörikilta Alumni

  • Koneinsinöörikillan alaisten opintosuuntausten alumniyhdistys
  • Jäseninä valmistuneita, opiskelijoita ja muita aatetta rakastavia
  • Toimii tiedotus- ja yhteyskanavana

Vastuuhenkilö

Krista Huhtamäki
Alumnivastaava

Krista Huhtamäki
041-5458084
:=:bjNXY3AzRXVZenUxblVFdW9KU2VuSE91TEprMG9sNXpuRD09:=:
Jaakko Kaijala
Alumnivastaava

Jaakko Kaijala
040-1949729
:=:bnpTdW4yZ2lZemd1bkpjdW9UU05MSlNmcVQ4aE16eD0=:=:

Yhteystiedot

Suorat yhteydenotot voi kohdistaa killan alumnivastaavalle.

Postiosoite:

Koneinsinöörikilta Alumni
PL 14100
00076 Aalto

© Koneinsinöörikilta ry
:=:bjJ5ZURUa2NwM0RoTEt5NVl6TWM=:=:
041 549 2669

Historia

Koneinsinöörikilta Alumni (aikaisemmin nimeltä Koneinsinööriklubi ry) on alumniyhdistys, jonka tarkoituksena on kerätä yhteen Aalto-yliopistosta valmistuneet kone-, rakennus- ja energiatekniikan diplomi-insinöörit sekä alojen opiskelijat. Koneinsinöörikilta Alumni pitää yllä teekkarihenkeä ja yhteyttä korkeakouluun myös varsinaisten teekkariaikojen jo jäätyä historiaan.

Koneisinöörikilta Alumni sai alkunsa virallisesti 3.5.1988 Konetekniikan osaston salissa K101 klo 18:25. Perustamiskokouksen jälkeen ensimmäinen vuosi kului luonnollisesti suuntaviivojen ja toiminnan edellytyksiä luoden. Alusta alkaen tavoitteena on ollut luoda pysyvä yhteys killan vanhempiin jäseniin ja jo valmistuneisiin diplomi-insinööreihin. Tämän lukkarinrakkauden säilyttäminen on edelleen alumnien suurin tehtävä ja haaste.

Alun perin Koneisinöörikilta Alumni synnytettiin rekisteröityneeksi yhdistykseksi Koneinsinöörikillan rinnalle. Kaikki Otaniemen killat olivat tuohon aikaan "rekisteröimättömiä yleishyödyllisiä henkilöyhteenliittymiä", mikä aiheutti silloin tällöin ongelmia virallisempia tahoja lähestyttäessä.

Koneinsinöörikilta muuttui virallisesti rekisteröidyksi yhdistykseksi vuosituhannen alkumetreillä, joten alumnien toimintaa alettiin ajaa yhä enemmän alumniyhdistyksen suuntaan.Vuonna 2014 alumnitoiminta siirtyi killan toimintaan ja toiminnan kehityksestä vastaamaan valittiin alumnivastaava. Nyt toiminnan suuret suuntaviivat alkavat olla selvillä ja on aika ryhtyä aktiivisesti hakemaan yhteyttä osastoltamme valmistuneisiin ja valmistumassa oleviin.

Toivommekin, että jatkossa mahdollisimman moni opintiensä jättävä liittyisi alumnien jäseneksi ja osallistuisi aktiivisesti sen järjestämiin tilaisuuksiin. Valmistuminen ei ole ehto alumni-jäsenyydelle, vaan kaikki toiminnasta kiinnostuneet konetekniikan osaston opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan! Mitä enemmän aktiivisia jäseniä on, sitä suuremmat mahdollisuudet sillä on järjestää mielenkiintoisia tapahtumia, joissa vanhat parrat saavat tavata toisiaan sekä kuulla killan ja yliopiston uusimmat kuulumiset.